milletvekillerine nasıl ulaşılır ?

Sizce kpss b grubu olmak asagilanacak bir şey mi ?

Kpss b ataması yapılırken mülakat yapılmaz bundan bahsettim

Haliyle bu işlere baya uzaksiniz
Siz puan alırsınız ve atanirsiniz

A grubu gereken puanı aldıktan sonra mülakatta eğer istenilen görüşte değilse Elenir

Kendinizi küçük görmeyin kpss b grubu dedim bunun neyin savunmaya geçtiniz
eminmisin mülakat olmadığına lise mezununa bile mülakat açıldı bi kaç yıl önce kaldıki b grubu bazı yerlere bi bakın nasıl alıyolar ön lisansları

eminmisin mülakat olmadığına lise mezununa bile mülakat açıldı bi kaç yıl önce kaldıki b grubu bazı yerlere bi bakın nasıl alıyolar ön lisansları
Mülakat yapıldı mi sizinle ?

benim mezuniyet alanımdada mülakatla alınan yerler vardı normal önlisans olarak alınan yerlerdede vardı başvurdum bi yere kazandımda sonrasındada atandım gerek kalmadı ama kardeşlerimin nasıl mülakatlara girdiklerini ve ne saçma seylerden elendiklerini ben biliorum daha da acısı çalıştığım yerdeki torpillilerin birbirlerine nasıl laf yarıştırdıklarını biliyorum o gün bugün nefret ettim bu durumdan o insanlardan tiksindim

benim mezuniyet alanımdada mülakatla alınan yerler vardı normal önlisans olarak alınan yerlerdede vardı başvurdum bi yere kazandımda sonrasındada atandım gerek kalmadı ama kardeşlerimin nasıl mülakatlara girdiklerini ve ne saçma seylerden elendiklerini ben biliorum daha da acısı çalıştığım yerdeki torpillilerin birbirlerine nasıl laf yarıştırdıklarını biliyorum o gün bugün nefret ettim bu durumdan o insanlardan tiksindim
Ben su an ne tartistigimizi bilmiyorum
Herkes torpili eleştiriyor zaten
Ben sizin ulasabileceginiz bir bürokrat olsam kız kardesiniz de hakkı olanı alamasa veya ne bileyim kıza haksızlık yapılmış olsa yani bakın burada önemli olan hakkı var mı yok mu ? Eger hakkı varsa bana ulaşmaya, bu konuyla ilgili ne yapabiliriz demeye çalışmaz misiniz ?
Bu neden torpil olsun ki bu hak sizin ben o kurumların işleyişinden sorumluyum ve beni saksı diye dikmemisler
He ben sadece kız kardeşiniz için sistemi düzeltirim veya herkes için çalışırım
Bu benim vicdanimla alakalidir kız kardesinizin değil
Kız kardesinizin hiç bir yola girmeden hayırlısı demesi bence güzel bir şey değil
Baldankabak bunun bile torpil olduğunu söylüyor.
Zaten sizin dediğinizi tekrar ediyor sistemden canı yanmış

benim sadece savunduğum şey torpilin insan hakkına girdiği ali ayşe fatma nasıl sınava giriyosa alın teriyle kazanıyosa kimseden güç almadan herkes kazanabilir kimse kimseden üstün değil evrağınmı gelmedi yaz dilekçe 15 gün içinde cevap gelmek zorunda gelmedimi ver mahkemeye çıkmadımı temyize git ama kul hakkına girme ben sadece bunu savunurum bende bilirim sende bilirsin ötekide bilir torpili ama biz bunu yaparsak ne olur herkes torpil der adamını bulan girer işe ben bu sistemi sevemem zaten birine muhtaç yaşamak beni kahreder içime oturur ama bu benim düşüncem ben sadece konu sahibinin insan olarak yaptığının yanlışını açıklıyorum kız kardeşim emin ol sıyırma noktasına geldi atanamayınca onunda hakkı tabiki hakkıyla sabahlara dek çalıştı polislik sınavına girdi 94 aldı oh şükür dedik iptal edildi ne yapalım ülke düzeni bu diye bile bile torpil yaptırana oh iyi etmişsin mi diyelim ben demem asla demem

