milfoy harci lutfen yardimmm

alanyalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
353
10
68
Antalya
arkadaslar canim acayipppp milfoy cekior.buzlukta hazir milfoy var ic harci icin yardim istiorum.patatesli olabilir. Kiymali olabilir. Kasar peynirim yok ama.yaziverin biriniz cok kottuyuummm acil yapmam lazim

Kasariniz yoksa normal peynirden yapın bu kadar canınız cektiyse en pratigi

canım biraz patates haşlayığ soğanlı baharatlı yapabilirsin
bana göre milföye en çok yakışan şey sosis evde varsa içine yarım sosis koy biraz da salça sür ben bayılıyorum öyle :)

canım biraz patates haşlayığ soğanlı baharatlı yapabilirsin
bana göre milföye en çok yakışan şey sosis evde varsa içine yarım sosis koy biraz da salça sür ben bayılıyorum öyle :)

malesef salam sosis sucuk yiyemiyorum hamileym tiksindim patates rendeli de yapilyodu ama nasil olcakti kavurcakmiydim unuttum. Kavrulurmu sizce. Icine tuz kirmizi bibr filan atsam

patatesi hasla cnm kavurunca güzel olmuyor haşla püre haline getir

ben milföy içine bildiğimiz nutelladan koyuyorum harç olarak, tatlı tatlı çok güzel oluyor

Daha az önce yaptım yedim; yufkanın içine koydum beyaz peynir anında oldu, çok da güzel oldu :)
Hiç patatesle filan uğraşmayın valla, peynirle dakikada oluyor :)
Imm afiyet olsun :)

Daha az önce yaptım yedim; yufkanın içine koydum beyaz peynir anında oldu, çok da güzel oldu :)
Hiç patatesle filan uğraşmayın valla, peynirle dakikada oluyor :)
Imm afiyet olsun :)

aynen mantikli geldi. Kirmizi biber karabiber maydonoz peynir cok az da pul biber. Tamamdir milfoyleri cikarttim :)

Peynire pul biber gerçekten çok yakışıyor.. :))
Aman çok da dökme bebişe zarar falan verir mazallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…