niye sadece chplilere Hdpye oy veren Akplilere de gelsin olmaz mi?HDP ye oy veren chp lilelere gelsin bu gözlemeler imralidan afiyetle ..
HDP ye oy veren akp li değildir zaten demekki akp lilere gelemiyor gözlemeler. .niye sadece chplilere Hdpye oy veren Akplilere de gelsin olmaz mi?
HDP ye oy veren chp lilelere gelsin bu gözlemeler imralidan afiyetle ..
HDP ye oy veren akp li değildir zaten demekki akp lilere gelemiyor gözlemeler. .
AKP yi istemeyenlerin projesi değilmi HDP nin barajı geçmesi onlar kimler sayıyorum chp1 chp 2 chp 3
Ama onlar ne vaatler vermisti babyyvay vay vay hiç akıllı değil bu hdp liler manyamış bunlar bırakın laa.. apoyu yolunuza bakınn..
Ne guzel saydin sen bakayimm
Yeni secim olsada sunlari sandiga gomsek ocalanla birlikte
Hee onuda dogru dedin bacimSence gomulur mu ? Bnce imkansiz bizim milletimiZ a-kil_lan-maz...
Hee onuda dogru dedin bacim
Onlarin sempatikligini ben bir opeyimmm emiiiDaha yuksek oy alirlarmis bide cunkuu hala sempatik bulan hdp yi kisiler var
Haa evet dogru dedin de ses soluk yok tüydülerr heraldesitemizde de çok vardı özgürlük için hdp ye oy veren üyelerimiz. bence onlar cevaplasın.
Onlarin sempatikligini ben bir opeyimmm emiiipisss seytanlar onlara inan
Haa evet dogru dedin de ses soluk yok tüydülerr heralde
kesinlikle olacaktıeğer akepe yeterli sayıyı alsaydı,hdp nin aldığı koltuk sayısı kimsenin umurunda olmayacaktı
kesinlikle olacaktı
o gün boğazım nasıl düğüm düğüm oldu anlatamam
ak partinin iktidar olamamasına üzülmedim (belkide olması gereken buydu )
onların barajı bu şekilde geçmelerine üzüldüğüm kadar
hadi neyse zaten meclistediler malesef
ancak bu şekilde barajı aşmaları mümkün değildi
emanetçi ..............................................ler olmasaydı
Bu bir sürecin ürünüdür. Dağda olmaları değil meclis de siyaset yapmaları gerekir söylemlerinin hiç etkisi yok mu? Yine televizyon dizilerinde sürekli teröristi sevimli hale getirmediler mi?
niye, oylar atılıken herkesin başında bekliyormuydunuz?hdp ye oy veren chp li varsa akp de vardır,nereden bilebiliriz ki?ama sonuçlara bakılınca chp nin oyları sabit kalıp akp nin oyları düşüyorsa matematiksel olarak akp seçmeninin hdp ye kaydığı görülüyor.HDP ye oy veren akp li değildir zaten demekki akp lilere gelemiyor gözlemeler. .
AKP yi istemeyenlerin projesi değilmi HDP nin barajı geçmesi onlar kimler sayıyorum chp1 chp 2 chp 3
henüz bi açıklama gelmedi beklemedeyizOnlarin sempatikligini ben bir opeyimmm emiiipisss seytanlar onlara inan
Haa evet dogru dedin de ses soluk yok tüydülerr heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?