Konu sahibinin torpil için aradığını düşünmüyorum ama zaten Türkiyede torpilsiz birşey oluyormu ki artık :KK14: misal eşimde gece körlüğü var normalde en az ulaşım için rapor vermeleri lazım ama vermiyorlar adam bulun diyorlar kader kısmet yani :KK14: tedaviside yok ve gitgide ilerliyor ama napalım haketmiyoruz demek ki :KK53:
He şunuda ekliyeyim adamları olanlar rapor alıyor psikolojikten sapasağlam insanlar

benim sadece savunduğum şey torpilin insan hakkına girdiği ali ayşe fatma nasıl sınava giriyosa alın teriyle kazanıyosa kimseden güç almadan herkes kazanabilir kimse kimseden üstün değil evrağınmı gelmedi yaz dilekçe 15 gün içinde cevap gelmek zorunda gelmedimi ver mahkemeye çıkmadımı temyize git ama kul hakkına girme ben sadece bunu savunurum bende bilirim sende bilirsin ötekide bilir torpili ama biz bunu yaparsak ne olur herkes torpil der adamını bulan girer işe ben bu sistemi sevemem zaten birine muhtaç yaşamak beni kahreder içime oturur ama bu benim düşüncem ben sadece konu sahibinin insan olarak yaptığının yanlışını açıklıyorum kız kardeşim emin ol sıyırma noktasına geldi atanamayınca onunda hakkı tabiki hakkıyla sabahlara dek çalıştı polislik sınavına girdi 94 aldı oh şükür dedik iptal edildi ne yapalım ülke düzeni bu diye bile bile torpil yaptırana oh iyi etmişsin mi diyelim ben demem asla demem
Güzel ablam işte sorun bu konu sahibi torpil yapmıyor
Hakkı için kim kendisine yardım edebilirse onu arıyor
Çünkü devlet kıza hakkını vermiyor
Teşekkür ederim ben vatandaş olarak sana bunu gerçekten söylüyorum torpil bu kadar karşı olan insanların kadrolarda olması umut verici
İnsallah daha yukselirsiniz de hakkaniyetli vicdan sahibi yöneticiler olur kurumların başında

Ama demek istediğim ben size eksik belgeyle gelip valinin selamı var desem haklısınız torpil

Ben size tüm belgelerim tam şekilde gelsem ve siz benim işimi yapmasaniz ben de sizi mudurunuze şikayet etsem, müdür sallamayinca daha üstüne bir şeyler yap bak benim hizmet alma hakkım engelleniyor desem bu torpil değildir

Burada anahtar kelime kazanılmış hak
Konu Sahibi bu hakkı kazanmış

Güzel ablam işte sorun bu konu sahibi torpil yapmıyor
Hakkı için kim kendisine yardım edebilirse onu arıyor
Çünkü devlet kıza hakkını vermiyor
Teşekkür ederim ben vatandaş olarak sana bunu gerçekten söylüyorum torpil bu kadar karşı olan insanların kadrolarda olması umut verici
İnsallah daha yukselirsiniz de hakkaniyetli vicdan sahibi yöneticiler olur kurumların başında

Ama demek istediğim ben size eksik belgeyle gelip valinin selamı var desem haklısınız torpil

Ben size tüm belgelerim tam şekilde gelsem ve siz benim işimi yapmasaniz ben de sizi mudurunuze şikayet etsem, müdür sallamayinca daha üstüne bir şeyler yap bak benim hizmet alma hakkım engelleniyor desem bu torpil değildir

Burada anahtar kelime kazanılmış hak
Konu Sahibi bu hakkı kazanmış
valla artık kendi ne isterse yapsın ama ben olsam müdürüde amiride şikayet ederim öncelikle sğol iyi dileklerin için emin ol bende istiyorumki hakkı olan herkes kazansın ama sadece hakkı olan herkes alnını dirseğini çürütmüş herkes kazansın bak ozman ne olur çünkü biz ne yaparsak aynısını çocuklarda yetişen nesilde görüyo ben bunu istemem asla allah herkesin gönlüne göre versin

kpss b grubu derken pardonda siz nesinizki neyi aşağılıyosunuz

Kpss b grubu derken aşağılama amacli degil, bu bir kadro çeşidi. Bu grup kadrolara alim yapilirken mülakat vs. yoktur merkezi yerlestirme yapilir kimin nereye kac puanla atandigi aciklanir bellidir. O yuzden torpille atanmamistir demek istiyor.

nasıl ulaştınız yardımcı olur musunuz ?

