Kalan beyınlerı de görüyoruz;-)))?????Neyse bazı beyinlerin gerçekten göç etmesi gerekiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalan beyınlerı de görüyoruz;-)))?????Neyse bazı beyinlerin gerçekten göç etmesi gerekiyor![]()
Korkudan mı;-)))))Canım ben seve seve geldım eşim sayesınde çok şükür buradayımha bu arada emın ol yurt dışında kı en ıyı kursa gidiyorum tabıkı devlet sayesınde beş kuruş cebımden cıkmıyor bana egıtım için her fırsatı sunuyor yanı
4 yıl maalesef uni okudum burda gerek bile yok otur ayda devlet sana 400 Euro para kafadan veriyor yanı Eşine bıle muhtaç etmeZ
Turkıye de görüyoruz mıllet açlıktan oluyor ha bır şey olmaz sızın devlet sağ olsun mıllet aclıktan ölsün dimi?????
Zihniyet o orda![]()
Canım sen de amma geride geliyorsun ya .Sen sormadın sorana ben yazdım sen de neden üstüne alınıyorsun.Sorduk mu?
Korkudan mı;-)))))Canım ben seve seve geldım eşim sayesınde çok şükür buradayımha bu arada emın ol yurt dışında kı en ıyı kursa gidiyorum tabıkı devlet sayesınde beş kuruş cebımden cıkmıyor bana egıtım için her fırsatı sunuyor yanı
4 yıl maalesef uni okudum burda gerek bile yok otur ayda devlet sana 400 Euro para kafadan veriyor yanı Eşine bıle muhtaç etmeZ
Turkıye de görüyoruz mıllet açlıktan oluyor ha bır şey olmaz sızın devlet sağ olsun mıllet aclıktan ölsün dimi?????
Zihniyet o orda![]()
1+Yurtdışında yaşayanlara cahillik aşısı falan mı yapılıyor? Hayır , burdan gelin gidenlerin kafa ayrı milyon, orda doğup büyüyenlerin ayrı milyon. Avrupa'nın ortasında değil Zimbabwenin bozkırında büyümüş gibiler. Ülke sınırından çıkanın beyni uçuyor.
Doktor 1 yıl çocuk düşünme vücudun kendini toplasın demiş , ord. prof. komşu kadın ise sakın içme demiş. Buraya doktoru dinleme prof.dr. komşu kadın haklı yazmamızı mı bekliyorsun konu sahibesi nedir?
Evet , doktor bir şey bildiğinden konuşmuyor öylesine takılmış. Sen istediğin gibi iç ilacı kafana göre takıl lütfen.
insanlar dinliyorlar çoğu zaman küçümser gördüm ben seniord. prof. komşu kadın ise sakın içme demiş
Ah canım ne komik gelmiş sana islam !! dini siyaseti karistirma saygısızlık ediyorsun . ..Sizin işiniz de dua ya kaldı tabı islam ülkesı ya;-))))))
Canım sen de amma geride geliyorsun ya .Sen sormadın sorana ben yazdım sen de neden üstüne alınıyorsun.
Valla ben resmî geldım emin ol;-))) ki zaten memurdum Türkiye de direk vize verıp geldım eşimi tanıdım evlendımAblacım oraya hangi niteliğinden dolayı davet! ettiler ki seni? Doktor musun mühendis misin nitelikli işgücü müsün? Tek numaran ordan biriyle evlenmiş olmak bu kadar, cinsel organla aldığın vizeyle amma övündün burda....
Valla ben resmî geldım emin ol;-))) ki zaten memurdum Türkiye de direk vize verıp geldım eşimi tanıdım evlendımgelelım senın üslubuna hiç şaşirmadim tecavüz ülkesi kadını da erkeği de ağzı aynı normal karşiladım
![]()
Püfff yol al ya konuda sıkıldım senın kapasıte yerlerde cevap bile bayıyor benı uza.!Konunuzun içeriği bile göçen beyninizin kıvrımları hakkında bilgi sahibi olmamıza yetti bence. İyi ki gitmişsiniz inşallah sizin gibi beyinler daha cok göç eder : )
PARDONDA calisanlarin vergisiyle uyduruk bir hoca koyduklari Kurs ne zamandan beri en iyisi Kurs oldu?Korkudan mı;-)))))Canım ben seve seve geldım eşim sayesınde çok şükür buradayımha bu arada emın ol yurt dışında kı en ıyı kursa gidiyorum tabıkı devlet sayesınde beş kuruş cebımden cıkmıyor bana egıtım için her fırsatı sunuyor yanı
Zihniyet o orda![]()
Canım misyo local duymadın almanya mıPARDONDA calisanlarin vergisiyle uyduruk bir hoca koyduklari Kurs ne zamandan beri en iyisi Kurs oldu?
Sen kime hikaye anlatiyorsun, Ben almanyada dogdum büyüdüm 30 yasindayim öyle devletin süper 1 numara kursunu görmedim sen mwcbursun o kursa gitmeye yoksa sana bir kurus para vermezler ayrica sanirim esinde calismiyo calismis olsa sen devleten para almazdin o aldigin Bin euro ancak kirani elektirigini karsilar bilmeyene Burda hava atma. Sanki cok biseymis gibi..
Tecavüz ülkesinde memurmussun ama demekki yaran derin senin.. bundan dolayi mit kactim yurt disinda?Valla ben resmî geldım emin ol;-))) ki zaten memurdum Türkiye de direk vize verıp geldım eşimi tanıdım evlendımgelelım senın üslubuna hiç şaşirmadim tecavüz ülkesi kadını da erkeği de ağzı aynı normal karşiladım
![]()
Yok canım sen demek yaşamişsin direk ona bagladınTecavüz ülkesinde memurmussun ama demekki yaran derin senin.. bundan dolayi mit kactim yurt disinda?
Hahaha tabii tabii en iyi okul hatta sana en iyi hocalari getirmislerdir. Cok terbiyesiz ve saygisizsin ne olur sen dogurmavazgec yoksa senin gibi bir kac saygisiz büyüteceksin. Sen hocalarla Kurs felan gör tatlimCanım misyo local duymadın almanya mı)))))ha skrt yaş 25 in altına olunca en ıyı okul verıyolar bır uza ya
insanlar dinliyorlar çoğu zaman küçümser gördüm ben seni![]()
Sen bıle dogurduysan ben haylı yaparım;/)))))))Hahaha tabii tabii en iyi okul hatta sana en iyi hocalari getirmislerdir. Cok terbiyesiz ve saygisizsin ne olur sen dogurmavazgec yoksa senin gibi bir kac saygisiz büyüteceksin. Sen hocalarla Kurs felan gör tatlim