Milkseyk'in Başarı Öyküsü

Milkseyk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
20
0
86
Kayseri
-İki haftada 9 kilo-

1.gün
Sabah: İstediğiniz miktarda şekersiz kahve
Öğle: 2 haşlanmış yumurta biraz tuz
Akşam: 1 büyük biftek ızgara yada tavada tavada 3 biftek+yeşil salata+salatalık

2.gün
Sabah: Şekersiz kahve+1 sandeviç
Öğle: 1 büyük biftek+yeşil salata+salatalık
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

3.gün
Öğle: 2 haşlanmış yumurta+yeşil salata+domates
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk

4.gün
Öğle: 1 haşlanmış yumurta+1 tane havuç
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

5.gün
Sabah: Şekersiz kahve+limonlu havuç
Öğle: Balık buğlama+domates
Akşam: 1 biftek+yeşil salata

6.gün
Öğle: Tavuk ızgara
Akşam: 2 haşlanmış yumurta+1 tane havuç

7.gün
Sabah: Limonlu çay
Öğle: 1 ızgara biftek+meyve
Akşam:Seçim sana ait ya et yada yumurta

Ertesi gün baştan yeniden başlanır 2 hafta sonunda 9 kilo verilir normal yeseniz bile 3 yıl boyunca verdiğiniz kiloları geri almazsınız.
Eğer vücudunun şekle girmesini istiyosan yanında spor yapmanıda öneririm.
Günde 8 bardak su içmelisin.
Akşam yemeğini 19.30'dan sonra yersen eğer yediklrini eritemezsin.
Ben 2 haftanın sonunda 6 buçuk kilo verdim :)
Başarılar şimdiden :)

sandviçin içine neler koydun ve sabahları kaçta kalktın?
çünkü erken kalkmak da önemli diyet süresince
ve son olarak kaçınçı günden itibaren kilo vermeye başladın?
şimdiden teşekkürler

şimdiden teşekkürler

Ben peynirden nefret ettiğim için sadece domates ve marul koydum ama sandviç ekmeği yerine kepekşi ekmek yemeyi tercih ettim, sabahları 7 buçukda kalkmaya basladım ve İlk günden itibaren kilo vermeye basladım diyetinin 3. günü aynada kendine bakarsan değişimi farkedersin :87:

diyete başlamadan önce kaç kiloydunuz acaba bu da çok önemli çünkü boy kaçtı belli bir kilodan sonra vücut duruyor ondan soruyorum paylaşım için ayrıca teşekkürler.

şimdiden teşekkürler

hayır şeker böle ınandırıldık,ınan hiç alaksı yok,yıllarım böle yanlışlarlar gitti,diyette erken kalk,diyet bıtınce geç kalk,sonra yıne kılo al,hayır,nasıl yaşıyorsan nasıl yıyorsan bunun üzerıne bır beslenme kurarsan başarılı olsuun, ahhhhhh 7,15 kalkıp bütün mıllet yatarken azmı oturdum (oysa yan gelip yatıp,iyi bir beslenme ile2,5 ayda 10 kılo verdim,o 7,15 kalkıptığım zamnalrda 3 ayda 6 kılo verdim,iyi bir diyetısyene git

Meşhur isveç diyeti değil mi bu? Ben de denemiştim bir zamanlar fakat sürdürememiştim

ya gerçekten bu kadar kısa sürede o kiloyu verebildin mi? inanması güç gibi. acaba kaç kilosun sen ki:44::44:

ay valla veriliyorsa hemen baslıcam yiyeceklerde öyle aşır değil şartlar fln

hemen denicem inş işe yarar:)

o zaman patates diyeti yap 4-5 kilo verirsin haftada. çok tok tutuyo yiyesin gelmiyo artık o derece.

yaa aslında sadece sebzeyi arttıracaksın yağ tuz seker vs azaltacaksın yemeklerde biraz da yürüyüş verirsin ama abur cubur hastasıyım kızlar nsl durdurabilirm bunu yardm edin bana

diyetlerden hep nefret etmişimdir,o ne öyle 1 dilim ekmek,3 zeytin,kibrit kutusu peynir falan ve bebekliğimden beride kiloluydum, ta ki 3 yıl öncesine kadar.3 yıl önce bi nişanlandım 70 kilodan 55e düştüm 3 ayda.ben şunu anladımki kafaya takınca asla werilmiyor! kafeine olan tutkum benim iştahımı bir hayli kesmişti,nescafe gerçekten mucize kış geldi geleli we iştende ayrılıp çok uyumaktan kahweyi azaltınca boğazım durmadı 5 kilo aldım uzmanlar günde 3 bardaktan zararlı oldugunu söylesede burda 3 senedir günde 5 fincanla yaşayan ve her muayenedede sapasağlam duran biri war

diyete başlamadan önce kaç kiloydunuz acaba bu da çok önemli çünkü boy kaçtı belli bir kilodan sonra vücut duruyor ondan soruyorum paylaşım için ayrıca teşekkürler.

Boyum 173, kilom 76 buçukdu simdi 69 buçuk oldum, gerçekten işe yarıyor ilk hafta 5 kilo verdim 2. hafta ise 2 kilooo

Meşhur isveç diyeti değil mi bu? Ben de denemiştim bir zamanlar fakat sürdürememiştim

Bitanem bilmiyordumki isminifakat öğrediğim iyi oldu, evet aslında doyuran bi diyet fakat canım aşırı derecede çikolata ve cips istiyodu kaç gün oturup ağladım ama ağladığıma değdi

Ahh ahh keske bende 69dan 55e düşebilsem canım yaa :18:

yaa aslında sadece sebzeyi arttıracaksın yağ tuz seker vs azaltacaksın yemeklerde biraz da yürüyüş verirsin ama abur cubur hastasıyım kızlar nsl durdurabilirm bunu yardm edin bana

Aslında belli bi süre yemeyince abur cuburu, alışıyosun yememeye hiç istemiyosun

Ay hiç ekmek vs yok. Ben ölürüm açlıktan. Bunlar tutmaz ki beni:26:

Sabahları şekersiz kahve içiyosun ya hani o sei gerçekten çok tok tutuyo ilk 2 gün zorlanmıştım ama sonradan alışıyo insan

ay valla veriliyorsa hemen baslıcam yiyeceklerde öyle aşır değil şartlar fln

Evet canım aynen öyle inşallah verirsin,kolay gelsiiin

o zaman patates diyeti yap 4-5 kilo verirsin haftada. çok tok tutuyo yiyesin gelmiyo artık o derece.

Bilmiyorum onada başlıyım o zaman 2kilo fazlam var veririm dimiiii :18:

ya gerçekten bu kadar kısa sürede o kiloyu verebildin mi? inanması güç gibi. acaba kaç kilosun sen ki:44::44:

Evet canım verebildim
Boyum:173
Diyete başlamadan önceki kilom:76 buçuk
Diyetten sonraki kilom: 69 buçuk
Gerçekten kısa sürede zayıflamak isteyenleriçin mükemmel bir yöntem denemenitavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…