Alla bizimki bi tanidigin vasitasi ile oldu.
Bizde tayin icin ugrasiyoruz.
Bi tanidigin varmis bildigi millet vekili hatta bugün yüzyze grüsmsler o tanidikla vekil ablamin tayini cikarmaya calişiyoruz.
Vekil sali carsamba ariycakmis ablami ya bilmiyorum nolacak artik yorlduk bzde ugrasmktann

Konuyu nerelere getirmisler aman allahim ya.
Bazi insanlar türkikeyi kurtaracak heralde anlamiyorum varsa torplii yapsin kime ne?
Baskalari yapmiyor mu sanki herkez masum valla biri gelse torpil dese isi olan zaten koşa koşa gider eminim buna.
Kiz güzelce fikir sormuş hemen saldiriya gecmisler torpilmi yapacaksin bilmem ne.
Yapabilen varsa buyursun yapsin yani okadar kolay olmuyo o isler biz 4 kusur belki de 5 yildir istiyoruz.
Bazilari 5 10 milyar para istiyor.
Bazilar becayis icin 50 60 milyar.
Bazilari tamam yapariz deyip geciyor.
Öyle hah torpil yapalimla olmuyor herseyi biseyi var.
Olsa da yapsak keşke bizde.

Bazi insanlar türkikeyi kurtaracak heralde anlamiyorum varsa torplii yapsin kime ne?
Baskalari yapmiyor mu sanki herkez masum valla biri gelse torpil dese isi olan zaten koşa koşa gider eminim buna.
Kiz güzelce fikir sormuş hemen saldiriya gecmisler torpilmi yapacaksin bilmem ne.
Yapabilen varsa buyursun yapsin yani okadar kolay olmuyo o isler biz 4 kusur belki de 5 yildir istiyoruz.

Yapılanın masumca olmadığının farkındasınız en azından.

Kendi adıma konuşayım istesem torpil yaptırabilirim ama bir kişinin bile ahını göze alarak yol çizemem kendime, o yoldan hayır gelmeyeceğini bilirim. Yaklaşık 30 senelik iş hayatım için sonsuzluğumu yakamam. Benim fikrim, benim inancım bu şekilde. Mesajınıza cevap verdim çünkü ben de hanfendinin yapmaya çalıştığını onaylamıyorum.

Yapılanın masumca olmadığının farkındasınız en azından.

Kendi adıma konuşayım istesem torpil yaptırabilirim kendime ama bir kişinin bile ahını göze alarak yol çizemem kendime, o yoldan hayır gelmeyeceğini bilirim. Yaklaşık 30 senelik iş hayatım için sonsuzluğumu yakamam. Benim fikrim, benim inancım bu şekilde. Mesajınıza cevap verdim çünkü ben de hanfendinin yapmaya çalıştığını onaylamıyorum.

Simdi hak konusuna ayri tabiki kimse istemez hakki yensin ama biz istemesek de bizim hakkimiz cok yeniyor ama sessimiz ciksa da bi ise yaramiyor malesef ki.
Arkasinda adami olan tanidigi olan öyle bir yapiyor ki torpili .
Örnegin benim ablamin sinif arkadasi vardi siirte cikmisti tayini ve antalyaya gelebilmesi bölge ve sinif farkindan imkansz gibi biseydi ama bi torpille iki oynmayla tak antalyaya getrdiler .
2 yildir burda görev yapiyor.
Ama biz ablami getirtemedik.
Normal yollarin hepsni denedik bölge farkindan malesef ki olmuyor isimiz kimsenin hakkini yemk degil tabiki burda acik oldugu görnüyor ama tayin acmiyolar.
Es durumu 3 yildi bildm.kadari ile 1 yila düstü ee ozmanda esinin buraya gelip 1 yil ayri calismasi gerrkiyor bu sefer cocuk vs sknti oluyor.
Maksat ikisi bir gelsin istedim ama olmuyor iste.
Biz birini isten cikaripda onu alsinlar demiyorz zaten acik var diye yayinliyo ama tayin acmiyolar maksat o acik.yere alsinlar diye ugrasiyoruz.
Kimsenin seyini bilemeyiz.
Arkadas da 3.5 yildir esinden ayriymis es tayininnde gtmesi gerekiyordu bildm kadari ile oda ayri olmak istemiyordur .
Kim ister ki sahsen ben esimden 1 gün ayri kalamam heralde.
Kimbilir 3.5 yil nekdr zor.
Bi komsumz ayni sekilde esiyle ayri sehrler oldgu icin bosanmslardi byle böyle yuvalar bile yikıliyor.
Maksat magdur olmamak hak yemek degil tabiki de

