Bebek Beslenmesi Milupa muhallebiden kurt çıktı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

senef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
218
1
96
Ankara
arkadaşlar kızıma milupanın sütlü prinçli muhallebisinden yapıyordum kaşıkla aldım tam biberona döküyodum kaşıkta bişeyler kımıldıyor dondum kaldım kurt vardı mamayı alalı daha 1 hafta olmuştu hani üzerlerinde 3-4 hafta içinde tüketilmelidir yazıyorya. görmesem kızım onu içecekti düşündükçe deliriyorum hemen yazdım milupanın sitesine şikayetimi sizlerlede paylaşmak istedim

bende çok kullanmıştım ama hiç böyle birşeyle karşılaşmadım iyiki farketmişsin..

canım mamanın içinden çıktığına eminmisin.kullandığın kapta falan olamazmı?yani seni eleştirmek için söylemiyorum,çok ciddi bişey bu.içime kurt düşürdün bak şimdi.bende milupa da böyle şeyler olmaz diye güvenerek yediriyodum.

canım yanlış anlama sakın.
kurt vardı kımıldıyo demişsin ya ..ee o pakette kurt olsa nasıl canlı kalırki anlayamadım ..
yaa bende milupanın birçok ürününü kullanıyorum bende şüpheye düştüm şimdi

valla bende çok şaşırdım ama mamamın içinden çıktığına eminim

aman ya ne yedireceğimizi şaşırdık ya..
en güvenilir milupaydı , oda böyleyse ............

sonradan kurtlanmıştır kurt içine düşmemiştir...

mamanın son kullanma tarihi, bir hayli geçmiş olabilir..bazı marketler tarihlerle oynama hilesi yapıyorlar ne yazık ki..
bebek maması gibi hayati bir besinde, büyük tanınmış bir markanın; bile bile kurtlanacak ham maddeden mama üretmesi olanaksız çünkü...ham maddelerin analizleri defalarca yapılır..
aldığınız yere kutusu ile götürün bence, bakalım sizin yanınızda firmayı arama cesaretini gösterebilcekler mi? yoksa ört bas etmeye mi çalışacaklaR?

ufffffffffffff bu ne ya cevap geldımı pekibilmiyorumkismile
ararlar mutlakabilmiyorumkismile

delik degıl dımı emınsınbilmiyorumkismile.ben sma verıyorum gercı hıc vermedım aptemıl mılupa falan

Öfff içim kalktı valla ben de bebeğime milupanın kaşık mamalarını yediriyordum içim rahattı ama şimdi benim de içime kurt düştü!!! Ne bu şimdi ya neye güveneceğiz biz..

canım bu kurt güve kurdudur.anneler korkmayın paketde havasız yerlerde yaşayamaz.sen mamanın paketini açtıktan sonra kokusuna girmiştir.gözle görülmeyecek kadar küçük delikten girerler.

cok sıcak ortamda kalmıstır ya markette ya evde .........gecen sene bende pırınç unu almıstım marketten kurtlanmıstı yın ben unumu bıle dolaba koyuyorum sıcak ortamda bozuluyolar ........

aa bende dışarda saklıyorum muhallebiyi.bende kullanıyorum ya okuyunca şok oldum.ne cvp werdiler peki?

böyle şeylere hiç inanasım gelmiyor milupanın ürünlerini çok kullandım hero baby ve bebelac muhallabileride verdim ama böyle birşeyle hiç karşılaşmadım

Son düzenleme:
böyle şeylere hiç inanasım gelmiyor milupanın ürünlerini çok kullandım hero baby ve bebelac muhallabileride verdim ama böyle birşeyle hiç karşılaşmadım

canım sen inanma böyle bi konuda kim yalan söyler ki bu yalan söylemek değil resmen iftira atmış olurum allahtan korkan biri olarakda bunu asla yapmam. keşke fotoğraf çekip koysaydım.

bugün aradılar milupadan markette yanlış depolanmadan kaynaklanabileceğini,bu tarz olayların sık yaşanmadığını söyledi. yeni ürün göndereceklerini bidaha böyle birşeyle karşılaşılmayacağını hatta mamayı aldığım marketi bile arayıp uyaracaklarını fabrikaya bu olayı bildirdiklerini çok titiz davrandıklarını söyledi,beni arayan gıda mühendisi ve beslenme uzmanıydı kendininde 11 aylık bebeğinin olduğunu ve mama kullandığını bir anne olarak beni çok iyi anladığını söyledi.

arkadaşımda bebeğine tam mama yapacakken kutunun içinden tel parçası çıkmış o da milupaydı maalesef ben bunu unutmuşum 3 aya yakın milupa verdim bebeğime ama gdo olayından sonra artık kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…