- 2 Kasım 2011
- 1.844
- 58
- 158
sende mi 21 de hissettin gözde bebişini ?
evet cnm 21. haftanın içindeydim bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende mi 21 de hissettin gözde bebişini ?
evet cnm 21. haftanın içindeydim bende![]()
o zaman bi haftam kalmış yaaa
acaba ben mi hissedemiyorum diye kendimi dinleyip duruyorum bende ama yok hissedemiyorum demekki gerçekten zamanı var hala
ışıllll kızımızın çeyizi ne durumda? çantanı hazırladın mı artık?
ışıl oda ve eşyalar tamamlanınca onunda resmini paylaş
perde halı alıcam diyodun ne oldu onlar
ya nülüş onların hepsini inşallah izne ayrılınca halledecem :) valla hem iş hemde o tür hazırlıklara yetecek kadar enerjim yok bu aralar.. daha uyku seti nevresim falanda alıcam.. çok işim var çokkk :):)
annemlerde yoklar... yazlığa gittiler ramazanda gelecekler ne bileyim tek tek de bişi yapılmıyor ki :):)
ayyy nerde kolay nülüş yaa en zor kısmı duruyor işlerin :):) DOĞURMAK!!!!
bende hiç sevmem yanımda biri olmadan alışveriş yapmayı
biraz daha geçsin zaten bi günlük işi var yaa bi çıkıp alırsın yorulmayım dersen yavaş yavaş alırsın
kolay kısmı kaldı senn işlerin
annem hazırlamış çantamı saolsun :):) yoksa bende hala tık yok yani hatta bir iki eksiği var eklemem gereken on gündür eklicem :):)
valla kızımın çeyizleride yıkandı ütülendi ama odasının boya kokusu çıksın diye bekliyorum yerleştirmek için :):)
Eki Görüntüle 460810 Eki Görüntüle 460811 Eki Görüntüle 460812 Eki Görüntüle 460813
gözde canım denize girerken dikkat et ya allah göstermesin istanbulun plajları tehlikeli sanırım.. bir sürü haber vardı dün...![]()
ya ben bebişimi hissetmeye başladım nedir böle tam bebişin olduğu yerde içrden bi tekme gibi bişi geliyo ama öle kelebek çırpması gibi filan değil :26:
işte tam anlamıyla o sen biraz geç hisettin ya tabi senin paşa iyice kuvvetenmiştir direk tekme olarak hissediyorsun :)))
böyle içerden aynı noktadan bi iki kez üst üste oldu bebek herhalde diye düşündüm
dün akşam oldu sadece herhalde haftaya filan artar va bende net bi şekilde kesin bebiş bu derim inş,
ya ben bebişimi hissetmeye başladım nedir böle tam bebişin olduğu yerde içrden bi tekme gibi bişi geliyo ama öle kelebek çırpması gibi filan değil :26: