milletvekillerine nasıl ulaşılır ?

Bir de okurken yaptirmadigin torpille ovunmek cikmis. Arkadasim bir zahmet emeginle okuyuver zaten. Okumak icin de mi torpil yaptirilacakti. Ne var benimde okudugum fakultede ayni seyler vardi. Lutfen kizin yanina gitsin dedikleri hocanin kapisini bir kere calmayarak babami kotu duruma dusurdum. Kaldi ki hic nota ihtiyacim olmadi torpil icin filan da degildi, adam tanismak istemisti ama gitmedim. Yarin yuksek lisansta bana lazim olacak tanisayim demedim. Tovbe yarabbim simdi bakiyorum da ben sutten cikma ak kasigim o zaman.

Ya vallahi cok gerildim. Okurken yaptirilmayan torpille bir meslek icin bileklerini curutmus insanlari mulakata tabi tutmak, esi ile ayni sehirde olmak icin tayin istemek bir tutulmus.
Valla düşünüyorum okurken rektorden ne istenebilir ?
Ay bir de öyle yazmislar ki sanki babaları kardeşleri

Biz ankarada otururken üst komşu eski bakandi , bi de kuzenim yargitayda hakim ,bir de Başbakan evin önünden seçim otobüsüyle geçmişti el sallamistik

Ama ben hayatımda hiç torpil yaptırmadim Saturn mu Plüton mu neyse işte beni cezalandirmayacak :KK59:

arkadaşlar ben özellikle samsun milletvekillerine ulaşmak istiyorum. Nasıl ulaşabilirim? Meclis numaraları var fakat danışmanlar hiç yardımcı olmuyor, başından savıyorlar. Benim derdim de bu. Ne yapmam lazım ?

not: beni memur yapın demiyorum zaten kpss ile atandım.eş,eğitim,sağlık durumu özrüm var.hak hak diyenler için.

Derdinizi yazın, mail atın, görüşme talep edin. Esas danışmanlar tüm işlerini çözüyor aslında.

Biz ankarada otururken üst komşu eski bakandi , bi de kuzenim yargitayda hakim ,bir de Başbakan evin önünden seçim otobüsüyle geçmişti el sallamistik

Ama ben hayatımda hiç torpil yaptırmadim Saturn mu Plüton mu neyse işte beni cezalandirmayacak :KK59:

Saturn mudur pluton mudur hep sade vatandasa vuruyor galiba. Ben hak yemenin kitabini yazmis insanlarin baslarina bir sey geldigini gormedim.

Vallahi ben banlanirim bu gidisle susayim en iyisi :rolleyes:

Bir de okurken yaptirmadigin torpille ovunmek cikmis. Arkadasim bir zahmet emeginle okuyuver zaten. Okumak icin de mi torpil yaptirilacakti. Ne var benimde okudugum fakultede ayni seyler vardi. Lutfen kizin yanina gitsin dedikleri hocanin kapisini bir kere calmayarak babami kotu duruma dusurdum. Kaldi ki hic nota ihtiyacim olmadi torpil icin filan da degildi, adam tanismak istemisti ama gitmedim. Yarin yuksek lisansta bana lazim olacak tanisayim demedim. Tovbe yarabbim simdi bakiyorum da ben sutten cikma ak kasigim o zaman.

Ya vallahi cok gerildim. Okurken yaptirilmayan torpille bir meslek icin bileklerini curutmus insanlari mulakata tabi tutmak, esi ile ayni sehirde olmak icin tayin istemek bir tutulmus.
Okumak.icin degil canim benim akademik personel olmak icin evet rektorun kendisi de benim abi dedigim ve kucaginda buyudugum bir insandi

Dedigim yanlis anlamissiniz sizi tebrik ediyorum gercekten siz de haklisiniz ne diyebilirim ki artik millet nirbirinden tiksinir olmus Allah yolumuzu acik etsin

Bur duzgun okuyaydin yazdigimi

E ne farkeder ?
Hakkın olmayanı istedin diye takdir mi edelim

Konu Sahibinin kazanılmış hakkı var buna rağmen sistem işlemiyor
Ay abi gibi rektör de neyse
Rektör abi bana kadro aç :KK53:
Ha senin derdin anlasildiiii taammaaammm e sen de gir yaptirt torpil o zman canimmm uzulme

E ne farkeder ?
Hakkın olmayanı istedin diye takdir mi edelim

Konu Sahibinin kazanılmış hakkı var buna rağmen sistem işlemiyor
Ay abi gibi rektör de neyse
Rektör abi bana kadro aç :KK53:
Okumani duzelt! Hakkim olnayani istedim mi diyorum.orada allah askina engelle beni yaaaaaa Allah askina muhattab olma benle

Tam emin değilim ama haftanın bir günü, yalnız hangi gün olduğunu bilmiyorum, mecliste ziyaterçi günü oluyor. O gün vatandaşlar milletvekilleriyle görüşüyorlar. Öğrenip, gidebilirsin belki. Önceden randevu alman daha iyi olur aslında.

Okumak.icin degil canim benim akademik personel olmak icin evet rektorun kendisi de benim abi dedigim ve kucaginda buyudugum bir insandi

Ayni seyi bende yaptim bu ovunulecek bir sey degil. Ama bazi meslekler ya da bazi durumlar vardir ki torpile mecbur birakilirsiniz. Akademik personel olmak icin torpil sart degil torpili olmadan adim atan cok insan taniyorum. Bizim konustugumuz sistemin mecbur biraktigi durumlar.

Bu hak bu şekilde aranmaz ama sadece ben olmaz , gidin topluca mesela mılletvekiline bunu meclise götürmesi için ısrar edın, şimdi konu sahıbı tayın olunca sorun ortadan kalkacak mı ? Herkes kendını dusunur olmuş boyle boyle normalleştirin ne diyim bu ülkeye hak.

yani bunu toplu olarak dile geitrsende fayda yok..
misal ben savaşarak tayin oldum.. kuruma gidiyorum kadro yok boşta diyor. başka yere gidiyorum orda var boş kadro bak görüyorum diyor.. işin ilginci ben memurum bir tane müdür benden cv istedi :D çok komik vallahi.. ben zaten sınavla gelmişim. üstelik tırnağımla. cv ne ?? yani bunu inanın yaşayan bilir.

günahımı alanlar Benden beter olsunlar inşallah.(Sözüm durumu özümsemeden yorum yapanlara) Ben kadro istemiyorum ben kpss girdim ve atandım.son yorumum. Beni savunan arkadaşlara tesekkür ederim.

Back
X