Simdi hak konusuna ayri tabiki kimse istemez hakki yensin ama biz istemesek de bizim hakkimiz cok yeniyor ama sessimiz ciksa da bi ise yaramiyor malesef ki.
Arkasinda adami olan tanidigi olan öyle bir yapiyor ki torpili .
Örnegin benim ablamin sinif arkadasi vardi siirte cikmisti tayini ve antalyaya gelebilmesi bölge ve sinif farkindan imkansz gibi biseydi ama bi torpille iki oynmayla tak antalyaya getrdiler .
2 yildir burda görev yapiyor.
Ama biz ablami getirtemedik.
Normal yollarin hepsni denedik bölge farkindan malesef ki olmuyor isimiz kimsenin hakkini yemk degil tabiki burda acik oldugu görnüyor ama tayin acmiyolar.
Es durumu 3 yildi bildm.kadari ile 1 yila düstü ee ozmanda esinin buraya gelip 1 yil ayri calismasi gerrkiyor bu sefer cocuk vs sknti oluyor.
Maksat ikisi bir gelsin istedim ama olmuyor iste.
Biz birini isten cikaripda onu alsinlar demiyorz zaten acik var diye yayinliyo ama tayin acmiyolar maksat o acik.yere alsinlar diye ugrasiyoruz.
Kimsenin seyini bilemeyiz.
Arkadas da 3.5 yildir esinden ayriymis es tayininnde gtmesi gerekiyordu bildm kadari ile oda ayri olmak istemiyordur .
Kim ister ki sahsen ben esimden 1 gün ayri kalamam heralde.
Kimbilir 3.5 yil nekdr zor.
Bi komsumz ayni sekilde esiyle ayri sehrler oldgu icin bosanmslardi byle böyle yuvalar bile yikıliyor.
Maksat magdur olmamak hak yemek degil tabiki de

Şimdi yazdıklarınızı anlıyorum ve hepsine katılıyorum. Birileri işini torpille yürütürken biz burada kendimizi enayi gibi hissediyoruz. Ama biz de aynı yola başvurunca ne farkımız kalacak? O Siirt'ten gelen tanıdığınız gibi yarin birgün de başkaları bizi örnek verecek eleştirecek, belki bedduasını bile alacaksın.

Ben ilahi adalete inanıyorum. Sabrın meyvesi tatlı olur, belki bu yüzden boşanmasalar bile haksız iş yaptığı için acısı başka yerden çıkacaktı kim bilir? Belki döndüğünde adam onu aldatacaktı, o şekilde boşanacaklardı? Varsayım hepsi böyle olmasa da ahirete inananlar bilmeli ki o tarafta hesabı çıkacak. Torpil yapamayanlar genelde torpillileri eleştiriyor, ben onu da doğru bulmuyorum. Çünkü imkanı olsa kendisi de aynısını yapacak. Ben onlardan değilim, o yüzden yapana da hakkımı helal etmiyorum.

Şimdi yazdıklarınızı anlıyorum ve hepsine katılıyorum. Birileri işini torpille yürütürken biz burada kendimizi enayi gibi hissediyoruz. Ama biz de aynı yola başvurunca ne farkımız kalacak? O Siirt'ten gelen tanıdığınız gibi yarin birgün de başkaları bizi örnek verecek eleştirecek, belki bedduasını bile alacaksın.

Ben ilahi adalete inanıyorum. Sabrın meyvesi tatlı olur, belki bu yüzden boşanmasalar bile haksız iş yaptığı için acısı başka yerden çıkacaktı kim bilir? Belki döndüğünde adam onu aldatacaktı, o şekilde boşanacaklardı? Varsayım hepsi böyle olmasa da ahirete inananlar bilmeli ki o tarafta hesabı çıkacak. Torpil yapamayanlar genelde torpillileri eleştiriyor, ben onu da doğru bulmuyorum. Çünkü imkanı olsa kendisi de aynısını yapacak. Ben onlardan değilim, o yüzden yapana da hakkımı helal etmiyorum.

