Milyonlar bize öcalan'ın özgürlüğü için oy verdi!!!

HDP ye oy veren chp lilelere gelsin bu gözlemeler imralidan afiyetle ..

niye sadece chplilere Hdpye oy veren Akplilere de gelsin olmaz mi?
HDP ye oy veren akp li değildir zaten demekki akp lilere gelemiyor gözlemeler. .
AKP yi istemeyenlerin projesi değilmi HDP nin barajı geçmesi onlar kimler sayıyorum chp1 chp 2 chp 3

M matmazeldepresif bak senin de aklını çeldi pitircik selo

HDP ye oy veren chp lilelere gelsin bu gözlemeler imralidan afiyetle ..

Yok bence hdp nin meclise girmesine yogun katkı sağlayan Sayın Öcalan diye ağzından düşürmeyen açılım sürecini başlatip şehitlere kelle diyen adamı savunan tüm akp lilere gelsin lop lop et afiyet bal şeker olsun

eğer akepe yeterli sayıyı alsaydı,hdp nin aldığı koltuk sayısı kimsenin umurunda olmayacaktı
kesinlikle olacaktı

o gün boğazım nasıl düğüm düğüm oldu anlatamam

ak partinin iktidar olamamasına üzülmedim (belkide olması gereken buydu )

onların barajı bu şekilde geçmelerine üzüldüğüm kadar

hadi neyse zaten meclistediler malesef

ancak bu şekilde barajı aşmaları mümkün değildi

emanetçi ..............................................ler olmasaydı

hee bide 100 kişilik köyden 101 oy çıkmasaydı ....

yahu o değilde bütün ak parti karşırı kardeşlerim hiç

trafo espirisi yaptığınız kadar espri yapmadınız bu sefer

halbuki ak parti tek başına iktidar olsa senaryolar hazırdı

Son düzenleme:

Bu bir sürecin ürünüdür. Dağda olmaları değil meclis de siyaset yapmaları gerekir söylemlerinin hiç etkisi yok mu? Yine televizyon dizilerinde sürekli teröristi sevimli hale getirmediler mi?

Bu bir sürecin ürünüdür. Dağda olmaları değil meclis de siyaset yapmaları gerekir söylemlerinin hiç etkisi yok mu? Yine televizyon dizilerinde sürekli teröristi sevimli hale getirmediler mi?

bak gülay kürtler insan senin gibi benim gibi insan evet bu ülkenin vatandaşılar ırkçılık yapamdan tek bayrak altında kardeşçe yaşamamız gerekiyor

nasılki ırk olarak biz Türküz ve içimizde nasılki çürükler var onlarında var elbet

hdp ye oy verenlerin vebalini kimse ak partiye ve partililere yükleyemez

tv dizilerine hiç girmeyelim televizyonu kırasım var o derece tiksincim

ama pkk ya özendiriyorlar diyosunya

aynı diziler sapıklığa katilliğe gayri meşru ilişkilere özendiriyor

bunların tüm sebebi diziler diyebilir miyiz

haaa şuda var var çözüm sürecine tamam

ancak fazla iltimas gösterildi sanki düzenli bir politika güdülmedi malesef hiç hem de hiç içime sindiremiyorum bunların parti olarak meclise girmelerini !!

HDP ye oy veren akp li değildir zaten demekki akp lilere gelemiyor gözlemeler. .
AKP yi istemeyenlerin projesi değilmi HDP nin barajı geçmesi onlar kimler sayıyorum chp1 chp 2 chp 3
niye, oylar atılıken herkesin başında bekliyormuydunuz?hdp ye oy veren chp li varsa akp de vardır,nereden bilebiliriz ki?ama sonuçlara bakılınca chp nin oyları sabit kalıp akp nin oyları düşüyorsa matematiksel olarak akp seçmeninin hdp ye kaydığı görülüyor.

Son düzenleme:
Emanet diye verdikleri oylarla, Emanet niyetine ülkemizi ellerine vermiş oldular..
Haa tabii ki, bölünemez,parçalanamaz ama adamların, amacı belli.
Hangi beyin bunu egale edip,sırf hükümet düşmanlığından ötürü, bölücülere oy verebilir aklım mantığım kesmiyor bu durumu.
Yani bu resmen, vatana ihanet,millete ihanet benim gözümde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…