- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
kaynanam sureklı sayısal loto carsamba persembe adlı oyunlar oynar pıyangoda alır bı gunhepımız oturuyoruz annemlerde kardesım teyze bosa para harcama zaten gunah demıstı kaynanmda döndu rahmetlı babama ama nasıl haram ben bunca yıldır oynuyorumkazanırsam benım hakkım olanı kazanıcam demıstı hakızımıyım dıye sordu babama hepımız cok gulmustuk ogun hala aklımda dun gıbı......
aynen dıyor zaten yııllardır oynuyorum cıkarsa haram olmazkı cok para harcadım hakkım var dıyoGelecek paraya bakıyor k.validede
aynen dıyor zaten yııllardır oynuyorum cıkarsa haram olmazkı cok para harcadım hakkım var dıyo
aynen dıyor zaten yııllardır oynuyorum cıkarsa haram olmazkı cok para harcadım hakkım var dıyo
aynen bıde 2 kere tutturmusNasıl umuda bağlasıysa artık,illa çıkacak yaniiii
aynen bıde 2 kere tutturmusbırını kaynıma vermıs yatır yatırmamıs tv gorunce sevıncten ucmus yatırdı sanıyo ya meger yatırmamıs bırınıde kıtabın arasına koymus yıllarsa sonra tesadufen bulmus ozamnda berı dahada guvenıyor cıkcagına hep der kızım bunlar yuzunden parayı kaccırdım yatırsaydı dıye
evet canım valla hıc umudunu kaybetmıyor... bana dıyor duva et kızım cıksın dıye... sana neler neler alcam derEe haklı amakıyamam yaa
Bizde 3 tane aldık çıkarmı acaba
ogunden berı kımseye guvenmıyor gıdıp kendı yatırıyor bunlar gene yatırmaz dıyorŞansızlık resmen ya,o kadar oyna git bileti yatırma olacak şey değil
evet canım valla hıc umudunu kaybetmıyor... bana dıyor duva et kızım cıksın dıye... sana neler neler alcam der
Bizde de 3 tane var.
amorti vursa ona da razıyım verdiğimiz parayı geri alsak yeter
ogunden berı kımseye guvenmıyor gıdıp kendı yatırıyor bunlar gene yatırmaz dıyor
Bizimmde 1 tam 2 yarım var,çıkmassa başının etini yerim herhalde
Anaaağğğm bide yarımla tam mı aldınız
Büyük oynamışsınız siz
Biz üçünü de çeyrek aldık.
Bir imam hatip öğrencisine sanırım piyangodan para çıkmıştı da haram diye iade etmişti. E niye aldın o zaman diye de kimse sormamıştı, enteresan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?