okumaya calıstım ben de anlamadımSıkıntı ne ben anlamadım tam olarak. Elbise siparis vermissiniz ertesi gün gelmis kabul etmemişsiniz diye geri gonderilmis kargo parasi sizden istenmis. Dogru mu anladim?
:)))Burası savcılık mı? Neden şikayetçi olmuyorsunuz?
Hayır ben bana pazar günü ulaşmasını istedim tabiki dediler ama güya unutmuşlar göndermeyi ama bana bir arkadaşları gönderdik biri göndermedik biri elimizde yok vs. diyerek oyaladılar nişan töreninde giyecektim bu elbiselerine güvenipte 400 TL lik ayakkabı ve çanta aldım sonrasında kargom geldi kapıda ödemeli ancak hediye edelim özür olarak dediler ama kargocuya bilgi verilmemiş ben şubemize sorayım sonra yarın getireyim dedi gelmedi kargo ve bundan dolayı da beni suçlayıp azarlayıp telefonu yüzüme kapattılar ücreti benden istediler ve heryerden engellediler.Sıkıntı ne ben anlamadım tam olarak. Elbise siparis vermissiniz ertesi gün gelmis kabul etmemişsiniz diye geri gonderilmis kargo parasi sizden istenmis. Dogru mu anladim?
Her sorunu olan savcılığa gitseydi adliye kuyruktan geçilmezdi zannımca hanımefendi ? :) Derdimi KADINLAR KLÜBÜ adlı bir sayfada bir derdim var konusuyla paylaşmayı da yanlış bulmuyorum.
kargo ne kadardı ki? en fazla 15 tl dir heralde? ücreti havale mı yapmıstın?Hayır ben bana pazar günü ulaşmasını istedim tabiki dediler ama güya unutmuşlar göndermeyi ama bana bir arkadaşları gönderdik biri göndermedik biri elimizde yok vs. diyerek oyaladılar nişan töreninde giyecektim bu elbiselerine güvenipte 400 TL lik ayakkabı ve çanta aldım sonrasında kargom geldi kapıda ödemeli ancak hediye edelim özür olarak dediler ama kargocuya bilgi verilmemiş ben şubemize sorayım sonra yarın getireyim dedi gelmedi kargo ve bundan dolayı da beni suçlayıp azarlayıp telefonu yüzüme kapattılar ücreti benden istediler ve heryerden engellediler.
Reklamın kötüsü olmaz, iyisi olur :) Reklamlarını yapamayacağım kadar saygısız ve hadsiz insanlar kusura bakmayın :)Bnce reklsm yapiyorsunux
Birinde yanlış yazarak konu açmışım yeni üyeyim ve nasıl sileceğimi de bilemedim bu 2. konu bence karıştırıyorsunuz ve gereksiz yargılıyorsunuz. Eskisini nasıl sileceğimi anlatırsanız kaldırabilirim.Her yerde konu acmissnz masallh
Reklamın kötüsü olmaz, iyisi olur :) Reklamlarını yapamayacağım kadar saygısız ve hadsiz insanlar kusura bakmayın :)
Sen derdini paylaşmıyorsun ki butiğe uyarı yapılmasını istiyorsun bunu kadınlar kulübü mü yapacak?Her sorunu olan savcılığa gitseydi adliye kuyruktan geçilmezdi zannımca hanımefendi ? :) Derdimi KADINLAR KLÜBÜ adlı bir sayfada bir derdim var konusuyla paylaşmayı da yanlış bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?