Millet neler yapiyor ama bendeki bu özguvensizlik?

Ama siz sancı çekiyorsunuz diye onlarda üzgün ya da mutsuz olacak değiller :) yani siz o anki can acinizdan böyle düşünmüş olabilirsiniz mesela ameliyatlarda sohbet edilir gülünür tatil planı yapılır vs vs :)

Yanlış anlamayın amacım sizinle polemik yaşamak değil ama durum bu :)

Serumsuz kaldı derken basit bir şey gibi yazıyorsunız ama, tedavisi yapılmamış, geciktirilmiş ya da ilaçları verilmemiş yazsanız da aynı şey bu.
Şartıları çok ağırdır eminim iş bu, yapamıyorsanız istifa edecekseniz.
Ben de günde 2 saat uyuyarak, sadece tek öğün yemekle ve hiç oturmadan yaşadığım bir tempodayım, para da almıyorum; anneyim!
Hiç şimdi çocuğumun ihtiyaçlarını karşılamayı unıtabilir miyim?
Yoğunluk ve yorgunluk başka meslekler için geçerlidir, sağlık çalışanlarının böyle bir bahanesi olamaz.
Zorla çalıştıran yoktur değil mi?
Sağlık ve eğitim şakaya gelmez, birinde insan canından diğerinde ise geleceğinden ve karakterinden olur.

Desteginize ihtiyacim var dedim, olumsuz dusuncelerinizi kendinize saklayin

Bu neydi simdi?

4-5 saat serumsuz kaliyor hasta. Ama hic farketmez sen sampiyonsun aslansin kaplansin. Bas hemsire halt etmis

Bu mu duymak istedigin?

Desteginize ihtiyacim var dedim, olumsuz dusuncelerinizi kendinize saklayin

bu atarı baş hemşireye yapsaydınız ya.
yetişemediğiniz zaman bilgilendirseydiniz hastanın serum saati geldiğinde şu hastanın serumunun takılması gerekiyor ben şu hastayla ilgileniyorum vs diye.

Hassas bir alan... Yani ne desem bilemedim; ne doktoru ne hasta bakıcısı, hastanenin bel kemiği hemşireleri... Ailede bol bol var, askerlik anısı gibi bitmiyor maceraları... Unuttum-olmadı-yetişemedim denilesi bir meslek değil maalesef ve bunu bilerek girilmesi gerekiyor. Doktor/Hemşire de insan diyebilirsiniz ama insanüstü bir iş yaptıkları, onların da insanüstüne çıkması gerekiyor, tam bir vericilikle.

Ha bizim ülkede, en idealisti de yıldırırlar işin bi de o kısmı var... Ama işte göze alıp girilmesi gerekiyor "Can" olayı var, hastanelerin durumu da belli. Bu konu üzerine uzun uzun konuşabilirim; profesyonel hastayım, kardeşim de sağlıkçı... İkimizin de hem fikir olduğu bir nokta var ki o da şu: Sağlık sektörü hata götürmez.

Her mesleğin sorunları var çok narin mi yetiştirildiniz sen ağaçlara bakıp üzülüyorsun ormanı görmeden
, alışman gerek iş şartları sorunsuz olmuyor

Bende hemşire değilim ama.ssglik calisaniyim kimsenin bana öyle.davranmasina izin veremem baş hemşire bile olsa bağışlamasını güzel dile ifade etmesini rica ederdim 4 5 saat serumsuz kaldığında ise orda sadce hemşire siz degilsinizdr bu duruma.glmeden siz birşeylere yetişmeye çalışmadan ben çok yoğunum bir sürü hastam var onlarada başka hemşire yonlendirsek olur mu çünkü tedavi aksicak sonradan suç benden gidisn de ya o hastanın yakınları çok şey.blmio şanslısınız ben hastamla ilgilenilmezse ortalığı ayağa kaldırdım karşıdakinin tepkisine göre 1 saat oldu gelen giden yok die soylerdm

Bashemsire ile inatlasmayın bence hiç olmamış gibi devam edin, işyerinde huzursuzluk en kötü durum.

Eğitim araştırma hastanesinde çalışıyorum. Hem de dal hastanesi. O kadar yoğun ki anlatamam. Tuvalete dahi gidemediğim zamanlar oldu yemek yemek lüks kalıyor. Eleman eksiği çok fazla her meslekte olduğu gibi. Evet insan bazen bişeyleri unutabiliyor ya da yaptığı bişeyi yapmış mıydım diyebiliyor ama bu hastanın tedavisi sonuçta. 4-5 saat uzun bir ara olmuş. Başhemşirenin tavrı doğru mu değil tabi ki ama sağlık sektöründeyiz hata kaldırmıyoruz maalesef.

Tr de dogru duzgun hasta haklari olmadigi ve olmeden hastaneden ciktigimiza sukrettigimiz icin o hastayi 4-5 saat ihmal edebilmissiniz.. insallah yakinda devran doner de o yere gercekten hakeden insanlar gelir.. bashemsireyi buradan da bir tebrik edelim, allah sayisini cogaltsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…