onlara güvenip emanet edenlerde de suç var zaten.emanet oyları yanlış algılamışlar bence
Hep konuşuyorlardı, seçilmeden önce de söylüyorlardı. değişen bir şey yok yani.Şunlara da şöyle ortaya çıkıp abuk subuk konuşmalarına söz hakkı verdik ya yanarım da ona yanarım..!! Suç bizde insan sıfatına koyduk bunları..!!
Kim ki bunlar yaa ne sanıyolar kendilerini hadlerini bilsinler önce..!!
Başka bir şey düşünüp de çiçek böcek demokrasi ağayına oy verenler ne düşünüyorlar acaba??? Gerçi inadına akpye oy verip inadına yolsuzlukları falan savunanlar gibi bunlara oy verenler de işi inada bindirip bölünmeyi savunurlar.
Ayrıca 2002 seçiminde aman akape çok farklı, muhafazakar gömleğini çıkarmış atmış, erdoğana güveniyorum, yeni bir ses, bi deneyelim beğenmezsek göndeririz diye oy verip başımıza bela edenlerle bugün hdpye oy veren bir kesim aynı kişiler galiba.
Açık fikir kapalı fikirli olmakla ilgisi yok. Ergenlikte sizin siyasi fikirleriniz değişebilir ama siyasilerinki değişmez. Şeyhlerin dizinin dibinde oturmuş adam nasıl ki ben muhafazakarlığı bıraktm dediğinde bırakmadığını gördüysek, terörist faaliyetlere destek için aponun önünde çömelmiş adamın barış kar deşlik laflarına inanmak tek kelimeyle ahmaklıktır.
Şunlara da şöyle ortaya çıkıp abuk subuk konuşmalarına söz hakkı verdik ya yanarım da ona yanarım..!! Suç bizde insan sıfatına koyduk bunları..!!
Kim ki bunlar yaa ne sanıyolar kendilerini hadlerini bilsinler önce..!!
Öylede şimdi daha bi başka iyice kalktı bitarafları bişey sanmaya başladılar kendilerini.Hep konuşuyorlardı, seçilmeden önce de söylüyorlardı. değişen bir şey yok yani.
Tarkan hdpye mi oy vermis? Ilk kez duyuyorum, sasirdim :)yahu kendiniz çalıp oynadınız o kadar pusulaya oy basıp sandıklara attınız-tehdit ettiniz-
eğer seçim olursa taşımalı olacak inşallah
sen kim 80 milletvekili kim
he bide sanatçı bozuntuarının verdiği
e-m-a-n-e-t oylar
adı aklıma gelmedi saatçi beren .................
tarkan ve bi çoğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?