Bebek Beslenmesi Milupa muhallebiden kurt çıktı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
aman allah töbe bu ne dir ya cok kötü oldum en güvenilir marka

shadowflover sen ne kullanıyosun artık
milpadadamı gdo varmısbilmiyorumkismile

shadowflover sen ne kullanıyosun artık
milpadadamı gdo varmısbilmiyorumkismile

ben olduğunu düşünüyorum, hernekadar yoktur diye mesaj atsalarda..hipp organik mamaya geçtik, çok memnunum.doktorumuza söyledim iyi yapmışsın dedi..fiyatı milupayla aynı sayılır,organik diye pahalı felan değil yani.tavsiye ederim.

malesef gıda üretim sektöründe marka dahi olsa kimi ürünlerde bu tür uygunsuzluklar yaşanıyor.
evimizde unu kullanırken genelde eleriz, zaman zaman ununda kurtlandığını görürüz.
un türü gıdalara kurtlar larvalarını bırakır ve bu larvalar proses esnasında ortaya çıkmaz.paketlenen ürün içerisinde ise kurda dönüşür.bunun önüne geçmek için firmalar üretim alanlarını dönemsel olarak ilaçlarlar;planlı kimyasal temizlik yaparlar.demek ki milupada bu işlerde bir aksama olmuş.bir üretim bantında dakikada pek çok ürün çıkar.yani bu kurtlu ürünün bir tane olması kanımca beklenemez.ve gıda üreten firmaların her partiden mutlaka şahit numune ayırmaları gerekir ki bu tür müşteri şikayetlerinde geri dönüp o şahit numuneleri incelesinler.milupanın verdiği cevapta ajitasyon dahi olabilir yani 11 aylık bir bebek annesi gerçek midir değil midir bilemeyiz.daha somut ve yazılı bir cevap vermeliler kanımca.ve gerekirse piyasadaki bu üretim tarihli ürünlerini toplatmalı işletmeyi temizlemeliler.bizler tüketici olarak bu tür şikayetlerimiz durumunda öncelikle ürünün üretim tarih ve saati parti seri no gibi bilgilerini kaydederek uygunsuzluğun fotografını çekmeliyiz.insanlar bu tür üretim hataları nedeni ile ölebiliyorlar dahi.yani bu ürün içerisine kurt yerine metal parçası cam parçası veya taş da çıkmış olabilir miydi?bunu biberonla değil de kaşıkla da verebilirdiniz bebeğinize vesaire.
sağlıklı günler dileklerimle

eşim milupada çalışıyo anne sütü almayan bebikime rahatlıkla milupa yediriyorum çünkü içnde ne var ne yok en ince ayrıntısına kadar biliyorumzemuszemus

yaaa şimdi buda nesi böyle offff iyiki bizleri haberdar ettiniz teşekkürler üstüne gitmelisiniz bence. ben böyle bişeyle karşılaşmayı hiç istemem valla o mamayı alıp fabrikaya kadar giderim sanırım.

o mama sende kurtlanmış canım evin sıcaksa dolabın içinde kurt yapabilir çünkü kurt canlı diyosun ölü olsa tamamda canlı diyosun kıpırdıyo diyosun

yaa arkadaşlar yapmayın Allah aşkına ben bebekken milupayla büyümüşüm 4 aylık kızım var ona da milupa yediriyorum. Senin mamayı aldığın yer sağlıklı koşullarda saklamamıştır. Milupa marka öyle şeyler olmaz... Ve en pahalı mama ve anne sütüne en yakın mama böyle bir şey olsa Dünya gündemine gelir bence aldığın yerde problem var milupanın sitesine değil aldığın yere götür mamayı olur mu canım öyle saçma şey..

olmaz demeyin arkadaşlar oluyor...aynı şey benim de başıma geldi.milupa aptamil bebek sütü almıştım büyük boy...kapağını açtığımda içinde kanatlı küçük bir böcek gördüm:1shok::1shok:şook oldum...ölmüştü ve evdeki herkese gösterdim inanamadılar:1shok::1shok:milupanın sitesine üyeydim...hemen msj attım...ertesi gün milupadan aradılar durumu bidaha anlattım...artık güvenim kalmadığını,bebeğimin sağlığının herşeyden önemli oldığunu sitem ede ede anlattım... "sonradan girmiş olabilir yani açarken,size yeni ürün gönderelim,kaşık mamaları gönderelim,paranızı gönderelim:teselli: vs..."ikna çabalarına girdiler...tabi durumla ilgileneceklerini araştıracaklarını da söylediler...ama iş işten geçmişti...bebekleri olan herkese de anlattım onlarda kullanmıyor şimdi...o günden sonra bida aramadılar...bende ilgilenemedim ama keşke peşini bırakmasaydım diyorumÇok üzgünüm çoookbence

kızlar kendınız yapın evde mamaları... bu kadar katkı maddesını yedırmeyın yavrulara...

Bir arkadaşım da mamadan kurt çıktığı için milupanın mamalarından vazgeçti. Sadece kavanoz mamalarını kullanıyor. Bu başlığı okuyunca şok oldum. Demek ki daha dikkatli olmamız gerek. Ben evde normal dolapta saklıyordum mamayı ama ilk işim buz dolabına kaldırmak olacak. Bizim saklama hatalarımızdan da kaynaklanıyor olabilir.

Hipp markasını duydum ve gerçekten güvenilir, organik ürünler kullanan, alanında ödül almış bir firmaymış. Hippin kavanoz mamalarını alıyorum artık.

bizde eski işyerindeyken,arkadaşlarla meyveli yoğurt almıştık,markası danone çekinmiyorum,içinden bildiğimiz köküyle falan filan diş çıktı,şok oldukakannehirkafamçokkarıştı arkadaş gitti saatlerce kustu,şikayet ettik hemen aradılar,paketi aynı şekilde bize ulaştırın lütfen falan filan dediler ki dava açarsak elimizde kanıt olmasın,bi avukata sormuştuk,dava açarsanız iyi bi para alabilirsiniz kimseye vermeyin demişti....bence sizde bi avukata danışın...belki bi tazminat falan alabilirsiniz....ama kanıt ta lazım o ayrı...

ööööö...akannehirakannehirbunu duymak bile midemi bulandırdı,inanmıyorum yaaakannehir...allaha emanet yaşıyoruz...bunlar para kazanma derdinde,kim sağlığımızı düşünüyor ki...

off ya ne vereceğiz yavrularımıza..
hadi muhallebi ve kaşık mamalarından geçtin..biz evde yaparız..
ama bu aylarda kullanılan devam sütlerini ne yapacağız ??????????????????????????????????
ne vereceğiz kuzulara ????????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…