- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
Valla düşünüyorum okurken rektorden ne istenebilir ?Bir de okurken yaptirmadigin torpille ovunmek cikmis. Arkadasim bir zahmet emeginle okuyuver zaten. Okumak icin de mi torpil yaptirilacakti. Ne var benimde okudugum fakultede ayni seyler vardi. Lutfen kizin yanina gitsin dedikleri hocanin kapisini bir kere calmayarak babami kotu duruma dusurdum. Kaldi ki hic nota ihtiyacim olmadi torpil icin filan da degildi, adam tanismak istemisti ama gitmedim. Yarin yuksek lisansta bana lazim olacak tanisayim demedim. Tovbe yarabbim simdi bakiyorum da ben sutten cikma ak kasigim o zaman.
Ya vallahi cok gerildim. Okurken yaptirilmayan torpille bir meslek icin bileklerini curutmus insanlari mulakata tabi tutmak, esi ile ayni sehirde olmak icin tayin istemek bir tutulmus.
Ay bir de öyle yazmislar ki sanki babaları kardeşleri
Biz ankarada otururken üst komşu eski bakandi , bi de kuzenim yargitayda hakim ,bir de Başbakan evin önünden seçim otobüsüyle geçmişti el sallamistik
Ama ben hayatımda hiç torpil yaptırmadim Saturn mu Plüton mu neyse işte beni cezalandirmayacak