- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım haklısın ülke içinde çıkan beynı ucuyor ama ülkede kalanda pisi pisine öluyor Türkiye de;-))
Şuan 78 milyon mevcudiyetini koruyor türkiye'de.Canım haklısın ülke içinde çıkan beynı ucuyor ama ülkede kalanda pisi pisine öluyor Türkiye de;-))
Ya cehalet mi????Şuan 78 milyon mevcudiyetini koruyor türkiye'de.
Neyse temennim sizde bu hücrelerle ve beyin yapısıyla üremezsiniz umarım. Cehalete tahammülüm kalmadı.
Arkadaşım baştan oku konuyu buraya getıren başkası ben cevap verdım o.Zaten çocuk istemediğim için korunuyorum deseydiniz, bi de millete neden özel hayatınızın hesabını veriyorsunuz?
Yorumunuz için tşk ederim.Ağustos 2012de ilaç kullanmaya başladım. Ekim 2013te bıraktım. 2014 nisanda hamile kaldım. İlaç kullanma diyenler bir ot bilmiyor konuşuyorlar boş boş..
Senden önce konumun kapamasını ıstedım msj daSenın gıbılerı fazla sıyaset yapmasın siz zaten al maaşını salla başını devam edın:)))
O zaman sen baya şanslısin ülke dışına çıkıp pisi pisine ölmekten kurtulmussun... peki bizler ne yapmalıyız bizlerin vay halineCanım haklısın ülke içinde çıkan beynı ucuyor ama ülkede kalanda pisi pisine öluyor Türkiye de;-))
Korkudan mı;-)))))Canım ben seve seve geldım eşim sayesınde çok şükür buradayımSen once bi git korkudan sigindigin ulkenin dilini ogren de sonra gel konus.
Cok sey derim de terbiyem musaade etmiyor.
Sizin işiniz de dua ya kaldı tabı islam ülkesı ya;-))))))O zaman sen baya şanslısin ülke dışına çıkıp pisi pisine ölmekten kurtulmussun... peki bizler ne yapmalıyız bizlerin vay haline![]()
Sizin işiniz de dua ya kaldı tabı islam ülkesı ya;-))))))