milletvekillerine nasıl ulaşılır ?

torpil yaptırmak allaha hıyanettir ve çok günahtır nasıl vicdanen rahat olacaksınız anlamadım ben çok kızıyorum böyle durumlarada sizin gibi insanlarada

Valla normallesti. Her yer her sey torpil. Ben yapmazsam o yapacak nasilsa dusuncesi o kadar yerlesti ki herkes torpil ariyor. Isin garip yani hakkaten o yapmazsa baskasi yapiyor. Ay ben cok uzuluyorum bu duruma. Universitede babamla hep kavga ederdik, kopruyu gecene kadar ayiya dayi de muhabbeti omrumu yedi. Demeyecegim arkadas. Allah da demem gereken yerleri bir turlu nasip etmiyor zaten :confused:
acaba neden nasip etmiyor bide onu düşünün belkide hakkınızda hayırlı değil istediğiniz yerler ayrıca ben yaptırmasam başkası yaptırcak mantığına da çok ayar oluyorum başkası yapıyosa o kendine günah hakka girmeye giriyor ayrıca siz o günaha ortak olmayın

O zaman niye milletvekili arıyorsunuz?
Hakkettiğiniz şekilde işler yolunda gitmediyse, hukuk mücadelesine girişin, savcılığa gidin. Milletvekiline değil
Ya offf
İş hayatına atildin mi çok merak ediyorum
Hayatında hiç dava gördün mü ?
İdari yargiya işin düştü mu
Kızın hakkı var
Anasayasada var dmk da var yazıyor
Ama lanet devlet isletmiyor
Kız da isletmeye çalışıyor
Kendisine kadro actirmiyor
Hakkı olmayan yere gitmiyor
Hakkı ve vermiyorlar
O da vekilimiz olanlara bu durumu iletecek

öyle bi dünya var hanımefendi allahıma şükür girdim ve bi allahın kuluna muhtaç kalıp kazanmadım ne yaptıysam allahın izni ve çalışmamla kazandım demekki oluyomuş bende bilirdim siyasileri kullanmayı ama korktum ya ilerde çocuğumdan benden çıkarsa diye rabbimde gönlüme verdi işte sizede kimseye muhtaç kalmadan nasip etsin

Ay 18 -19 yaşında insanlar millete isleyisle ilgili ahkam kesmiyor mu deli oluyorum .
Milletvekili ne iş yapar.sadece kanun mu oylar ?
Benim bir sıkıntım vardır onu iletirim
Eger hakkimsa konuyla ilgili ustlerime iletir bürokrasinin işlemesine yardım eder
Yok hakkım değilse ve yapiyosa adı torpil olur.

İnsanların birilerine ulaşmaya magduriyetini gidermeye çalışmasına da hemen torpil diyorlar
Sindirilin böyle aferin

öyle bi dünya var hanımefendi allahıma şükür girdim ve bi allahın kuluna muhtaç kalıp kazanmadım ne yaptıysam allahın izni ve çalışmamla kazandım demekki oluyomuş bende bilirdim siyasileri kullanmayı ama korktum ya ilerde çocuğumdan benden çıkarsa diye rabbimde gönlüme verdi işte sizede kimseye muhtaç kalmadan nasip etsin

Nereye girdiniz cok merak ediyorum ? Hakki yenen arkadaslarima soyleyecegim de kizlar size Allah nasip etmemis yoksa mulakatta donen torpilden degilmis diyecegim. Hatta yarin birini mulakati var. Daha once 2 kez kazandigi sinavdan elendi. Ideali olan meslek icin bir daha deneyecek soyleyeyim, her sey nasip kismet diyeyim

Nereye girdiniz cok merak ediyorum ? Hakki yenen arkadaslarima soyleyecegim de kizlar size Allah nasip etmemis yoksa mulakatta donen torpilden degilmis diyecegim. Hatta yarin birini mulakati var. Daha once 2 kez kazandigi sinavdan elendi. Ideali olan meslek icin bir daha deneyecek soyleyeyim, her sey nasip kismet diyeyim
Ya ben mi yanlış biliyorum burokrasiyi işleme koymaya aracı olmak torpil mi oluyor milletvekillerinin bunu yapması yani

Ortada kazanılmış hak var ve bi şekilde yurutulmuyorsa bu mekanizma sadece mahkemeler araciligiyla mi işletilir ?
İdari amirler de buna yardimci olmaz mı ?
Kız eğitim ve es durumu haklarindan yararlanmak istiyor bunun neresi torpil

konuyu neden saptırıyosunuz onu anlamıyorum ne demek allah nasip etmemiş siz allahtan dahamı iyi biliyosunuzki o oraya gircek bu girmicek hakkı yenmiş herşey allahtandır siz allahtan dileyin boşverin kulun yaptığını hakkınızsa zten gelir bulur sizi

