milletvekillerine nasıl ulaşılır ?

Herkesin kendine göre bir önemli
nedeni var.
Evlisi kocasından ayrı, evliliği tehlikede olduğu için öncelik istiyor.

Hastası sağlığından ötürü öncelik istiyor.

Bekarı benim suçum ne 8 yıldır buradayım aileme kavuşamıyorum.
Annem hasta yanında değilim diye istiyor.

Torpilin hiç bir türlüsüne hoş bakamam bu sebeple.

Ben de tayin nedeniyle eşimden 1 yıl ayrı yaşadım bu arada.
Nasıl zordur bilirim.

Özlem kadar basit bir zorluktan bahsetmiyorum..

Allah kavuştursun konu sahibi:KK14:

tmm bende istifa ederım tsk.ler ayrıca affıma sıgınarakta küstahça demeyin
affınıza sığınmama gerek yokmuş, şu tavır bunun en güzel cevabı.
ulu orta torpil arayan birine, bir başkasının aynı koşullarda ne yaşadığını anlatmak da kabahatmiş.
asıl kabahatse konuyu ciddiye alıp, bilgiyi paylaşmakmış.
sizler yüzünden insanın kimseye yorum yazası gelmiyor.
hadi selametle...

Sizin ilinizdekileri bilmiyorum ama biz konyada twitter faceden cok kolaylikla ulasiyoruz. Mail ile de cok rahat ulasabileceginizi düşünüyorum.
ancak bahsedeceginiz her ne durum ise hakkaniyeti istiyorsaniz kesinlikle bimeri tercih edin derim. Torpil kimsenin hakkini odeyemeyeceginiz bir istir.

arkadaşlar ben özellikle samsun milletvekillerine ulaşmak istiyorum. Nasıl ulaşabilirim? Meclis numaraları var fakat danışmanlar hiç yardımcı olmuyor, başından savıyorlar. Benim derdim de bu. Ne yapmam lazım ?

hangi partinin mv'ne ulasmak istiyorsunuz; maruzatiniz nedir?

yahu hemen savaşa giriyorsunuz. bir tafra bir atar.
sordum sadece niye hakkınızı aramadınız diye.
bilmediğimiz şeyleri sorarız amacımız öğrenmektir çünkü.
hayret bir şey yahu.
Hakkınızı aradınız mı dememişsiniz neden aramadınız demişsiniz.hii şunuda belirtiyim samsunda görev yapiyorum böyle doğuda olup kurtilim kafasında olan biri degilim.ayrıca kurum içinde tayini olan bütün arkadaşlarımiz bu şekilde geldiler yani bize bu yolu sunan onlar.gerçi ben bi daha asla bu tayin meselesini açmicam tekrar sınava giriyorum istifa dilekçemi vericem hayırlısıyla.

Hem torpille iş yürütüp hem de hayırlısı demek iki yüzlülükten başka bir şey değil. Şimdi "ama herkes yapıyor" diyeceksiniz de siz böyle derseniz dediğiniz gibi olur zaten. Başkasının hakkına girecekseniz "hayırlısı" demeyin lütfen olur mu?

Hakkınızın yendiğini yazmışsınız. O zaman hakkınızı yiyenlerden hesap sorun aynı yola başvurunca sizin de onlardan farkınız kalmıyor. Belki siz de sizden daha öncelikli birinin hakkını yiyeceksiniz?

Son düzenleme:
Hem torpille iş yürütüp hem de hayırlısı demek iki yüzlülükten başka bir şey değil. Şimdi "ama herkes yapıyor" diyeceksiniz de siz böyle derseniz dediğiniz gibi olur zaten. Başkasının hakkına girecekseniz "hayırlısı" demeyin lütfen olur mu?

Hakkınızın yendiğini yazmışsınız. O zaman hakkınızı yiyenlerden hesap sorun aynı yola başvurunca sizin de onlardan farkınız kalmıyor. Belki siz de sizden daha öncelikli birinin hakkını yiyeceksiniz?

kimden soracam hakkımı bakandan mı hükümtten mi? hangisine dava açayım ? ben zaten diyorum mazerete göre sıralasalar keşke ona gore herkes gitse. siz okumadınız yazdıklarımı sanırım belli oluyo. sıralasalar en azından desem 1 senem war 2 senem var dıye.

madem raporunuzun diğerinden daha geçerli olduğuna inanıyorsunuz, neden aramadınız hakkınızı?

İtiraz, et ver mahkemeye yıllar yıllar sürüyor o zamana kadar iş işten geçiyor. Türkiye burası.
Zaten onlar da yasal yollarla hakkımızı arasak da kolaylıkla alamayacağımızı alsak da çok geç olacağını biliyorlar.
Ben yapayım da sen ister mahkemeye ver uğraş dur diyorlar kısaca...

Ben de atama için Muharrem İnce'ye mail atmıştım. Artık kendi mi yazdı asistanı mı bilemiyorum ama gayet kişisel bir cevap yazmıştı. Yani otomatik br şey değildi. Sosyal medya hesabı veya e-mail adresinden ulaşırsan muhakkak görür

Benim arkadaşım dıyarbakırdan izmire tayini aldırdı hemde üniversite personeli çakılı kadro , parti üyesiydi bu işler önce partiden başlıyor oradan tanıdık buluyorsun onlar ayarlıyor zamanında trt de arkadaşım listede 100 sıradayken malum cemaat üyesiydi aldı kadroyu, bir partide ismin cisminin kayıtlı olmasını hele hiç tavsiye etmem onun dışında zor.

Samsun da parti teşkilatına git taniyan birilerini bul. Öyle ulaşabilirsin.

Tayin icin milletvekillerini arar olmusuz. Vay be. Ulke bu kadar vahim halde yani.

Yanlis anlamayin size demiyorum, sitemim ulkeyi bu hale getirenlere. Artik es durumundan bile atanmak, tayin zor. Ayri sehirlerde ciftler doldu ulke.

Tabi sizin durumunuzu da bilmiyoruz simdi cok zaruri bir durum yoksa torpilime nasil ulasabilirim diye sormak da cok hos degil.

Hayır bir de torpil için olduğunu bilip sakince yol gösterenler var. Vay be bu kadar normalleşti demek. :KK45::KK45:

Tamam işte direk torpil yaptırmaya çalışılıyor... Hakkınız evet tayin olmak ama milletvekili aracılığı ile değil...Tayin işlemleri Milletvekili aracılığı ile yapılıyor da benim mi haberim yok zira öğretmenim ve 1 yıl sonra eşinin yanına her ögretmen gidemiyo gidemiyo maalesef.. Tayin işlemleri için milletvekili ile görüşülüyorsa aklımıza çok da masum şeyler gelmez üzgünüm..

Tanıdık yok tayin istiyorsunuz. Yapicak şeybasit . Bi köprüye gidip atlicam diyin bakınozaman ddeğil samsun m.vekili. cumhurbaşkanı bile gelir))

Tanıdık yok tayin istiyorsunuz. Yapicak şeybasit . Bi köprüye gidip atlicam diyin bakınozaman ddeğil samsun m.vekili. cumhurbaşkanı bile gelir))

O olay tiyatroydu. Bizim hatun köprüden aşağı uçtuğuyla kalır.

Ama fikir esasinda iyi bir fikir. O sirada yoldan paparazzi, basin mensubu geciyorsa ise yarar ;)

Hangi parti desem? :KK53:

Samsun değilde bir kaç vekilin numarası var bende. Sanırım İstanbul'lar. He bu arada kendilerini açıyor bilmiyorum. Belki yine danışmanlar açıyor olabilir. Gsm numarası bu arada.

Back
X