- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Desteginize ihtiyacim var dedim, olumsuz dusuncelerinizi kendinize saklayinHastanın 4-5 saat serumsuz kalması bana büyük bi hata gibi geldi,nasıl bi yoğunluk bi hastanın unutulmasını önemsiz gösterir anlamadım?
Müdür gazınızı almış sanırım nasıl size hak veriyor?
Normal degil diyenler hastanede calismayanlar. 15 dklik yemek arasiyla esek gibi calisinca boyle oluyor malesef...Canım bende hemşireyim fakat böyle sorunlar her yerde var ne yazıkki elaman almıyorlar ve o kadar ise bir kişi yetişemiyor malesef ..
KesinlikleNormal degil diyenler hastanede calismayanlar. 15 dklik yemek arasiyla esek gibi calisinca boyle oluyor malesef...
İyki o hastanın refakatçisi değildim ben,çoktan hasta haklarında soluğu almıştım,bu arada hemşire değilim ama hastanede çalıştım,biliyorum şartları,idare edilecek hata var idare edilmeyecek hata var.Desteginize ihtiyacim var dedim, olumsuz dusuncelerinizi kendinize saklayin
Normal degil diyenler hastanede calismayanlar. 15 dklik yemek arasiyla esek gibi calisinca boyle oluyor malesef...
Demek esek gibi calismiyorlarOlayı normallestirmesen eşek gibi çalışan hiç bir hemşireden böyle bir şey duymadım.
Şu cevabınıza bakılırsa sizi azarlayan kişiye de gayet cevabını vermişsinizdir. Yanlış birşey söylenmemiş, hata yapmışsınız.Desteginize ihtiyacim var dedim, olumsuz dusuncelerinizi kendinize saklayin
Demek esek gibi calismiyorlar
Napalim yani?Desteginize ihtiyacim var dedim, olumsuz dusuncelerinizi kendinize saklayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?