Milföy Yapılışı?

teşekkür ediyorum yüksek ısıda deneyeceğim en kısa sürede.

Selam ,
denedin mi yüksek ısıda ?
ben de uno kullanırım hep , dondurucudan çıkarıp,yarım saat kadar bekletiyorum.bana biraz boyutu küçük gözüktüğünden hafif unlayıp,aynı şekilde kare şeklini bozmadan merdane ile iki yönde biraz büyütüyorum.malzemesini koyup,üçgen katlıyorum.Üzeri kızarsın diye de fırça ile yoğurt sürüyorum ( yumurta sevmeyen biri olarak gayet başarılı oluyor,sanki yumurta sürmüş gibi kızarıyor) biraz da üzerine çörek otu serpip , 200-250 derece önceden ısıtılmış fırına koyuyorum.süper oluyor.
kolay gelsin...kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim kızlar hepinize. hakikaten önemli olan ısıymış,ben düşük ısıda yaptığımdan istediğim gibi kabarmıyorlarmış meğer. yardımlarınız ve verdiğiniz fikirler iin hepinize teşekkür ediyorum...

aynen canım. yüksek ısıda yaptım muhteşem oldu. şimdi kim gelse çeşit çeşit milföy yapıyorumcokacimcoook

aynen canım. yüksek ısıda yaptım muhteşem oldu. şimdi kim gelse çeşit çeşit milföy yapıyorumcokacimcoook

Cococuğum seni diyet bölümünde görürken, çok tehlikeli bir alana giriş yapmışsın, sakince buradan çık ve sebze meyva bölümüne geç tatlım.. Lahana sularımız boşa gitmesin.. Aklını çelmesine izin verme..Ben de hemen kaçıyorum buralardan.. (Bir dost)

ay canım haklısın ne işim var benim burda hehehe :)

hadi ben kaçtım benim kaptan beni burda görmesin :)))

Coco nun sorunu çözüldü de sıra bende, Benim fırınım eski termikellerden enson 180 derece oluyor sanırım. Onu hallettik diyelim Fırının kapağını açma diyorsunuz bu arkadaş kaç dakkada pişiyoki? ben kapağı açmayım? ayrıca elmalı tarifte daha gelmedi unuttuk zannetmeyin. Haftasonu deneyeceğim... şimdiden teşekkürlergamyoncuiremsu

200 derecede pişerken fırın kapağını aralık bırakın okadar kabarıyor ki içi bile yaprak yaprak kıtır kıtır oluyor inanamayacaksınız bana dua ediceksiniz fırın kapağını açmazsanız asla kabarmaz aksini idda eden denesin ve görsün.bu arada ben bunu dondurulmuş milföy fabrikasında çalışan bir milföy ustasından öğrendim hemen denedim ve bu zamana kadar hamur yemişim dedim kendi kendime,yıllardır bu şekilde yaparım herkes bayılır.bu sabah yine yaptım hatta markası ''nimet'' kabartamadığım marka yok :)

Son düzenleme:
Benim de milföylerim ilk defa kabarmadı. Neredeyse yarım saat bekledi, sıcak fırına attım ve ısısı maximumdaydı.. Sebebini anlayamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…