milletvekillerine nasıl ulaşılır ?

[Q="MissCherryBlossom, post: 44562449, member: 406520"]O olay tiyatroydu. Bizim hatun köprüden aşağı uçtuğuyla kalır.

Ama fikir esasinda iyi bir fikir. O sirada yoldan paparazzi, basin mensubu geciyorsa ise yarar :KK66:[/QUOTE]

haha :) İste demek istedigimde buydu bi organizasyon hazirlasin olay bitti :)))

O torpille gideceğin yerlerde hakkı olanlar,
Gün gelince sana hakkını helal edecek mi bakalım?
beni devlet memuru yapın demiyorum sız ıyı mısınız ya ? ıyıce sasırdınız? benim mazeretim var anayasaya göre eş,eğitim ve sağlık durumu özrüm var . bundan daha haklı olan olmuyor anladın mı ? 3 mazeret grubu vardır 3unude uyuyorum.tekrar söylüyorum gozlerınız gorsun.MEMUR OLMAK İSTEMİYORUM KPSSSSSSSSSS KAZANDIM VE ATANDIM OKKK .

torpil koktu.. ah benim güzel ülkem..

beni devlet memuru yapın demiyorum sız ıyı mısınız ya ? ıyıce sasırdınız? benim mazeretim var anayasaya göre eş,eğitim ve sağlık durumu özrüm var . bundan daha haklı olan olmuyor anladın mı ? 3 mazeret grubu vardır 3unude uyuyorum.tekrar söylüyorum gozlerınız gorsun.MEMUR OLMAK İSTEMİYORUM KPSSSSSSSSSS KAZANDIM VE ATANDIM OKKK .

O zaman niye milletvekili arıyorsunuz?
Hakkettiğiniz şekilde işler yolunda gitmediyse, hukuk mücadelesine girişin, savcılığa gidin. Milletvekiline değil

Ben özel sektörde kurumsal müşteri temsilcisiyim. Bir kaç müşterim milletvekili oldu, zaten birebir telefonla görüştüğüm kişilerdi mecburen. Birde aynı Zaman'da siyasi parti üyeliğim var, adaylar vekil seçildikten sonra KISA mesajla iletişim bilgilerini parti üyelerine gönderdiler. Bu ilk kez bu seçimde oldu bu arada.
Son olarak yine aynı siyasi partide il ilçede aktif çalışan akrabalarım var.
Bu işler tanıdıkla yürüyor yalnız dikkate alınmayabilirsiniz.

O zaman niye milletvekili arıyorsunuz?
Hakkettiğiniz şekilde işler yolunda gitmediyse, hukuk mücadelesine girişin, savcılığa gidin. Milletvekiline değil

naklen tayın yazım karsı kurumdan gelmedi. gelip kurum göndermese dava açma hakkım var. naklen tayin yazımın gelmesi gerekiyor OK.

Ben özel sektörde kurumsal müşteri temsilcisiyim. Bir kaç müşterim milletvekili oldu, zaten birebir telefonla görüştüğüm kişilerdi mecburen. Birde aynı Zaman'da siyasi parti üyeliğim var, adaylar vekil seçildikten sonra KISA mesajla iletişim bilgilerini parti üyelerine gönderdiler. Bu ilk kez bu seçimde oldu bu arada.
Son olarak yine aynı siyasi partide il ilçede aktif çalışan akrabalarım var.
Bu işler tanıdıkla yürüyor yalnız dikkate alınmayabilirsiniz.
tesekkrler tanıdıkla yürüdüğünü açıkça söylediğiniz için.burdaki herkes okusun nasıl oluyormuş diye

naklen tayın yazım karsı kurumdan gelmedi. gelip kurum göndermese dava açma hakkım var. naklen tayin yazımın gelmesi gerekiyor OK.

o yazının gelmemesine de dava açma hakkınız var

ama çakılı kadro atandığınız için mahkemeler de genelde aleyhe karar veriyor maalesef

anladığım kadarı ile siz başka bir çakılı kadroya tayin olacaksınız ve o kurumun açıktan atama ile doldurulacak kadrosu dolacak şimdi çalıştığınız yer de yeni bir açıktan atama ile çakılı kadrosuna eleman arayacak

Boşver sinirlenme , herkes kendisine gelince torpil ister başkasına gelince kartal kesilir. Bizim partide öyle.X parti Ada'm dolduruyor yerleştiriyor şuraya buraya diye olay çıkarırlar. Sonra kendi adamları yönetici olduğunda koşa koşa aynısını isterler. Alamayınca belediye Başkan'ını dövdüklerini biliyorum. Biz toplum olarak beleşçiyiz maalesef.

