• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mıllet kafamı bulandırmaya devam edıyor;(((

Zaten çocuk istemediğim için korunuyorum deseydiniz, bi de millete neden özel hayatınızın hesabını veriyorsunuz?

Şuan 78 milyon mevcudiyetini koruyor türkiye'de.

Neyse temennim sizde bu hücrelerle ve beyin yapısıyla üremezsiniz umarım. Cehalete tahammülüm kalmadı.
Ya cehalet mi????
Sizler kör olmuşsunuz arkadaşim kader deyıp sureklı üstünü kapatıyorsunuz al sana 15 can öldü yanarak hemde bir de tv yı açıp görün her gün Türkiye de ölüm ,acı,keder sizde ben bılgılıyım dıye gecının;-))

Ayrıca benım tahammülüm de herseyı bıldıgını sanan ınsanlara.

Ağustos 2012de ilaç kullanmaya başladım. Ekim 2013te bıraktım. 2014 nisanda hamile kaldım. İlaç kullanma diyenler bir ot bilmiyor konuşuyorlar boş boş..

Mune Mune buraların tadı kaçtı. Polemiğe girmiyorum seni bekliyorum ablacım:KK200:

Siyasette yasak zatenEn Büyük TÜRKİYE

Haptan bebekten konu nerelere geldi.

Senden önce konumun kapamasını ıstedım msj da :KK66:Senın gıbılerı fazla sıyaset yapmasın siz zaten al maaşını salla başını devam edın:)))

Avrupa'ya özellikle evlenip giden ev hanımlarında maalesef ileri derecede bi görgüsüzlük oluşuyor. Havasından falan herhalde. Ülke olarak çok parlak bir durumda değiliz maalesef ama bunu eheh ben avrupadayım ;-) türkiye de takılın siz ;-)şeklinde yazmak..

Sen once bi git korkudan sigindigin ulkenin dilini ogren de sonra gel konus.
Cok sey derim de terbiyem musaade etmiyor.

Doktorunuz bunca yıl boşa okumamıştır herhalde. Doktorunuzu dinleyin, bilmem kim komşunuzun lafını ciddiye alıp konu açmanız bile gereksiz.

Korkudan mı;-)))))Canım ben seve seve geldım eşim sayesınde çok şükür buradayım;)ha bu arada emın ol yurt dışında kı en ıyı kursa gidiyorum tabıkı devlet sayesınde beş kuruş cebımden cıkmıyor bana egıtım için her fırsatı sunuyor yanı;)4 yıl maalesef uni okudum burda gerek bile yok otur ayda devlet sana 400 Euro para kafadan veriyor yanı Eşine bıle muhtaç etmeZ;)Turkıye de görüyoruz mıllet açlıktan oluyor ha bır şey olmaz sızın devlet sağ olsun mıllet aclıktan ölsün dimi?????
Zihniyet o orda;)

Sen once bi git korkudan sigindigin ulkenin dilini ogren de sonra gel konus.
Cok sey derim de terbiyem musaade etmiyor.
Korkudan mı;-)))))Canım ben seve seve geldım eşim sayesınde çok şükür buradayım:KK66:ha bu arada emın ol yurt dışında kı en ıyı kursa gidiyorum tabıkı devlet sayesınde beş kuruş cebımden cıkmıyor bana egıtım için her fırsatı sunuyor yanı:KK66:4 yıl maalesef uni okudum burda gerek bile yok otur ayda devlet sana 400 Euro para kafadan veriyor yanı Eşine bıle muhtaç etmeZ:KK66:Turkıye de görüyoruz mıllet açlıktan oluyor ha bır şey olmaz sızın devlet sağ olsun mıllet aclıktan ölsün dimi?????
Zihniyet o orda:KK66:

Back
X