- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
burada kutlayana resmen eşşek dendi. nerde senin eşitlikçi yaklaşımın
Onlar kendilerine eşit boşver.
Bir tek onlar on numaralı müslüman.
Necip fazıl üstadlarının şiirleriyle semirmeye devam etsinler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burada kutlayana resmen eşşek dendi. nerde senin eşitlikçi yaklaşımın
İslama aşık olmadığımızı nerden biliyosun aşkımızı sana ispatlamak zorundamıyız?Keske sizler de o kötü örnekleri gormeyip guzel orneklerle Islama aşık olabilseniz. Islamin özüne aşığım.. Gerisi boş. Ve asla ve asla dinime hakaret edenleri sevmem sevmeyecegim de. Böyle bir hakkım var.. Ve ben bu hakkımı kullanmayi tercih ediyorum...
eşşekimi..yolsuzluk yapanlara aynı tepkiyi göstermez yurdum insanıcanım inan gülecek bir şey yok. yılbaşını kutayanlara eşşek denmiş
Yapanlar burada mı değil mi onu söyle? Değilse burada yazanlara ithafen yazamazsın.
İslama aşık olmadığımızı nerden biliyosun aşkımızı sana ispatlamak zorundamıyız?
Keske sizler de o kötü örnekleri gormeyip guzel orneklerle Islama aşık olabilseniz. Islamin özüne aşığım.. Gerisi boş. Ve asla ve asla dinime hakaret edenleri sevmem sevmeyecegim de. Böyle bir hakkım var.. Ve ben bu hakkımı kullanmayi tercih ediyorum...
sen o kutlayana eşşek denilen yazıyı beğendikten sonra çıkıp istediğin kadar yaz anlamı yok artık benim için.E tabiki de burda. Açıp o konuyu okuyabilirsiniz.. Ne olmus karikaturun özü budur zaten, cocukmus nesi cocuk gibi seyler soylendi. Seni gormedim Allah var. Kimseye iftira atmam. Nicklerini de ancak o konuyu inceleyip soyleyebilirim ama gerek yok...
aynen öyle şu anda farkettim bazıları için ne olduğunu. iyide olduOnlar kendilerine eşit boşver.
Bir tek onlar on numaralı müslüman.
Necip fazıl üstadlarının şiirleriyle semirmeye devam etsinler.
sen o kutlayana eşşek denilen yazıyı beğendikten sonra çıkıp istediğin kadar yaz anlamı yok artık benim için.
,saygı beklerken saygılı olmayı öğrenmek durumundasın
doğru sana göre , farklı olan ona inanan inanmayan herkes eşşek. pardon.Ben saygili olun demedim ki. Sizler de benim hoşuma gitmeyen yorumlari begeniyorsunuz diye saygili olun mu diyecegim? Hayir...
Istedigimi de begenirim acikcasi..
Keske sizler de o kötü örnekleri gormeyip guzel orneklerle Islama aşık olabilseniz. Islamin özüne aşığım.. Gerisi boş. Ve asla ve asla dinime hakaret edenleri sevmem sevmeyecegim de. Böyle bir hakkım var.. Ve ben bu hakkımı kullanmayi tercih ediyorum...
doğru sana göre sensen farklı olan ona inanan inanmayan herkes eşşek. pardon.
senin için çok yanılmışım.
sözün yılbaşı kutlatyanlara eşşek dediğini anlamadığına inandıramazsın beni.Ya ne alakasi var Allah askina? Ben size eşşek mi dedim? Öyle bir hakaret falan etmem ben, karakterime ters.. Sözü begendim sadece.. Ayrica isteyen kutlasin istemeyen de kutlamasin. Orasi kisinin kendisini ilgilendirir...
nerden biliyosun asık olmadıgımızı onu soruyorum?
evet senın eşşek yazanı begendıgın gıbı degilmi?Musluman deyince terör de terör deyip birgune bir gun güzel bir seyini soylediniz mi yorunlarinizda? Güzeli gormeli insan. Cirkini de uyarmali..
evet senın eşşek yazanı begendıgın gıbı degilmi?
arkadaşım valla tam konu ortasında bu ne kibliyorum senihttp://instagram.com/p/xBPwnTA9HM/?modal=true arkadaşlar merhaba, bızım şirkette yarışma var, en cok beğeni alan yurtdısı seyahetıne gönderılcek sizden ricam bu resmi beğenmeniz. :) İNSTAGRAMDAN BEĞENİLCEK! YILBAŞI HEDİYEM OLSUN DESTEK BEKLIYORUM!
İNSTAGRAMDAN BEĞENİLCEK!