Millet başkasının hayatına bu kadar karışma hakkını nereden buluyor?

Kulağıma birkaç dedikodu geldi, neymiş amma geziyormuşum. Kafeleri zengin ediyormuşum vs. vs.

Eşimin uzaktan akrabalarından gelen sözler...

Yahu sana ne arkadaş???

Geziyor dediği de ben hafta sonları 1 gün derim eşime gezelim diye. Gerçekten sadece bir gün. Kalan günler, eşim der. Ofis ortamında, bilgisayar başında sürekli oturarak çalışıyor.

Diyor işte çay koyma yemekten sonra, dışarda içelim, bunaldım. Ben de tamam diyorum. Hafta içi zaten yorgun argın gelmiş, ben onu niye sürükleyim dışarı? Dediğim gibi hafta sonu 2 gün tatili var genelde bazen bir gün, onu da akşamından derim. O da tek gezmeyi sevmediğim için.

Yani %99 kocamla çıkarım gezmeye. Ara sıra da görümcemle. Ya da Kayınvalide ile pazar, avm vs.bi dolaşmaya çıkarım. Onun dışında tek başıma dediğim gibi gezmeyi sevmem ve çıkmam.

Ya kocam yanımdayken ve talep neredeyse hep ondan geliyorken bunaldım gezelim az diye, kime ne düşüyor yorum yapmak?
Kim kız onlar yırt ağızlarını yol saçlarını başlarını 🤪 ayyy valla bak sinirlerim bozuldu soldan soldan geliyorlar bak, elim ayağım titriyor nasıl konu bu bayilazayimmm 🤯🤯

Bildiğin kıskanıyorlar
Daha çok gez paylaş ohhh sefan olsun😂

Buna biraz da siz izin veriyor olabilir misiniz ?
Burada bile tanımadığınız insanlara bir kaç cümleyle üst üste dışarı nasıl kiminle vs. çıktığınızı açıklamak zorunda gibi hissetmişsiniz sanki.

Kazanıyoruz yiyoruz deyin geçin kimseyi ilgilendirmez.

Kulağıma birkaç dedikodu geldi, neymiş amma geziyormuşum. Kafeleri zengin ediyormuşum vs. vs.

Yahu sana ne arkadaş???

Geziyor dediği de ben hafta sonları 1 gün derim eşime gezelim diye. Gerçekten sadece bir gün. Kalan günler, eşim der. Ofis ortamında, bilgisayar başında sürekli oturarak çalışıyor.

Diyor işte çay koyma yemekten sonra, dışarda içelim, bunaldım. Ben de tamam diyorum. Hafta içi zaten yorgun argın gelmiş, ben onu niye sürükleyim dışarı? Dediğim gibi hafta sonu 2 gün tatili var genelde bazen bir gün, onu da akşamından derim. O da tek gezmeyi sevmediğim için.

Yani %99 kocamla çıkarım gezmeye. Ara sıra da görümcemle. Ya da Kayınvalide ile pazar, avm vs.bi dolaşmaya çıkarım. Onun dışında tek başıma dediğim gibi gezmeyi sevmem ve çıkmam.

Ya kocam yanımdayken ve talep neredeyse hep ondan geliyorken bunaldım gezelim az diye, kime ne düşüyor yorum yapmak?
Siz niye kendinizi açıklama yaparken buldunuz ? İsterse her akşam gezin sizin hayatınız. İnsanlar genelde sahip olamadıklarını eleştirir ve dedikodu yapar. Görümcemin eşiyle sosyal hayatı yoktur kayınvalidem de kendi halindedir sürekli yemek yapar. Ben ise rahatımdır. Yeri gelir haftada 3 gün dışarda yediğimizde olur pazar bi maaş yarısı harcadığımızda. Ne batar gözlerine biliyormusunuz ? Gelin yemek yapmıyor. Gelin geziyor evde durmuyor sürekli kıyafet alıyor. Bunlar masum halleri:) bende dururmuyum 3 çeşit yapana madalya takmıyorlar diyip gülüyorum. Sizde umursamayın aynen devam edin gezin tozun hayatınızı yaşayın. Arkanızdan konuşan akrabalarda yüzünüze bişey derse istiyorsanz gelin sizide götüreyim diyin.