Ya ben mi yanlış biliyorum burokrasiyi işleme koymaya aracı olmak torpil mi oluyor milletvekillerinin bunu yapması yani

Ortada kazanılmış hak var ve bi şekilde yurutulmuyorsa bu mekanizma sadece mahkemeler araciligiyla mi işletilir ?
İdari amirler de buna yardimci olmaz mı ?
Kız eğitim ve es durumu haklarindan yararlanmak istiyor bunun neresi torpil

Yerlesmis duzgun giden bir isleyis olsa kisiye hakki zaten verilir. Nadiren olan aksamalar da idari muracaatla halledilir. Fakat Turkiye absurt bir ulke. Hak hukuk kalmadi artik. Simdi senin durumunda onlarca insan verken siz sadece benim isimi halledin lutfen yardim edin diye bir milletvekilini ararsaniz bunun adi torpildir. Ama vekilim duyun sesimizi biz bu haldeyiz, sistem islemiyor evli ciftler ayri bir seyler yapin derseniz hak arama olur

Bazi arkadaslarla farkimiz su; ben de torpile karsiyim ama ben torpil arayan insana degil, insani Kk sitesinde bunu yazacak kadar kotu duruma dusuren insanlara kiziyorum. Ben sisteme kiziyorum. Yoksa cikip torpil gunah demek kolay. Ha konu sahibesinin durumunu hos gormedim ama bilemiyorum herkesin hayati farkli bazen tak diyor insanin canina

konuyu neden saptırıyosunuz onu anlamıyorum ne demek allah nasip etmemiş siz allahtan dahamı iyi biliyosunuzki o oraya gircek bu girmicek hakkı yenmiş herşey allahtandır siz allahtan dileyin boşverin kulun yaptığını hakkınızsa zten gelir bulur sizi
Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık . İsra 13

Konu sahibi arkadaşım,
Senin ki hak yeme torpil mevzusu degil,
Verilmeyen hakkini alma mucadelesi.

Bürokrasi islemiyorsa isleteceksin. Burada böyle.
Keske milletvekili bir dayim olsaydı da yardımcı olabilseydim :)

Hanim efendi Turkiye de yasadiginiza emin misiniz ? Size donen mulakat olaylarini anlatsam burdan uzaya yol olur siz daha ne diyorsunuz.

Yerlesmis duzgun giden bir isleyis olsa kisiye hakki zaten verilir. Nadiren olan aksamalar da idari muracaatla halledilir. Fakat Turkiye absurt bir ulke. Hak hukuk kalmadi artik. Simdi senin durumunda onlarca insan verken siz sadece benim isimi halledin lutfen yardim edin diye bir milletvekilini ararsaniz bunun adi torpildir. Ama vekilim duyun sesimizi biz bu haldeyiz, sistem islemiyor evli ciftler ayri bir seyler yapin derseniz hak arama olur

Bazi arkadaslarla farkimiz su; ben de torpile karsiyim ama ben torpil arayan insana degil, insani Kk sitesinde bunu yazacak kadar kotu duruma dusuren insanlara kiziyorum. Ben sisteme kiziyorum. Yoksa cikip torpil gunah demek kolay. Ha konu sahibesinin durumunu hos gormedim ama bilemiyorum herkesin hayati farkli bazen tak diyor insanin canina
Bireysel durum neden torpil olsun ki ?
Benim toplumsal sorunları çözme gibi bir misyonum yok birey olarak

Bakın benim böyle bir derdim var ve sistem işlemiyor siz milletvekili olarak ne yapabilirsiniz demek neden torpil olsun
idari amir statüsünde değil mi ? Söz konusu kurumların müdürleri için

Ben hiçbir şey okumadım hakkım değil ve bunu yapmanizi istiyorum bana hakkım olmayanı verir misiniz nufusunuzu kullanarak?
Torpil işte budur

Konu sahibi arkadaşım,
Senin ki hak yeme torpil mevzusu degil,
Verilmeyen hakkini alma mucadelesi.

Bürokrasi islemiyorsa isleteceksin. Burada böyle.
Keske milletvekili bir dayim olsaydı da yardımcı olabilseydim :)
Hakkını aramaya çalışan kadına torpil diyorlar =)
Kadınin hakkı ötesi var mı
Kazanılmış hakkım için ister milletvekiline basvururum ister mahkemeye ister valiye ben bu hakkı kazandım
Bu hak benim

Back
X