Millet başkasının hayatına bu kadar karışma hakkını nereden buluyor?

ank-lyl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
319
310
23
33
Kulağıma birkaç dedikodu geldi, neymiş amma geziyormuşum. Kafeleri zengin ediyormuşum vs. vs.

Eşimin uzaktan akrabalarından gelen sözler...

Yahu sana ne arkadaş???

Geziyor dediği de ben hafta sonları 1 gün derim eşime gezelim diye. Gerçekten sadece bir gün. Kalan günler, eşim der. Ofis ortamında, bilgisayar başında sürekli oturarak çalışıyor.

Diyor işte çay koyma yemekten sonra, dışarda içelim, bunaldım. Ben de tamam diyorum. Hafta içi zaten yorgun argın gelmiş, ben onu niye sürükleyim dışarı? Dediğim gibi hafta sonu 2 gün tatili var genelde bazen bir gün, onu da akşamından derim. O da tek gezmeyi sevmediğim için.

Yani %99 kocamla çıkarım gezmeye. Ara sıra da görümcemle. Ya da Kayınvalide ile pazar, avm vs.bi dolaşmaya çıkarım. Onun dışında tek başıma dediğim gibi gezmeyi sevmem ve çıkmam.

Ya kocam yanımdayken ve talep neredeyse hep ondan geliyorken bunaldım gezelim az diye, kime ne düşüyor yorum yapmak?

Sefan olsun kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Kendini nasıl suçlu hissettirmişlerse
Burada bile hesap verme gereği duyuyorsun
Arkadaşım sen normalsin
Hayatını yaşıyorsun
Karşındakiler anormal senin hayatın üzerinden kendi hayatlarını yaşıyorlar
Dedikodudan beslenip
Kene misali şişiyorlar

Yüzüne söylememiş galiba, kulağıma geldi diyor konu sahibi belli ki arkadan konuşmuşlar. Çok rahatsız olduysanız ki gerçekten çirkin bir durum, arayıp böyle böyle bir şey duydum kiminle ne zaman gezeceğim bir tek beni ilgilendirir kendi işinize bakın diyebilirsin. Böyle bir çıkıştan sonra kimse gıkını çıkaramaz

İsterseniz her gün çıkarsınız yahu kendinizi açıklamışsınız bir de. Paranız sağlığınız zamanınız var ki geziyorsunuz kimseyi ilgilendirmez.

Bu insanlar sizin yüzünüze mi diyor nerden duyuyorsunuz?

Var ki yiyoruz, geziyoruz diyip yapıştırın cevabı. Ohh! Ben öyle diyorum. Bu hayata yemeye, içmeye, gezmeye geldim. Millet konuşur, onların ağız kokusunu çekmeye mi geldik? Hahahahayt sefam olsun diyeceksiniz, keyfinizi bozmadan devam.
Ben de kilo veremediğim zaman çok para harcadım o göbeğe öyle kolay bırakmam diyorum :KK70:

Bu kadar karışma hakkını kesinlikle kişiden buluyorlar. Sen sinir olmasan,umursamasan kulağına bile gelmez.
Ben 30 yasindayim, bekarım, mesleğimi yapmıyorum, işten istifa edip edip seyehat ediyorum,çoğu zaman parttime kendimi geçindirecek kadar çalışıyorum,tek başıma kamp yapıyorum, tek başıma bilmediğim ülkelere gidiyorum...
Komşunun akrabanın konuşması için tüm özellikleri fazlası ile karşılıyorum. Ama kimse hakkımda konuşmuyor, konuşsa bile insanlar ben sallamayacagim için bunu benim kulağıma getirme zahmetine girmiyorlar. Duysam da bir eleştiri , hıh der geçerim,çok sallamam :)
Hakkınızda konuşulmasını istemiyorsanız umursamamayi öğrenmeniz lazim

Var ki yiyorum size neeee beee deyin çıkın arkanızdan konuşanların yüzüne deyin ama bnce insanlar hadsiz olmuş milletin ne yaşadığını kınamak onaylamak hor veya hoş görmek vazifeleri gibi davranıyorlar yapıştırın lafı geçin

Nerden biliyorlar ki sizin dışarıda cafe cafe gezdiginizi.
Onlar dışarıya çıkıp bir çay bile içemediklerinden kıskanıyorlardır sizi :KK50:

Ya arkadaşlar genelde mülayım ve güler yüzlü bir yapım vardır. Alttan alan kesim derler ya, genelde o benimdir. Görümcem çıtlattı ki o vermiş zaten cevapları. Görümcem dediğim kardeşim gibidir, ben 7 yaş küçük ama abla kardeş gibiyiz. Kv zaten dünyalar tatlısı, ben yetim / öksüz olduğum için kızı gibi bilir. Ben onu annem gibi.

Kıskançlık diyeceğim de parise gitmiyoruz ki. Alt tarafı bi künefeciye gidiyoruz ya da kokoreç yemeye ya da pastaneye. Ve dediğim gibi eşim sürekli kapalı ortamda sabit çalıştığı için, gezmeyi de seven bir insan olduğu için çıkalım diyor. O dedikten sonra kimse karışamaz ki.

Hani sanırım beni sürekli gezen, hiçbir iş yapmayan biri zannediyorlar. Öyle bile olsam onlara laf düşmez ama sabah erkenden kalkar, eşimin kahvaltısını hazırlarım. O pek sevmediği halde kahvaltı etmeyi, kavga dövüş yediririm bir şeyler. Çıkmadan 360 derece döndürür, üstünü başını incelerim. Ütüde sıkıntı varmı, leke sökük vs. var mı? Yemek yapacağımda sorarım eşime ne yapayım akşama diye. Yani öyle gezeyim tozayım yatayım minvalinde birisi de değilim. Kv zaten karışmaz dediğim gibi kızı gibi kabul etmiş beni. Görümce desen tüm derdini sırrını bana döker, canım gibi severim. Uzaktan akrabaya ne oluyor?

Kulağıma birkaç dedikodu geldi, neymiş amma geziyormuşum. Kafeleri zengin ediyormuşum vs. vs.

Yahu sana ne arkadaş???

Geziyor dediği de ben hafta sonları 1 gün derim eşime gezelim diye. Gerçekten sadece bir gün. Kalan günler, eşim der. Ofis ortamında, bilgisayar başında sürekli oturarak çalışıyor.

Diyor işte çay koyma yemekten sonra, dışarda içelim, bunaldım. Ben de tamam diyorum. Hafta içi zaten yorgun argın gelmiş, ben onu niye sürükleyim dışarı? Dediğim gibi hafta sonu 2 gün tatili var genelde bazen bir gün, onu da akşamından derim. O da tek gezmeyi sevmediğim için.

Yani %99 kocamla çıkarım gezmeye. Ara sıra da görümcemle. Ya da Kayınvalide ile pazar, avm vs.bi dolaşmaya çıkarım. Onun dışında tek başıma dediğim gibi gezmeyi sevmem ve çıkmam.

Ya kocam yanımdayken ve talep neredeyse hep ondan geliyorken bunaldım gezelim az diye, kime ne düşüyor yorum yapmak?
Var ki yiyoruz diyeceksiniz. O paraları kazanacağız diye g.tümüz çıkıyor herhalde yiyeceğiz diyeceksiniz. Yoksa sizin kefenler cepli mi diyeceksiniz.

Yahu sana ne arkadaş???

Yaşınız genç galiba. 40 yaşına merdiven dayayinca hiç umursamiyorsunuz. Ben bu canlılara her bokologlar diyorum. Herşeyi biliyorlar. 😀
Bana okuyor diyorlar, sana geziyor, öbürüne kilo almışlar falnnn nnn. Sagliginiz yerinde olsun daha çok gezin inşallah ♥️

Back
X