milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım ben özel muayeneye gidiyorum doktorum gazi hastanesinin profu...

doğum içinde medicanayı tercih edicem büyük ihtimalle hayatım...

büyük şehirde olmanın avantajları işte ne güzel

bende hamile kalmadan önce diyodum ankarada kontrole giderim sonrada orda doğumu yaparım diye ama ne mümkün

haftasonu ankarada arkadaşın düğünü var ona bile gidemiycem eşimi yalnız göndercem mecburen dayanamıyourm yola artık yaa karnım sallandıkça çok rahatsız oluyorum korkuyorum bişi olur mu diye

büyük şehirde olmanın avantajları işte ne güzel

bende hamile kalmadan önce diyodum ankarada kontrole giderim sonrada orda doğumu yaparım diye ama ne mümkün

haftasonu ankarada arkadaşın düğünü var ona bile gidemiycem eşimi yalnız göndercem mecburen dayanamıyourm yola artık yaa karnım sallandıkça çok rahatsız oluyorum korkuyorum bişi olur mu diye

sende git nülüş eşinle.. karnın sallanıdkça korkma bişi olmaz olsa ben hergün dolmuya biniyorum ohhh hoplaya zıplaya geliyoruz benim doğurmam lazım :):)

sende git nülüş eşinle.. karnın sallanıdkça korkma bişi olmaz olsa ben hergün dolmuya biniyorum ohhh hoplaya zıplaya geliyoruz benim doğurmam lazım :):)

ayy valla gitmiyvem dedim yaa ne bilimm valla geçen hafta geldim ya ankaradan tekrar yola gidesim yok hafta içide ıspartaya gittik zaten

düğünde oynamalı değilmiş zaten yaa öle olsa giderdim herhalde yalnız bırakmazdım eşimi:52::52:xx

gündüzmüş üstelikte düğün sabah gidip akşam gelicek inş..

ayyy hatırlatma hiç o ankara münübüslerini zaten yaaa bindiğime bineceğime bin pişmin olmuştum yaaa:47::47::47:

ben hamile kaldığımdan beri kına düğün hepsine gidip göbek attım nilüş bişi olmuyo hee bıde bar bar gezdım :)

günaydın nerelerdesin canım :)

günaydın canım biraz geç oldu ksr bakma cvp yazamadım sabahları yogun oluyor eeee sen ne yapıyosun

evet benim kız tam takvime göre işliyor :)

doktorum zaten iri bebek değil narin bebek dedi :):) inşallah 3 kg yu bulur minik kelebek ;:;)

günaydın canım:16:

günaydın canım biraz geç oldu kusura bakma bu aralar baya yogunum bu arada hala beklemedeyim

merhabalar kızlar hayırlı cumalar :))

Nsılsınızzz nasıl gidiyor ayy ben dün çokk güzel bir gün geçirdim denize gittim bol boll yüzdüm harikaydı kızımla yüzmek tavsiye ediyorum en acilinden
hem doğumuda rahatlatıyormus doktorum bol bol yüz dedi :1::1:

Back
X