- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
evet mıllete ne...ama sen yanlış yapmışsın burada ayrıntıya gırerek..cunku resmın var...senı tanıyanlar tabıkı çıkacak.. merak edıp sorgularlar...goruldugu uzere...yapacak bırşeyın yok şuandan ıtıbaren...daha once yazmış olduğun konuyu okumamıştım şuan ki konudan gırıp okudum...pek ıyı bır ılıkşı olacagını sanmıyorum ıyı duşun derım..sevgiyle kal..
ay canım inkar et sonuna kadar:) resim sana aitse kaldır ve kendini deşifre etme malum dedektif gibi herkes ,sevgiler......
üst üste aşırı yorum gelince yetişemedim hepsinide okuduğumu belli etmek için beğendim. hoşuma gitmemesi ile alakası yok 6 sayfaya yetişemedim pcde sorun var üstelik kapanıp duruyorBi'önceki konuna yorum yazmıştım ama sanıyorum hoşuna gitmedi ki cevap bile vermedin oyüzden buna da ben yazmıyorum
]http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/666180-nasil-davranmaliyim-deneyimli-ablalarim-yardimci-olun.html[/url] diyerek bir konu açmıştım dün burada. bugünde bzi duyn olmuş ve sevgilimi sıkıştırmışlar o orçun sen misin diye. ya anlamıyorum millete ne çözemiyorum koskoca adamdan hesap sormanın manası ne. o yada değil size ne. babamın kulağına gitmesin diye ben değilim hem milletin özel hayatından size ne diyerek sıyrılmış sevgilim ama bu seferde gelip bana hesap soracaklar. illa ki yalan mı söyleyelim milletteki bu merak ne anlayamıyorum.
Yok artık daha neler
Kim kendine bu hakkı vermiş çok merak ettim:26:
Bi'önceki konuna yorum yazmıştım ama sanıyorum hoşuna gitmedi ki cevap bile vermedin oyüzden buna da ben yazmıyorum
simdi ben anamadim kk danmi tanimislar seni yoksa normal hayatindami biseylerden suphelenip anlamislar oyleyse nasil anlamislar anlayanlar kimler
üst üste aşırı yorum gelince yetişemedim hepsinide okuduğumu belli etmek için beğendim. hoşuma gitmemesi ile alakası yok 6 sayfaya yetişemedim pcde sorun var üstelik kapanıp duruyor
peki sen senin ispiyoncunun kim olduğunu (avatarını) biliyormusun?
burdan biri değil cnm reelden biri ve km oldğnu blyrm
Soru sormuştuk oyüzden yeni konu açana kadar açmış olduğun konuya da cevap verirsen bizler de boşuna yazmış gibi olmayız bence:44:
Ben bu konuyu da anlamadım burdan mı senin fotoğrafını görüp tanımışlar, çevrenden mi sizi duyan olmuş yorumlardan sonra iyce kafam karıştı:44:
şüpheleri varsa bile bu konuyu görünce emin olurlar heralde sen olduğuna
hıı üzüldüm versene bize diyecektim:)
whatsaap durum güncellememden görmüşler sanırım. kk ile alakası yok. anlayanlarda aynı ekipte yer alan abla dediğimiz kişiler
burayla alakası yok canım :)
:) keşke burdan olsa da laf yapsam :) laf yapamayacğm brileri hesap soranlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?