Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar milkshake

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

TaeYang

Guru
Pro Üye
24 Şubat 2013
6.865
9.902
448
arkadaşlar merhaba
ombre yaptırmak için gittiğim kuaför saçımı rezil etti
bildiğiniz dibim gelmiş gibi oldu saçlarım ve iğrenç bir sarıya döndü
bir hafta sonra gittim de koyu bi renge boyattım bişeye benzedi rengi
ama resmen uçları berbat oldu tarayamıyorum bile
duştan çıkıp tarayınca bir sürü kopuk saç oldu yaa
bir görseniz avcum doldu saçla o derece
çok sinir oldum, kuaförden yana şansım yok zaten, nefret ediyorum kuaförlerden yaa
milkshake diye bir ürün var bir arkadaşım çok memnun
saçlarım hep yanıktı bunla toparladı diyor
kullanıp memnun kalan var mı
kırılarak koparak saçım azalacak ya uzatmaya çalışıyorum bir de

canım ben bu ürünü duymadım.ama sanırım uçlardaki yanık, kopuk kısımları kestirirsen daha sağlıklı olur ve uzar.kestirmek istemezsende saç maskeleri, saç kremleri ve bakım yağları kullanıp saçlarının iyileşmesine yardımcı olabilirsin.

teşekkürler
çok yanık durmuo ama önceki balyajdan kalan kısımlar sertleşti baya
kestirmek şu anda istemiyorum
işte yağ filan da bayadır yapmıyorum ama burda amonra arkadaşımızın tarifi vardı onu sıkıyorum saçıma tekrardan.

ürünle ilgili deneyimi olan var mı?

1 sene kadar kullandım bişeye yaramıyoo ona verecegın parayııı toni&guy a ver aradıgın orda emınn olll :))

bende uzun bi dönem kullandım hatta şampuan ve saç kremi ile beraber ama hiç bir işe yaramıyor saçlarını tararken açılmasını sağlıyor sadece bi nevi saç açıcı gibi bir ürün saçların yine aynı cansız saçlar ama kolay taranıyor.

Sac rengi sayfasinda eminim yardim edersiniz..... diye actigim konuya bakarsaniz saclarim nasil mahvettigimi gorursunuz. Gerci oriel filan ymadik sadece 40lik oksidanla 900 no boya
kullanildi ama bu sacimi yipratmaya yetti sacimi boyadan sonra yikadigimda acamadim.ertesi gun
arkadasimin sacini boyatmak icin kuafore gittigimizde bende sacimin derdine dusmus biri olarak
hemen napsam etsem diye sorular sordum bana gel bi bakim yapalim dedi.
Internette gordugum milk shake ile yaptilar bakimi
Once sampuanladi sonra kremle bir kac dakika bekletti.. Yikayip sacin nemini aldiktan sonra bi krem
surdu yine ayni markaya ait. Daha sonra kurup ayni markanin argan yagini surdu aksam berbat olan
saclarim yumusacik oldu kokusu zaten beni ye diyor. Icinde sut bal ve vanilya varmis. Adi gibi :)
Iyi bir bakim yapacak bir urun mu bilmiyorum ama boyadan sonra acamadigim taraken gic gic ses
cikaran saclarimi duzeltti. Belki o an etkisi boyleydi ya da gercekten iyi bir urun

Son düzenleme:
kafam karıştı şimdi alsam mı ki :S
üff öteki konuma yazarken buraya yazmışım yanlışlıkla
silemedim de fotoları

Eklentiler

• $yelek (2).webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 123
  • $yelek.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 135
  • $46202251_96.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:

Canım bu ürünü kuaförüm satıyor banada önerdi çünkü saçlarımı açtırmıştım orielle. Bende kararsız kaldım 1 seferlik uyguladı saçıma süper oldu yumuşacık mis gibi kokuyordu bide benim saçıma iyi geldi tek seferde bile..

bunu bilemiyorum bende merak ettim şimdi =) ama ben selective ammino keratin maske kullanıyorum saçlarımı çok düzene soktu. yanığım falan yoktu allahtan. o konuda bişi diyemem ama çok yıpranmıştı, kupkuruydu iyi geldi.. sitede kullanım şekli falan yazıyor. öyle uygularsan iyi bir sonuç alacağına inanıyorum.

kızlar bu urunu nerde bulabilirim acaba ? kuaförlerdemi var ? hangi kuaförlerde var izmirde biliyormusunzu ? sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…