Mıllet kafamı bulandırmaya devam edıyor;(((

Roza76

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
70
18
3
Of benım kafam çok allak bullak lütfen bilen biri adam akıllı yorum yapsın.
Sorum şu ben 7 ay önce mol gebelık gecırdım doktor bana kesın 1 sene korun dedı ve her ay kan tahlılı yapıyorum çok şükür beta hep O yükselmemiş.Ve yurt dışındayım daha 23 yaşındayım yakın bir arkadaşım da bugün hapı içme çoçuk olmaz diyınce kafam allak bullak oldu.Kaynanam da aynı dıyor siz doktordan ıyı mı bılıyorsunuz dedım onlarda öyle sonra yılın dolunca çocuk olmaz dedı acaba hapı bıraksam mı artık ;-(((

Bunu doktora sorun ve o derse onu yapın bunda kafa karışacak bir şey yok .

Bunu doktora sorun ve o derse onu yapın bunda kafa karışacak bir şey yok .
Sorun orda kadın randevuyu 4 ay sonra verdı yurt dışında olduğumu belırdım randevuden önce de gıdemem kı;;(

Evet aynen öyle dıyolar bende inanmiyorum ama ne bılım kafam karıştı;(

Yurtdışında yaşayanlara cahillik aşısı falan mı yapılıyor? Hayır , burdan gelin gidenlerin kafa ayrı milyon, orda doğup büyüyenlerin ayrı milyon. Avrupa'nın ortasında değil Zimbabwenin bozkırında büyümüş gibiler. Ülke sınırından çıkanın beyni uçuyor.

Doktor 1 yıl çocuk düşünme vücudun kendini toplasın demiş , ord. prof. komşu kadın ise sakın içme demiş. Buraya doktoru dinleme prof.dr. komşu kadın haklı yazmamızı mı bekliyorsun konu sahibesi nedir?

Evet , doktor bir şey bildiğinden konuşmuyor öylesine takılmış. Sen istediğin gibi iç ilacı kafana göre takıl lütfen.

Yani tedirginseniz hap dışında bir yöntemle korunun

Çeşitli yöntemler bu düşünceler ile doğmuş kimi hormon istemiyorum diyor kimi yan etkisi var diyor kimi unutuyorum diyor ve farklı yöntemler var

Doktor size korunun mu dedi yoksa bu ilaç ile adetinizi düzenleyelim vs mi dedi bu da önemli zira o ilaçları tedavi amaçlı bekarlara da veriyorlar

Cahillere niye inanıyorsun? Doktordan iyi mi bilecekler? Ameliyat falan yapıyor mı bu senin çevrendeki uzmanlar? Ya bırak Allahaşkına cahile Papuç bırakma şakın doktorunu dinle sorularını doktora sor. Bunlar kafanı bulandırıyorsa da ilacı kullandığını bilmesinler. İyiliğini istemiyorlar uzaklaştır onları çevrenden

Haklısınız sorun şu zaten dili çok ıyı bılmıyorum ve arkadaş geldı benle doktora ve bugün bile konu açıldı bana ıçme bılmem ne dıyınce olur olmaz şüpheye düştüm.Yorumunuz içinde tşk ederım.

Canım haklısın ülke içinde çıkan beynı ucuyor ama ülkede kalanda pisi pisine öluyor Türkiye de;-))

Konudan bağımsız bebek oluncaya kadar acil tarafından dilinizi ilerletin

Gerekirse kursa gidin, tv izleyin, gönüllü işlerde çalışın ama dili öğrenin ki çocukla birlikte zorlanmayın
Yo zaten kursa gidiyorum tek başıma ihtıyaclarımı karışılıyorum ama doktor a mecbur arkadaşim geliyo çünkü terımsel konuşuyor o kadar ilerleyemedım.

Millet nerden biliyor ki nasıl korunduğunuzu?
Kaynana, arkadaş her sorana söylüyorsunuz anladığım kadarı ile.

Kimseye açıklama yapmazsan , kafanda karışmaz ve sadece doktorun söylediklerine kafa yorarsın.
Geçmiş olsun bu arada.

Cherry yani yurt dışında olanlar tr'dekilerden daha kapalı hayat yaşıyorlar. Seni tenzih ederim ama genellikle evlerde yada kendi sokaklarındaki türk ailelerler takılıyolar. Kısacası entegre olamıyolar.

Neyse roza senin kaynana hangi tıp fakültesinden mezun? Doktor varken diğer kişilere kulağını tıkıcaksın. 1 yıl korun demiş rahim dinlensin demiş. Fena mı?

Çoğu arkadaşım ilacı bıraktığı ay hamile kaldı onu da söyliyim.

Profesör mü bu arkadaşlar.. allahın cahilleri. Sende onlarla takılma fazla,ilacı bıraksammı diyorsun bide.. yıllarca kullandım doğum kontrol hapı gayette çocuğum oluyor cahillere duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…