cumhur başkanınıa 30 az 50 bin yapsınlar..bizim için çok çok çalışıyorlar,o kadar çalışıyorlar ki ayda yılda bir geldikleri mecliste uyuya kalıyorlar,iyi harcamalar
ben helal etmiyorum ödediğim vergilerimi...Güzel bi kufrettim de bağlanmak istemem
Kim helal ediyor kiben helal etmiyorum ödediğim vergilerimi...
1 emekli maaşıyla geçinen karıkocalar akşam lamba yakmıyorlar yaBenim bir kurus hakkim varsa haram zehir zikkim olsun. Emekli ayligi 23 binliraymis . Bu memlekette emekli olup pazarlada mendil bez caput satarak gecinmeye çalışan insanlar var. Yaziklar olsun ya.
Lamdan ziyade inşalar et alamıyor tavuk alamıyor hadi tavuk neysede et fiyatının yanından geçilmiyor1 emekli maaşıyla geçinen karıkocalar akşam lamba yakmıyorlar ya
standart maaş 1.100 diyelim..etin kilosu 40..45 tl zaten..ayda 2 kilo ya alabilir ya alamaz..pazarda 1 kilo meyve 4..5 lira zaten..Lamdan ziyade inşalar et alamıyor tavuk alamıyor hadi tavuk neysede et fiyatının yanından geçilmiyor
ya söylesinler bize adaletmi bu hay ben senin adaletine dünya neyse...
15 senedir havalalanında çalışıyor kızkardeşimin eşi işten çıkarılsa 40 bin alacak..cumhurbaşkanının 1 aylık maaşına bedel 15 sene..insan değeri yok bizde..neden 3 çocuk yapın deniyor o garip..Az değilmi ya adamlar çok çalışıyorlar bizler için ya söyleyinde az daha versinler hayır biz çok alıyoz bunların yanında ama olmaz ki haksızlık olur haksızlık
Allahü teala önce kul hakkını öde helalleş de öyle gel diyor
Hakkımız hiç bir zaman helal değil etmedik etmyeceğizde
Eşim mesela pazara çıktımı ya bu sebzelere özellikle meyvalara nolmuş kökümü kurumuş der inan çok pahalı yani bizler alamıyorsak emekliler napsınstandart maaş 1.100 diyelim..etin kilosu 40..45 tl zaten..ayda 2 kilo ya alabilir ya alamaz..pazarda 1 kilo meyve 4..5 lira zaten..
Düşün 15 sene nerede çalıştığı halde15 senedir havalalanında çalışıyor kızkardeşimin eşi işten çıkarılsa 40 bin alacak..cumhurbaşkanının 1 aylık maaşına bedel 15 sene..insan değeri yok bizde..neden 3 çocuk yapın deniyor o garip..
amin canım..pazar çok pahalı..sebze meyve alayım dersen biz 3 kişiyiz 50 lira gider..5 kişilik aileyi düşünemiyorum..birde kiradaysa yandı dar gelirli..Eşim mesela pazara çıktımı ya bu sebzelere özellikle meyvalara nolmuş kökümü kurumuş der inan çok pahalı yani bizler alamıyorsak emekliler napsın
bide biz mecburen alıyoruz evimizde yaşlı insanla yetim oğlumuz var e e haliyle yaşlıda olunca gelen gidende eksik olmuyor
Allah yardımcısı olsun herkesin
Sende öyle diyorsan abla ama çok haklısın yemesinler canım koca koca insanlar bi makarna bi bulgur pilavla soğan neylerine yetmez demiAaaaa ne ayıp niye öyle söylüyorsunuz, gül gibi geçinip gidiyor herkes, et dediğinizi yemeyin efendim şarbonu var, hormonlu yemi var, çok kırmızı et yemek bir sürü hastalığa sebep oluyor, tavuk zehirler, balık deniz kirliliğinden yenmez, sebze ilaçlı, meyve şekerli, çay radyasyonlu, yemeyin içmeyin seyredin:)
Vallahi bak çok pahalı hele bide Allah vere bazı illeri yel sel götürsün onun kabağıda bizim başımıza patlıyoramin canım..pazar çok pahalı..sebze meyve alayım dersen biz 3 kişiyiz 50 lira gider..5 kişilik aileyi düşünemiyorum..birde kiradaysa yandı dar gelirli..
eskiden benim çocukluğumda sebze beğenilmezdi et makbuldü..şimdi ikiside pahalı..insanların en çok tükettiği herşey pahalı..Vallahi bak çok pahalı hele bide Allah vere bazı illeri yel sel götürsün onun kabağıda bizim başımıza patlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?