milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

herkese merhaba kızlar. hayırlı cumalarl

aynennnnnnn..uyayamıyorum.bebişe hazılrık yapıorum:) nasılda terliyorum. vantilatörle uyuyorum ama yok saçlarım falan ıslak oluyor resmen.( ki ben normalde terlemeyen biriiyimdir). valla yataktan bir kalkıyorum aynen böyleyim:37::37::37:

dönmek işkemce ve resmen vinç lazım geliyor :):) ben 13 kilo almama rağmen kamyonla taşınacak gibiyim.. sen de nasıl kilo durumu??

hepimizin dertleri aynı demek ki:1::1: hoş bakıyorum da ben daha şanslıyım sanırım sizden. geceleri sadece 2 kere kalkıyorum wc için. onun dışında kolay kolay uyanmıyorum. gündüzleri de genelde 2-4 arası uyuyorum. oğluşuma kitap okurken uyuyakalıyorum. çalışanlarınıza Allah sabır versin gerçekten. ben en son doktora gittiğimde 11 kilo falan almıştım. şu anda ne kadarım bilmiyorum, ama dönmek, yataktan kalkmak falan zorlaştı iyice. ben hamileliğin sonuna kadar 20 kilo alcam sanırım. bebiş geçen 10 gün önce 1535 grdı. sadece o ortalama 1,5 kg daha alacak die düşünürsek, Allah benim sonumu hayır etsin diyorum:1::1::1: bebişim sağlıklı olsun da kiloları doğumdan sonra hallederim Allah'ın izniyle.

Herkese merhabalar hayırlı cumalar...

Rabbim bugün dualarımızı kabul etsin..

Benim moralim bozuk biraz :(

eşimle tartıştım... :25::25: çok üzgünüm hem haklı olduğum yerler var hemde haksız olduğum yerler var.Anasına bozuldum ettim git içeride yat dedim adama yaa :5::5::5:

böyle durumlarda yorum yapmak çok zor canım ama kendine dikkat et üzülme

o da biraz düşünür hamilesin diye gelir gene akşama düzelirsiniz inş

böyle durumlarda yorum yapmak çok zor canım ama kendine dikkat et üzülme

o da biraz düşünür hamilesin diye gelir gene akşama düzelirsiniz inş

çok üzüldüm dün gece hem benı kırdığı için hemde ben onu kırdığım için bebeğimde hisssetmiş olmalı ki uyuyamadı zavallım nasıl hareket etti nasıll... Kıyamam ufff zaten ağlak oldum ıyıcene...:43::43::43:

çok üzüldüm dün gece hem benı kırdığı için hemde ben onu kırdığım için bebeğimde hisssetmiş olmalı ki uyuyamadı zavallım nasıl hareket etti nasıll... Kıyamam ufff zaten ağlak oldum ıyıcene...:43::43::43:

düşündüklerini aynen söyle istersen eşine. içine dert olmuş belli :31::31: şimdi nerede eşin?

evet üzmemem lazım cnm inşşş

eşim işte bende mail attım ona ... herşeyi söyledim bakalım tepkisi nasıl olacak...

ben de ara hiçbir şey olmamış gibi konuş diyecektim. benim gıcık eşim öyle yapıyordu bana. gerçi ben sinir oluyordum hiçbirşey yokmuş gibi arayıp normal normal konuşmasına ama olsun:1: denemekte fayda var..

...............................................

Son düzenleme:
Back
X