o yazının gelmemesine de dava açma hakkınız var

ama çakılı kadro atandığınız için mahkemeler de genelde aleyhe karar veriyor maalesef

anladığım kadarı ile siz başka bir çakılı kadroya tayin olacaksınız ve o kurumun açıktan atama ile doldurulacak kadrosu dolacak şimdi çalıştığınız yer de yeni bir açıktan atama ile çakılı kadrosuna eleman arayacak

çakılı kadro olarak atanmıyoruz kı. bizde 657liyiz. hiçbir sözleşme imzalamadık gidemezsiniz diye.

Boşver sinirlenme , herkes kendisine gelince torpil ister başkasına gelince kartal kesilir. Bizim partide öyle.X parti Ada'm dolduruyor yerleştiriyor şuraya buraya diye olay çıkarırlar. Sonra kendi adamları yönetici olduğunda koşa koşa aynısını isterler. Alamayınca belediye Başkan'ını dövdüklerini biliyorum. Biz toplum olarak beleşçiyiz maalesef.
sinirlenme de işte görüyosun hak hak diyolar sanki bedavadan memur olduma getiriolar .sinirlenmemek elde deil.

çakılı kadro olarak atanmıyoruz kı. bizde 657liyiz. hiçbir sözleşme imzalamadık gidemezsiniz diye.

üniversite diye okudum da onun için dedim

eğer öyle değilse ben yanlış anlamışım

o zaman, zaman kaybetmeyin davayı açın yine olayı görüşerek de çözmeye çalışın

süreleri geçirmeden davayı da açın ama

üniversite diye okudum da onun için dedim

eğer öyle değilse ben yanlış anlamışım

o zaman, zaman kaybetmeyin davayı açın yine olayı görüşerek de çözmeye çalışın

süreleri geçirmeden davayı da açın ama
yok doğru dıyosnuz unıversitedeyım. ama dedıgım su torpili olan asaletı alan 1 yıllık memrlar gidiyolar. ben evliyim mazeretlerim var 3,5 yıldır görev yapıyorum gidemiyorum

Canim bosver agzi olan konusuyo, insanlar kendine lazim olunca arayip bulur ama baskasina gelince bi ahlak timsali olurlar o yuzden sinirlenme. Bizim bi arkadas unide gorev yapiyodu hic torpili yoktu oylesine gitti konustu kurumla onlarda hemen kabul etti belki hic gerek kalmayacak gorustun mu kurumlarla. Hic sinirlenme bu torpilde degil hakkin ayrica

Canim bosver agzi olan konusuyo, insanlar kendine lazim olunca arayip bulur ama baskasina gelince bi ahlak timsali olurlar o yuzden sinirlenme. Bizim bi arkadas unide gorev yapiyodu hic torpili yoktu oylesine gitti konustu kurumla onlarda hemen kabul etti belki hic gerek kalmayacak gorustun mu kurumlarla. Hic sinirlenme bu torpilde degil hakkin ayrica
görüştüm inanki dedikleri şu.ilk 5 kişi bakan vekil tanıdığı vs.sonrakilerde unıversıte rektör dekan ust yonetıcılerın ısteklerı oluyo dıolar.resmen torpıl bul dıyolar

Samsunamı geçmek istiyorsun

Hayır bir de torpil için olduğunu bilip sakince yol gösterenler var. Vay be bu kadar normalleşti demek. :KK45::KK45:

Valla normallesti. Her yer her sey torpil. Ben yapmazsam o yapacak nasilsa dusuncesi o kadar yerlesti ki herkes torpil ariyor. Isin garip yani hakkaten o yapmazsa baskasi yapiyor. Ay ben cok uzuluyorum bu duruma. Universitede babamla hep kavga ederdik, kopruyu gecene kadar ayiya dayi de muhabbeti omrumu yedi. Demeyecegim arkadas. Allah da demem gereken yerleri bir turlu nasip etmiyor zaten :confused:

Memur olunca iş bitti sanılıyor ama öyle değil. Benim sağlık özrüm, ilgili kurumun 8 doktoru tarafından verilmiş raporum. Doktor olmadığına dair belgem vardı. Ama red geldi. Mahkeme ile de uğraşmadım. Yıllarca sürerken emekliliğim gelir

Şuan ücretsiz izinliyim . Yarın için de Allah bilir. Tanıdık vs yok. Inşallah o zamana kadar insafa gelirler. Yoksa işim yaş

Back
X