Haklisiniz her şerde bile muhakkak ki bi hayır vardır elbet.
Evet benim anlatmak istediğim bu torpil yapamayipda eleştirip ama ellerinde imkan olsa hiç affetmeyip yapacak insanlar var o yüzden laf atmalarina kızıyorum.
Rabbimin herkese nasip ettigi bi zamani vardir elbet. Hersey nasip kismet biz ne kadar istesek de rabbim nasip etmedi ise zaten olmaz.
Eger ki rabbim ordan yicek ekmegini icicek suyunu kestiyse her sekilde olur zaten .
Cok güzel sòylemessiniz evet sabrin meyvesi güzel olur işimiz Allaha kaldiysa zaten olmuş bilelim :)
Elbet bi zamani vardir bizde sabirla onu bekliyoruz :)))

Olan herkes yapmıyor. Bu kişinin kendi ahlaki yapısıyla alakalı, inandığı değerlerle alakalı. (Konu sahibinin durumu farklı hariç tutuyorum, o puanıyla kazanmış hakkıdır)
Torpil yaptırmak çok kişinin de canını yakmak oluyor ve bir kişinin de hakkına girmek oluyor.
Annem Türkiyenin sayılı okullarından mezun. Dolayısıyla milletvekili ve bakan olan arkadaşları da var. Ne annem ne ben bir gün olsun kızımız da işsiz diye yardım istemedik. Kusura bakmayın ama hem ahlaksızlık hem dilencilik gibi geldi. Hiç torpil aramadım aramam da....Ahlak anlayışıma ters çünkü
Herkes yaptırıyor ben de yaptırayım mantığı da bunu değiştirmiyor. Herkes zaten hırsız ben de karşı komşuyu soyayım diyorsanız, evet aynı şey yapın devam edin. Bu da hak hırsızlığı. Milletin emeğini alın terini çalıyorsunuz.
Benim kuzenim de bu mantıkta ve hala anneme trt sınavı için ara arkadaşlarını diyor annem hakkıysa olur kimseye de kendimi gebe bırakamam diyor. Ben de sitem etmiyorum. Haklı. Ben önce Öss de gerekli puan için üç sene ömrümü yedim hayalimdeki meslekti kazandım. Dört yıl okudum, okurken kanallara zor zar girdim staj yaptım çalıştım. Karşılığında bizim bölümden dahi mezun olmayan ama "hayalim" diyenler tanıdıkla bizim yerimize girdiler hep. Ben hakkımı helal etmiyorum!!!
trt'nin yapılacak sınavına altmış kişi alınacak şimdi ve yirmi kat çağırılıyor sırf puan 50lilere düşsün diye. Benden de yüksek puan alan senelerce kurslara para döken ve zor zar 85 alanlar elenecek bu nedenle. Sırf birilerini tanıyor diye hakkı olanlar değil o 50 puanlılar yerleşecek. Bu hak yemektir ve hırsızlıktır, kul hakkını yemektir.
Ha ben hakkımı da o torpillilerin hiç birine helal etmiyorum. Haram zehir zıkkım olsun inşallah.
Yaptıran da bunları bilsin, biz hakkımızı da helal etmiyoruz. Bir nebze de inancı varsa bunun vebalini bilsin.
Benim kurslarda testlerde gözüm pörtledi biri sırf tanıdığıyla hakkımı yedi.
Konu sahibi zaten puanıyla atanmış ama eş durumu çıkmamış ona değil bu sözlerim. Ha bence hala hak arama yöntemi yanlış ama kendi bilir.
Ben sadece torpili normalleştirip aman canım bulan yapsın diyenlere kızıyorum.

Wskiden gizli kapakli yapikirdi bu roca minnet isleri tayinelr falan masaallah be kadat acik bir toplum.olduk yaaa diyecek soz bulamiyorum pesssss

E elcin35 sevgilimin babası doğudaydı 3 sene kadar çalıştı tayin vermemişler sanırım annesi tee egedeydi sonra annesi ve babası boşandılar (düzmece boşanma) çunku boşanınca tekrar tayin isteme durumu varmış boşanınca babası tayini istedi egede annesine yakın bi yere çıktı 2 gün sonra da puan durumu mu ne varmş o düştü eşinin şehrine tayinini aldırdı sonra tekrar evlendiler bunu yapabilirsiniz

onlar da baya uğraştılar milletvekiliyle ama olmamştı

Benim okudugum okulun rektoru kucaginda buyudugum bir amcamdi annem de annesiyle kankaydi bir Allahin gunu odasina girmisligim birsey istemisligim yok yemin ederim kimseye de mudanaam yok bu kadar basit birazcik agir davranin yaaaaa birazcik lutfen bu kadar da olmaz yaaa ayan beyan artik burada niye soruyorsun arkadasim cikip mahalleye danışsana madem bu kadar aciksin... rezikllik...

Back
X