- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.715
- 128
- 40
- Konu Sahibi duduklutava
-
amaaan boşver zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış belli ki kv çok meraklı onun bunun malı mülkü için çenesini yormaya bu arada kv nin maddi durumu nasıl
dinime küfreden müslüman olsa bari hayır yani diyelim ki ailen zengindi ne faydası olacaktı kv ye sormadın mı bunu zenginde herkes kendine zengindurumu kp eline bakıyo
mrb kızlar bundan yaklaşık 7 8 ay kadar önce kv min kızkardeşi oğlunu evlendirdi gelini okumuş ve ailesinin hali vakti çok iyiymiş,benim kv de hep zengin dünür istermiş yani öyle olanlara özeniyor anlatıyor konuşması o şekildebenim aile yapım belli orta halli kendi yağında kavrulabilen çok şükür kimseye muhtaç olmayan insanlarız,birgün kv kpederin yanında kızkardeşinden gelininden konuşurken şunu söyledi : milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara bulur içime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım
Tek kelime gerizekalı. ..mrb kızlar bundan yaklaşık 7 8 ay kadar önce kv min kızkardeşi oğlunu evlendirdi gelini okumuş ve ailesinin hali vakti çok iyiymiş,benim kv de hep zengin dünür istermiş yani öyle olanlara özeniyor anlatıyor konuşması o şekildebenim aile yapım belli orta halli kendi yağında kavrulabilen çok şükür kimseye muhtaç olmayan insanlarız,birgün kv kpederin yanında kızkardeşinden gelininden konuşurken şunu söyledi : milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara bulur içime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım
Tut ki sen çok zengin bir ailenin kızısın ne yapacaktı ananın babanın parasına ortak mi olacaktı .. Edepsiz kadın otursun kalksın da sağlıklı bir oğlum namuslu bir gelinim var deyip sukretsin... Kefen parası eksikse eğer toplar göndeririz çok dert etmesin para pulu !mrb kızlar bundan yaklaşık 7 8 ay kadar önce kv min kızkardeşi oğlunu evlendirdi gelini okumuş ve ailesinin hali vakti çok iyiymiş,benim kv de hep zengin dünür istermiş yani öyle olanlara özeniyor anlatıyor konuşması o şekildebenim aile yapım belli orta halli kendi yağında kavrulabilen çok şükür kimseye muhtaç olmayan insanlarız,birgün kv kpederin yanında kızkardeşinden gelininden konuşurken şunu söyledi : milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara bulur içime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım
milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara buluriçime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım
Aynini bi akraba oğlu da yaptı. Babası üzüntüden akciğer kanseri oldu göçtü 1 sene olmadı. Gelin hanım kaynanasina acısını bile yasatmadi, hastanede arayip sormadilar oğlu gosteristen gitti zoraki. Adamcağız kırgın göçtü. Oğlan babası öldü hastane masraflarını bile kırk kanaat geçinen kirada oturan annesinden istedi hemen. Gelin desen acı dedigin 40 gün olur sende amma üzüldün deyip kaynanasına destek yerine kostek oldu. Oğlu tüm ailesini sildi gorusmuyor. Aynen siyasi gorusler bile değişiverdi yalakalik için. Yoksa sizin kardeş bu oğlan mi?Benim erkek kardeşim gayet zengin bir kızla evlendi ve hayatta yaşayamayacağı bir hayat yaşıyor. Bunu kaybetmemek için eşinin anneme babama yaptığı bütün saygısızlıkları görmedi, hakaretleri duymadı. Karısı hoşnut olacak diye o da saygısızlıklar yaptı, annesine babasına iftira attı. Kişiliğini ruhunu resmen sattı. İnsan karısının annesi istiyor diye tuttuğu partiye kadar değiştirir mi? Bizimki değiştirdi. Hem de olabilecek en uçlarda partilerdiŞuan bizden kimseyle görüşmüyor. O olanakları kaybetmemek için ailesini kaybetti.
Kaynanan bilsin görseydi keşke.
Aynini bi akraba oğlu da yaptı. Babası üzüntüden akciğer kanseri oldu göçtü 1 sene olmadı. Gelin hanım kaynanasina acısını bile yasatmadi, hastanede arayip sormadilar oğlu gosteristen gitti zoraki. Adamcağız kırgın göçtü. Oğlan babası öldü hastane masraflarını bile kırk kanaat geçinen kirada oturan annesinden istedi hemen. Gelin desen acı dedigin 40 gün olur sende amma üzüldün deyip kaynanasına destek yerine kostek oldu. Oğlu tüm ailesini sildi gorusmuyor. Aynen siyasi gorusler bile değişiverdi yalakalik için. Yoksa sizin kardeş bu oğlan mi?
Aman bosverin sallamayin dank etsin.. Az surtun burnunu hayirsizin.Yok çok şükür babam hayatta ve kendilerini pek sallamıyoruz şuan.Öyle üzüntüden kanser olacak bir durumumuz yok yani. Hatta ailesizlik kafasına dank etmiş yeni yeni barışma çabalarına girmişte bizimkiler istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?