milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

nede güzel demişssin canım ımtıhan kesınlıkle oyle dusunerekte ısyan etmıyorum zaten Demek ki rabbim bunu yazmıs dıyıp susuyorum

evet anne olacağız ıns umarım hayırlı anneler hayırlı evlatlar oluruz bırbırımıze ..

Ben halıları 1 ay oncesınden göndermıstım allahtan elımde para olunca oyleee kapalı bı halde duruyor sımdı :) evın pıslığı işi bıtsın ıyıcene bende eşimle guzelll guzelll temızlık yapcam e buyuk gorumcemde gelcekmıs yardıma saolsun onu duyan kaynanamda bende yaparım ne olcak dedı :))

Hakkımızda herleyın hayırlısı cnm

evet cnm en güzel dua bu herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim bize...ben çıkıyorum.eve gidip daha yemek yapacağım.ne yapacağımıda bilmiyorum gerçi:31: hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar sana:3::3:

hu huuu kimse yok mu:1::1: ben de 1 gibi çıkıp eve gideceğim. önce bir güzel uyuyacağım. sonra da bir güzel temizlik yapacağım. mutfak mutfaklıktan çıkmışta azıcık:17::17: neyse sonrasında da eşime güzel bir iftar sofrası hazırlayacağım.ne yapacağıma henüzkarar vermedim. ben bir yemek sitelerini ziyaret edeyim bari:32::32:

Gözdem napiyon geçmişi okudumda canını hiç sıkma seviyorum seni kızlar sizi de

yavrukuşum anca gördüm yazdığını nette değildim kaç saattr utu mutu vrdı evle uğraşıyrum bıde her yer fena :))

bende senı sevıyorum canımmmm :16::16:

[
iyi haftalar ardaşlarım nasılsınız yazılarınızı okuyorum ama yazmak nasip olmuyor burda erkeklerle çalışnca pek bilgisayar boş kalmıyor neyse canlar kendinize iyi bakın

selamlar kızlarrr.. ayy bu sıcaklar beni mahvetti... ne uyku var ne bişi ölecem valla :):)

sizler nasılsınız?? gözdecim bu arada bayıldım turtanın cvicilerine sağlıcakla giysin inşallahh :):)

selamlar kızlarrr.. ayy bu sıcaklar beni mahvetti... ne uyku var ne bişi ölecem valla :):)

sizler nasılsınız?? gözdecim bu arada bayıldım turtanın cvicilerine sağlıcakla giysin inşallahh :):)

Öncelikle herkese merhaba kızlarrrrrrrrrrr :3::3:

ışılcım saol guzelım 3 5 bişi ala ala toparlıyoruz şükür sorma okadar guzel şeyler varkı dayanamıyrum yaaaaaaaa

o sıcaklar benıde esır aldı bende uyuyyamıyrum :( gez gez evın ıcınde 35000 kere tuvalete kalk et harap oluyorum vallahı

merhaba kızlarrr......

Öncelikle herkese merhaba kızlarrrrrrrrrrr :3::3:

ışılcım saol guzelım 3 5 bişi ala ala toparlıyoruz şükür sorma okadar guzel şeyler varkı dayanamıyrum yaaaaaaaa

o sıcaklar benıde esır aldı bende uyuyyamıyrum :( gez gez evın ıcınde 35000 kere tuvalete kalk et harap oluyorum vallahı

ayyy ben de ben de ...bu tuvalet işi çokkkkk zor yahu:31:sıcaklar zaten fena. resmen saçım başım su içinde uyanıyorum geceleri.aynen bu şeklide kalkıyorum geceleri:37::37::37:

sıcaklar herkesi zora sokmuş anlaşılan

azıcık daha dayanalım ağustosun 2. yarısı serinliyo epey

dayanalım dayanmasınada ağustosun 2. yarısından sonra bakalım kaç haftalık olacağız ozamanda ağrılar baş göstercek aman yarabbımmmmmmmmmmmmm :1::1:

ışıllllllllllllllllllllll

24 günmü :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

:67::67::67::67::67::67::67:

:118::118::118::118::118::118::118:

siz geldiniz ben çıkacağım birazdan:19::19::19:

gerçekten 24 gün mü:52::52::52::52::52::52::52::52:

ne kalmışki:52::52::52::52::52:

bugün yarın işte:124::124::124::124::124:

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

canım benım saollllllllll Minettarım sana :16::16: :54::54::54:

NASIL yapılacağını unuttum hehehehhehe :9::9::9:

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

aaaaaaaaaaaaaaa ama benım yazdıklarım neden hep yukarıda çıkıyo delımı ne bu beeeeeee :60::60:

Back
X