millet zengin ben fakir

Kendisi milyarder mi??

yok ne milyarderi emekli bile değil eş eline bakıyor ama zenginlik özentisi var namazını kıl ibadetini yap 60ndan sonra parayı pulu ne yapıcan bi de laf sokuyo onca ! yahu ben zengin olsaydım ne olucaktı onu kestiremiyorum beni baş üstümü yapıcaklardı acaba

Kayıngillerinizin son zamanların gözde görgüsüz zengin iş adamı malum beyle akrabalığı var herhalde.

Allah yardımcın olsun. Sen de kendini asla kötü hissetme. altında kalmadan lafını söyle..okumak ve para adam gibi adamların elinde olursa değer kazanır. gün gelir sana muhtaç olurlar. keser-sap meselesi.

Napacakmis zengin dunuru olsa parasini mi yiyecekmis davul bile dengi dengine zengin dunur senin oglunu almazdi derdim ben olsam

böyle söylesem ben kötü olurdum hep susuyorum bu durumlarda içime atıp kendimi bitiriyorum
eşiminde haberi var ben öyle sustukça eşim bana daha çok bağlanıyo sanki annesine tavrı bakışı değişti annesidir tabiiki atamaz ama saygısı azalıyo yazık ya

içine atma güzelikle kavgasız sok lafını hem rahatla hemde takma...

davul bıle dengı dengıne anacım dıyemedınızmı ????

E sizde deseydiniz haklısın annecim .bizde isterdik zengin birini bulalım ama bak sizide fakir buldu bizide deseydin

Sende diyemedinmi
_Ay evet evet annecim bende cok bekledim ama bulamadim iste naparsin

E herhalde ozaman ZİYAGİLLERDEN olurdun
Zengin gelin tütü ttütü gelinime bin maşallah olurdun
Hey allahım millet edepli gelinim saygılı gelinim olsun ister kadın zengin gelin derdinde !!!

ben lise mezunuyum eşim üni , kv beni bu yönümden vuruyor belkide eşim gibi okumadığım için vuruyor beni ama eşimle birbirimizi çok seviyoruz en önemlisi kendi halinde insanlarız kv böyle yaptıkça korkuyorum
açıköğretimden bitireyim öğrenimime devam edeyim diyorum eşim gerek yok diyor açıkçası istemiyor hep kavga ediyoruz bu okul mevzuundan da

Evey canım demek öyle yapacaklardı ama bu sizin kv.has birsey degil herkes öyle kimde para varsa herkes onun yanindadır parasi olmayana selam bile vermiyorlar

ay çok komik ya. zengin dünür merakı nasıl bi ezikliktir. hiç canınızı sıkmayın. hatta aynı şekilde karşılık verin. kendileri milyarder sanki.

edep iyi ahlak güzel huy bu devirde geçmiyor demekki insanların dini imanı para olmuş olsun ben bildiğim yoldan şaşmayacğım inşallah zengin değilim ama Allahımdan başka kimseyede muhtaç değilim çok şükür

amaaan boşver zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış belli ki kv çok meraklı onun bunun malı mülkü için çenesini yormaya bu arada kv nin maddi durumu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…