milletin evlenme teklifi beni gerdi?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
288
sevgilimle 3 yıllık ilişkim var. bunun beş senelik çok yakın bir arkı sevgilisine evlenme teklifi edecekmiş benim sevgilim ve bir kaç kişi buna kafa patlatıyorlar mekan bakmaya falan gideceklermiş bir de. benimle iki akşamdır adam gibi konuşmuyor hep bu konuyla meşgul. ben de kendi ayarlayamıyor mu evlenme teklifi Dediğin tek kişi yapar ayarlar diyince suç oluyor arkmişta yardım istiyormuş bilmem ne. ben de sen bu iki günü onlarla geçirdiysen cts günü ben de seninle buluşmak için çıkmam vizeme çalışırım dedim ama o Israr ediyor buluşmakta. benim çarş günü çok Önemli bir vizem olduğu halde ben onunla buluşmak için fedakarlık etmeyi düşünüyorum ama o son iki gündür Akşamları benimle adam gibi konuşmadı bile ben de bu hafta buluşmama kararı aldım. haksız miyim sizce?

Arkadaşa katılıyorum ısrar ettiğine gore süprizin sahibi siz olmayasınız...

Ne gerek var kendine bunu dert etmeye?
Kendin teklif almadıysan belki ilerde onlarda erkek arkadasına yardımcı olurlar,takılacak hiçbirşey göremedim.
o da ayni şeyi diyor ama ben şahsen kimsenin bu kadar zahmete girmesini istemem bana evlenme teklifi edilecek diye, çocuk yardım istiyorum diye resmen iki gündür bunlardan çıkmıyor ben istemezdim tamamen kendi fikri olsun arkadaşları karışmasın isterdim belki çok büyük bir şey değil ama iki gündür canımı sıktı bu durum

ya konuyu okurken bu sürpriz sana dedim yorumlara baktım bi çok kişiyle aynı fikirdeyim.
Heveslendirmek istemem ama hafta sonu çıkmak için de ısrar etmiş anladığım kadarıyla.

Bu teori de yanlış bile çıksa bunda çok takacak bi durum yok.

ya konuyu okurken bu sürpriz sana dedim yorumlara baktım bi çok kişiyle aynı fikirdeyim.
Heveslendirmek istemem ama hafta sonu çıkmak için de ısrar etmiş anladığım kadarıyla.
yok hayır bana olmadığına kesinlikle eminim

o da ayni şeyi diyor ama ben şahsen kimsenin bu kadar zahmete girmesini istemem bana evlenme teklifi edilecek diye, çocuk yardım istiyorum diye resmen iki gündür bunlardan çıkmıyor ben istemezdim tamamen kendi fikri olsun arkadaşları karışmasın isterdim belki çok büyük bir şey değil ama iki gündür canımı sıktı bu durum

O kızın bu durumdan haberi yok farkındasınız değil mi? O yüzden sürpriz olacak ona. Ben kimsenin bu kadar zahmete girmesini istemem vs. sebepleriniz iki gündür canınızın sıkılması için yeterli değil o yüzden. Ki zorla sizden yardım da istenmiyor o zaman çok haklı sebepleriniz olurdu canınızın sıkılıp reddetmeniz için.

Bana biraz bencil bir tavır sergiliyorsunuz gibi geldi.
Tüm kız arkadaşlarımın evlenme tekliflerinde damat adayına yardım ettim.
Sadece fikir olarak da değil, düzenleme, süsleme vs gibi bir çok şeyi el birliği ile yaptık.
Aynı şekilde arkadaşlarım da benim eşime yardım etmişler.

O teklif size yapılacak olsaydı, yine aynı şekilde düşünür müydünüz?
Yoksa mesele başka bir kızın mutluluğu için sevgilinizin bu kadar uğraşması mı?

anaaaaaaaam. simdi anliyorum esimin arkadasinin esinin neden surekli bunu soyledigini. o da boyle uzulmusse demek.

sevgilimle 3 yıllık ilişkim var. bunun beş senelik çok yakın bir arkı sevgilisine evlenme teklifi edecekmiş benim sevgilim ve bir kaç kişi buna kafa patlatıyorlar mekan bakmaya falan gideceklermiş bir de. benimle iki akşamdır adam gibi konuşmuyor hep bu konuyla meşgul. ben de kendi ayarlayamıyor mu evlenme teklifi Dediğin tek kişi yapar ayarlar diyince suç oluyor arkmişta yardım istiyormuş bilmem ne. ben de sen bu iki günü onlarla geçirdiysen cts günü ben de seninle buluşmak için çıkmam vizeme çalışırım dedim ama o Israr ediyor buluşmakta. benim çarş günü çok Önemli bir vizem olduğu halde ben onunla buluşmak için fedakarlık etmeyi düşünüyorum ama o son iki gündür Akşamları benimle adam gibi konuşmadı bile ben de bu hafta buluşmama kararı aldım. haksız miyim sizce?

Haksızsın ...
Ne var ki arkadaşına yardımcı olmasında ..
Ayrıca evlenme teklifi tek kişi yapar, hazırlığını değil ..

Arkadasına yardım etmesi uğrasması kadar doğal birsey yok bence,biz kadınlar neden herseyden kızacak bir sey cıkarıyoruz ki kendimize.Size evlenme teklif edeceğinde de onlar yardım eder onların da kız arkadasları niye yardım ediyosun diye delirdiğinde sizin hosuna gider mi?Cok yersiz bir tavır olmus

X