millet zengin ben fakir

duduklutava

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
139
62
13
mrb kızlar bundan yaklaşık 7 8 ay kadar önce kv min kızkardeşi oğlunu evlendirdi gelini okumuş ve ailesinin hali vakti çok iyiymiş,benim kv de hep zengin dünür istermiş yani öyle olanlara özeniyor anlatıyor konuşması o şekilde benim aile yapım belli orta halli kendi yağında kavrulabilen çok şükür kimseye muhtaç olmayan insanlarız,birgün kv kpederin yanında kızkardeşinden gelininden konuşurken şunu söyledi : milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara bulur içime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım

kendisi neymiş önce ona bakıp konuşaymış!

vuuuu kendileri neymiş kadının kızımı padişahın sol da...ğımı bunlar.sende aynını yap.birde para parayı çeker bacım zengin fakiri napsın.öle söle

Kendi doğuştan zengin herhalde
Neyi bitirmiş ne okumuş gelirken annesi ve babasının evinden ne getirmiş babanıza ?
Orda cevap vermediniz mi çok şükür halim vaktim yerinde aileminde benimde konuşmanıza takının
Madem ortamda utanmıyor sizde utanmayın

eltim duymuş ben o arada balkondaydım yeni hamileydim o mutluluk anımda tepemden aşağı kaynar sular döktü sözüyle sağolsun eltim bağıra bağıra söyledi düdüklütava bak ne diyo diye kaynanamada ses gitti ben öyle demek istemedim filan dedi ama iş işten geçti boş konuşuyo ama içime oturdu ya şöyleki ailemlede konuşmaz kv pek kaale almıyor gibi geliyor annemle düğünden sonra 2 kere yanyana geldiler ve kv annemi hor görür hareketlerini yakaladım kadından soğudum

Napacakmis zengin dunuru olsa parasini mi yiyecekmis davul bile dengi dengine zengin dunur senin oglunu almazdi derdim ben olsam

tamamiyle saygisiz ve haddini asan bir uslup; hayir benim anlamadigim kayyum aileye ne benim ailemin sosyo ekonomik durumundan?
benim anne babamin parasi sana mi yar olacak? Ayrica hic dertlenmesin kendisini biz okumus, gayet iyi aileden geldik de gene yaranamadik kayyum anneye.

Yav hadi bana desin ben sadece güler geçerimde eşimin hatrı için
Ailemin fertlerinden birini dile getirmişse hor görmek falan ne eş ne başka bir şey dinlemem atlarım kırarım incitirim.
Durmasını bilecek .
''hor görme yiğidim senden büyük Allah var'' bunu unutmuş herhalde

Cahiller için üzülmeyin bile. Denecek çok laf var. Kendi ne kadar zenginmiş ne okumuş vs. Ama ne gerek var konuşmaya değer mi ?
Kral da olsa bir gün gireceğimiz 2 metrelik toprak neyin derdi bu.

bu durumda eltinize de laf sokulmuş olmuyor mu koşa koşa size etiştirmeye gelmiş ?
eltiniz zengin mi ?ailesi zengin mi ?
neden bir tek siz üstünüze alınmadınız ?

keske siz de deseydınız para pul önemli degil ben de eşimin ailesinin seviyeli insanlar olmasını isterdim ama olmadı dıye

annemler düğünümde üzerlerine düşeni fazlaca yaptılar eşimin durumunu bildiklerinden istemediler bende istemedim bana para lazım değil çok şükür öyle zengin değiliz ama annem babam gözümü doyurdu gözü gönlü tok insanlarız benm kv düğünümde bana çeyrek dahi tkmazken kızkardeşinin düğününü biraz hasetle anlatıp duruyor gelinin annesi babası dayısı şunu takmış şöyle yapmışlar eee maşallah kızkardeşide trabzon setleri 15bilezik doldurdu gelinin kollarını sen ne taktın ya dedim teyzede maşallah kimseye gerek kalmadan gelinini altına boğdu diye anlamıyor yine kız tarafının taktıklarını anlatıyor

Bence seviye belli demek ki Mesafeli duruş lazım hanımefendiye
Konuşmaya değmez bu konularda özellikle muhatap olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…