- Konu Sahibi helloeverybody
-
Yetkililere sesleniyorum benim sesimi duyun ve bu sene artık atanıyım yetheeeerBen tedavi saatinden sonra 15 dkda bir serumları dolanıyordum bu nasıl sorumsuzluk ve ben atanamadım 2 senedir bekliyorum where is the adalet diyorum İsyan!!!
Yetkililere sesleniyorum benim sesimi duyun ve bu sene artık atanıyım yetheeeer
Evet herkes öyle sanıyor ama o kadar mezun var ki... Teşekkürler :)Hemşire misin? Atamalarınız daha kolay değil mi sizin ya, ben mi yanlış biliyorum acaba? Dilerim atanırsın :)
canım bebegın kafası geldi diyorum ...onlar tatıl planı yapsın...eglensin tabıı...bır kısıde gelip bakmadı...ve bebegım ılgisizlikten malesef kuvezde kaldı...cahıllık .şimdi olsa kesin mahkemeye verirdim...birinci gorevleri dogum yaptırmak ..fıkra anlatıp gulmek degil...zaten o adı gecen hastane cok vukatlı bir hasteneydı...gecenlerde bebek karısma olaylarıyla tekrar gundeme gelmişti...şimdi nasıl bilemem...20 yıldır onunden gecmiyorum...ssag cıktıgıma cok sevindim..verilmiş sadakam varmıs..Ama siz sancı çekiyorsunuz diye onlarda üzgün ya da mutsuz olacak değiller :) yani siz o anki can acinizdan böyle düşünmüş olabilirsiniz mesela ameliyatlarda sohbet edilir gülünür tatil planı yapılır vs vs :)
Yanlış anlamayın amacım sizinle polemik yaşamak değil ama durum bu :)
Evet herkes öyle sanıyor ama o kadar mezun var ki... Teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?