- 25 Mart 2016
- 139
- 62
- 13
- Konu Sahibi duduklutava
-
Kendisi milyarder mi??
Napacakmis zengin dunuru olsa parasini mi yiyecekmisdavul bile dengi dengine zengin dunur senin oglunu almazdi derdim ben olsam
içine atma güzelikle kavgasız sok lafınıböyle söylesem ben kötü olurdum hep susuyorum bu durumlarda içime atıp kendimi bitiriyorum
eşiminde haberi var ben öyle sustukça eşim bana daha çok bağlanıyo sanki annesine tavrı bakışı değişti annesidir tabiiki atamaz ama saygısı azalıyoyazık ya
davul bıle dengı dengıne anacım dıyemedınızmı ????mrb kızlar bundan yaklaşık 7 8 ay kadar önce kv min kızkardeşi oğlunu evlendirdi gelini okumuş ve ailesinin hali vakti çok iyiymiş,benim kv de hep zengin dünür istermiş yani öyle olanlara özeniyor anlatıyor konuşması o şekildebenim aile yapım belli orta halli kendi yağında kavrulabilen çok şükür kimseye muhtaç olmayan insanlarız,birgün kv kpederin yanında kızkardeşinden gelininden konuşurken şunu söyledi : milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara bulur içime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım
yok ne milyarderi emekli bile değil eş eline bakıyor ama zenginlik özentisi varnamazını kıl ibadetini yap 60ndan sonra parayı pulu ne yapıcan bi de laf sokuyo onca ! yahu ben zengin olsaydım ne olucaktı onu kestiremiyorum beni baş üstümü yapıcaklardı acaba
Evey canım demek öyle yapacaklardı ama bu sizin kv.has birsey degil herkes öyle kimde para varsa herkes onun yanindadır parasi olmayana selam bile vermiyorlaryok ne milyarderi emekli bile değil eş eline bakıyor ama zenginlik özentisi varnamazını kıl ibadetini yap 60ndan sonra parayı pulu ne yapıcan bi de laf sokuyo onca ! yahu ben zengin olsaydım ne olucaktı onu kestiremiyorum beni baş üstümü yapıcaklardı acaba
amaaan boşver zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış belli ki kv çok meraklı onun bunun malı mülkü için çenesini yormaya bu arada kv nin maddi durumu nasılmrb kızlar bundan yaklaşık 7 8 ay kadar önce kv min kızkardeşi oğlunu evlendirdi gelini okumuş ve ailesinin hali vakti çok iyiymiş,benim kv de hep zengin dünür istermiş yani öyle olanlara özeniyor anlatıyor konuşması o şekildebenim aile yapım belli orta halli kendi yağında kavrulabilen çok şükür kimseye muhtaç olmayan insanlarız,birgün kv kpederin yanında kızkardeşinden gelininden konuşurken şunu söyledi : milleti doktor öğretmen bulur bizide fakir fukara bulur içime öyle bi oturduki aylardır etkisinden çıkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?