Saç Rengi ve Saç Boyama Mimoza saç boyası kullananlar

trombosit

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
678
425
18
Bu boyayı daha önce kullanan var mı?
Ben annemin saçını bununla boyuyorum çok güzel oluyor,beyazları tamamen kapatıyor.Kendim için de aldım henüz denemedim. İnternette de pek bir bilgi yok.
Kullananlar yorumlarını yazabilir mi?

Arkadaşlar az önce saçımı boyadım çok güzel bir renk oldu. Bu boya çok güzelmiş gerçekten. Annemde kullanıyordum,kendimde kullandığımda da memnun kaldım. Dibimde 1cm kendi rengim çıkmıştı oraları boyamadım. Şimdi orjinal rengine dönüş yapacağım. Bakalım ilerleyen günlerde ne kadar akacak :)

Arkadaşlar az önce saçımı boyadım çok güzel bir renk oldu. Bu boya çok güzelmiş gerçekten. Annemde kullanıyordum,kendimde kullandığımda da memnun kaldım. Dibimde 1cm kendi rengim çıkmıştı oraları boyamadım. Şimdi orjinal rengine dönüş yapacağım. Bakalım ilerleyen günlerde ne kadar akacak :)
Foto paylaşır mısın canım?

??? resim var mı tatlım sacının son hslilnin? profilindki sen misn?

Back
X