millet zengin ben fakir

bunu genelde erkek icin söylerler ama . oglu ne is yapıyor acaba ?

eltiniz niye üstüne alınmadı?
boşversenize siz de üstünüze alınmayın
basit insanlar bellki

Te Allahım ya
Gudubet , ne dediğini bilmeyen bir mahluk
Esinize söylediniz mi bunları ?

Yuh yanı sen zengın oldaydın babandan para mı dilenecektı babanın annenın parsını oğluna mu yedırecktı ne saçma cehaletlık hıc uzulmeeeeee

Konu başlığını okuyunca aklıma ali ağaoğlu geldi.millet fakir ben zenginim dediği gibi...nyse içinize oturcak bişey göremedim ben.beğenmiyosa sizle muatab olmasın...

kayın valide zaten yorumsuz ama siz yine de okulunuzu okuyun... Donanımınız olsun bu kötü bir şey değil.

tek kelimeyle, iğrendim.

değer yargısı madde üzerine kurulmuş birinin ağzından daha üsturuplu birşey çıkmaması şaşaırtıcı olmamalı aslında. yazık.

Allah kimseye tepeden baktırmasın, güvenmesin bugün ki haline
Kimin ne olacağı belli olmaz, bi bakmış beğenmediği dünürlerinden fayda var insanlık var
UMurunuzda olmasın, çok tın deyin, kendinizi bildikten sonra

Benim erkek kardeşim gayet zengin bir kızla evlendi ve hayatta yaşayamayacağı bir hayat yaşıyor. Bunu kaybetmemek için eşinin anneme babama yaptığı bütün saygısızlıkları görmedi, hakaretleri duymadı. Karısı hoşnut olacak diye o da saygısızlıklar yaptı, annesine babasına iftira attı. Kişiliğini ruhunu resmen sattı. İnsan karısının annesi istiyor diye tuttuğu partiye kadar değiştirir mi? Bizimki değiştirdi. Hem de olabilecek en uçlarda partilerdi Şuan bizden kimseyle görüşmüyor. O olanakları kaybetmemek için ailesini kaybetti.

Kaynanan bilsin görseydi keşke.

valla hiç içime oturmazdı açardım ağzımı yumardım gözümü o kadına niye sessiz kalıyosunki

Tek kelime gerizekalı. ..

benimki de ilk okul mezunu beni her gördüğünde milleti anlatır ama başta mutlaka "koskoca dktor" koskoca öğretmen" diye bir vurgu yapılır kadına anlatamadım bi türlü benim memur olmak istemediğimi nişanlandığım günden bu yana kpss diyor. bunlar görgüsüz cnım hiç kale almaya bile değmez ben çok aldım hiçbişi olmadı kendimi sinir etmekten başka

Tut ki sen çok zengin bir ailenin kızısın ne yapacaktı ananın babanın parasına ortak mi olacaktı .. Edepsiz kadın otursun kalksın da sağlıklı bir oğlum namuslu bir gelinim var deyip sukretsin... Kefen parası eksikse eğer toplar göndeririz çok dert etmesin para pulu !

milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara bulur içime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım

Çok çiğ bir laf bu canım, karşıt bir laf bile söylesen anlayacak idrakta olmadığını düşündüm kvnin.
Muhatap almamaya çalış, duymazdan gel mümkün olduğunca, eşinle paylaş bu rahatsızlığını ve fazla görüşme.
Daha da kıracak olurlarsa tavrını koy, "Ben artık görüşmek istemiyorum ailenle" de eşine.
İçine çok batıyorsa da lafını esirgeme... Ama baş edilmez böylesiyle. Çiğ...

Aynini bi akraba oğlu da yaptı. Babası üzüntüden akciğer kanseri oldu göçtü 1 sene olmadı. Gelin hanım kaynanasina acısını bile yasatmadi, hastanede arayip sormadilar oğlu gosteristen gitti zoraki. Adamcağız kırgın göçtü. Oğlan babası öldü hastane masraflarını bile kırk kanaat geçinen kirada oturan annesinden istedi hemen. Gelin desen acı dedigin 40 gün olur sende amma üzüldün deyip kaynanasına destek yerine kostek oldu. Oğlu tüm ailesini sildi gorusmuyor. Aynen siyasi gorusler bile değişiverdi yalakalik için. Yoksa sizin kardeş bu oğlan mi?

Yok çok şükür babam hayatta ve kendilerini pek sallamıyoruz şuan. Öyle üzüntüden kanser olacak bir durumumuz yok yani. Hatta ailesizlik kafasına dank etmiş yeni yeni barışma çabalarına girmişte bizimkiler istemiyor

Aman bosverin sallamayin dank etsin.. Az surtun burnunu hayirsizin.

Konu sahibi bosverin ya böyle zengin gorunce noldum delisi olanları. Amaaan takılacak insan bile değil boyleleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…