Yahu sana ne arkadaş???

Talep sizden gelse ne farkediyor? Kimse keyfinizin kahyası cebinizin ortağı değil. Sana ne demek bu kadar mı zor

Her disari ciktiginizda story atmayiverin kim nereden bilecek?
Her seyi paylasinca upuzak insanlara da yorum yapma hakki düşmüş gibi oluyor.

Yahu sana ne arkadaş???

Burada bile o kadar çok savunmaya geçmişiniz ki, size gelen lafları gerektiği gibi karşılamaya ağınızı düşünüyorum. Tekrar tek diyeceğiniz cümle size ne? Paramı sizden mi alıyorum

Yahu sana ne arkadaş???

Başlığınıza cevaben…

Densizliklerinden…

Ya yanlis mi hissettim bilmiyorum ama sizde bir alttan alta iliskisini/esini övme durumu var bence, fark etmeseniz de.
İsletmenin sahibi olmakla giyimine dikkat etmemek arasinda bir baglanti kuramadim sanki ben.
İsletme sahibi olmayanlar da kendilerine dikkat ediyorlar cunku.
Aynen aynen. Her gittiğin yerden de niye durum, hikaye vs. atar ki insan zaten. O da ayrı bir hava atma çabası kendince:)

Aynen aynen. Her gittiğin yerden de niye durum, hikaye vs. atar ki insan zaten. O da ayrı bir hava atma çabası kendince:)
milyonlarca insan atıyor, hava atmakla ne alakası var?

durum atıyorum eşimle...
Sorun bu birazda.. tum
Hayatimizi seffaf disariya donuk yasamak basimizi
Agritiyor.. onlari
Ilgilendiren birsey yok, onda hemfikiriz.. ama ortaliga paylasim yaparsan her gittigin yeri herkeste istedigi gibi
Konusur.. ki takacaksan paylasim yapma zaten. Ya paylasma ya takma..

milyonlarca insan atıyor, hava atmakla ne alakası var?
Neyle ilgisi var.. hayatimda tatile kafeye gittigimde etiket metiket havalimani ucak storysi atmadim..
Kimsede birsey
Diyemez
Bu konuda.. gizli
Gizli
Gider gelirim, millet bilince ne olacak.. nazara cok inanirim buarada

Nerden biliyorlar ki? Zırt pırt paylaşım yapıp onları listenizde tutarsanız konuşurlar yani, çıkarın hesabınızdan. Ya da paylaşımları onlardan gizleyin, kimse bilmez etmez.

aynı fırsat kendilerine sunulsa daha çok gezeceklerine yemin edebilirim ... bazı insanlar böyle işte konuşur umursamamak gerek ;)

Neyle ilgisi var.. hayatimda tatile kafeye gittigimde etiket metiket havalimani ucak storysi atmadim..
Kimsede birsey
Diyemez
Bu konuda.. gizli
Gizli
Gider gelirim, millet bilince ne olacak.. nazara cok inanirim buarada
aslında düşününce konu sahibi bunu iyiki yapmış en azından kim luzumsuz konuşuyor görmüş oldu bu sayede siler engeller onları :D

aslında düşününce konu sahibi bunu iyiki yapmış en azından kim luzumsuz konuşuyor görmüş oldu bu sayede siler engeller onları :D
Haklisin ama bu kadar takacaksa ne gerek var yani paylasmaya? Insanlar hep
Konusur ama hersey hakkinda.. ben farkediyorum.. ogrenciysen okuluna bahane calisiyosan isine.. evliysen evliligine evine arabana..cocuklar olunca bu sefer onlarin okuluna isine.. kisaca insanlar susmaZ

Haklisin ama bu kadar takacaksa ne gerek var yani paylasmaya? Insanlar hep
Konusur ama hersey hakkinda.. ben farkediyorum.. ogrenciysen okuluna bahane calisiyosan isine.. evliysen evliligine evine arabana..cocuklar olunca bu sefer onlarin okuluna isine.. kisaca insanlar susmaZ
herşeyini paylaşıyorsa konuşmayı seven de konuşur aynen , konuşanları kafaya takacaksam paylaşmazdım doğru... ya paylaşmayacak ya takmayacak ya da öylelerini eklemeyecek başka yolu yok tabii

Back
X