başımızdakile bol yesinki başımızdan eksik olmasın dimiSende öyle diyorsan abla ama çok haklısın yemesinler canım koca koca insanlar bi makarna bi bulgur pilavla soğan neylerine yetmez demi
hem bu insanlar hastalanursa malum ilaçda çok pahalı
çay radyasynluymuşş milllettttt
Doğrusun ben köy yerinde büyüdüm ee haliyla tavukda koyunda kuzuda eksik olmazdı bi misafir gelse normal yemek hayatta yapılmazdı illaki ağır olacak ya tavuk kesilecek o misafire yada koyunun biri yatırılıp kesilecek değilse çok kınanıedı vallaeskiden benim çocukluğumda sebze beğenilmezdi et makbuldü..şimdi ikiside pahalı..insanların en çok tükettiği herşey pahalı..
He he aynen öyle yesinler yesinler zıbarsınlarbaşımızdakile bol yesinki başımızdan eksik olmasın dimi
ziftin pekini yesinlerHe he aynen öyle yesinler yesinler zıbarsınlar
karşı komşum yazlıkçı vekillerin bulunduğu semtte oturuyormuş..bunların bir ailede hepsinin arabası ayrıymış..en çokda cipe biniyorlarmış..He he aynen öyle yesinler yesinler zıbarsınlar
Hhahahayyy valla yesinler yesinler aman şeker yesinlerziftin pekini yesinler
eee herhalde yani havalrından da geçilmezdir bunların şimdi burunları bir karış havada yanikarşı komşum yazlıkçı vekillerin bulunduğu semtte oturuyormuş..bunların bir ailede hepsinin arabası ayrıymış..en çokda cipe biniyorlarmış..
yesinlerde halklarınıda düşünsünler..onlar pahalı biz ucuz almıyoruz sonuçta tüketilen şeyleri değilmieee herhalde yani havalrından da geçilmezdir bunların şimdi burunları bir karış havada yani
aman ben çok yazmıyayım neme lazım
Düşünüpde napacaklar be halk kendi yağıda soğanında kavrulsun işteyesinlerde halklarınıda düşünsünler..onlar pahalı biz ucuz almıyoruz sonuçta tüketilen şeyleri değilmi
Ama ne söylüyorsam hepsi sizin iyiliğiniz için, sağlıklı olun diye, yemeyin içmeyin, en temizi açın google görselleri, yazın oraya et, balık, tavuk, sebze.Sende öyle diyorsan abla ama çok haklısın yemesinler canım koca koca insanlar bi makarna bi bulgur pilavla soğan neylerine yetmez demi
hem bu insanlar hastalanursa malum ilaçda çok pahalı
çay radyasynluymuşş milllettttt
Hım yani tasarruf edin azıcık diyorsun anlaşıldı müdüre hanımAma ne söylüyorsam hepsi sizin iyiliğiniz için, sağlıklı olun diye, yemeyin içmeyin, en temizi açın google görselleri, yazın oraya et, balık, tavuk, sebze.
Çıkan görselleri bol bol seyredin, hem bu sayede tek masrafınız aylık net ücreti olur, yalnız video falan seyretmeyin Adil Kullanım diye birşey icat ettiler, limitsiz internetin bile olsa belli bir gb sonrası hızın düşüyor, KK'yi açmak istersin ekran döner döner durur
Tabii daha bir sürü makam aracı alacağız, para lazımHım yani tasarruf edin azıcık diyorsun anlaşıldı müdüre hanım
zam istiyormuştu demek"bi milletvekili"
"düğünler çok oluyor tam altın takamıyoruz ayıp oluyor" diyerek isyan etmişti.
: )
Bende şöyle bir söylem hatırlıyorum, birkaç yıl geçti üstünden, cep faturaları şişkin geliyormuş çok dertlilerdi"bi milletvekili"
millet vekilillerinin maaşı nın yükselmesinden bahsedilmişken..."bi milletvekili"
Öyle tabi Genetiği değiştirimiş gıdalar ile Türk Milleti nin genetiğini değiştiriyorlarmillet vekilillerinin maaşı nın yükselmesinden bahsedilmişken...
halkın yarısı yoksulluk sınırı altında demiştik..cnn türtte..istanbulda sadece 5 organik pazar varmış..halkımız herşeyin en ucuzunu tercih ediyor diyo tvde..hormonlu ilaçlı bekleyip bozulmayan ürünlerle nasıl sağlıklı nesiller yetişecek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?