Cilt Bakımı Ürünleri mineaderm kullanan var mı???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

carpeediem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
61
3
36
Konya
bayanlar merhaba.. geçen gün eczanede ücretsiz cilt bakımına denk geldim yaptırdım sonrada kendimi kasada buldum. normalde araştırmadan almazdım ama o an boşluğuma geldi yıkama jeli tonik ve akne kontrol kremi aldım 100 küsür liraya şimdi de netten bakıyorum hiç kullanan eden yok bulamadım. acaba kullanan var mı? paran boşa gitmedi diyin bana lütfen :34:

Deep Cleansing Pureness Gel' i kullanıyorum yeni başladım önceden kullandığım hiç bi temizleme jeli gibi değil yıkadıktan sonra çok yumuşak oluyor yüzünüz ve kokusuda çok hoş, önceden Dr RIMPLER kullanıyordum. şimdi mieadrem i deniyorum çünkü ektisi bi kaç haftayı bulur bildiğiniz gibi

Kizlar merhaba, ben de bugun goz alti morluklari icin ayni markanin kremini aldim. Bana bi yorum yapin nolurrr

bayanlar merhaba.. geçen gün eczanede ücretsiz cilt bakımına denk geldim yaptırdım sonrada kendimi kasada buldum. normalde araştırmadan almazdım ama o an boşluğuma geldi yıkama jeli tonik ve akne kontrol kremi aldım 100 küsür liraya şimdi de netten bakıyorum hiç kullanan eden yok bulamadım. acaba kullanan var mı? paran boşa gitmedi diyin bana lütfen :KK34:
Selam ben temizleme ürünlerini ve cilt leke +güneş koruyucusunu kullanıyorum çokkkk memnunum 10 günde lekelerde ciddi fark var:)))

Mineaderm tonik losyon ve akne kremini kullanlar oldu mu aranizda? Memnun kaldiniz mi? Beb cok kararsiz kaldim.urun Hakkinda fazla yorum da yok

Mineaderm'in leke kremini kullanıyorum sanki leke azaldı gibi ama bir hafta oldu başlayalı
Kullanan var mı memnunmusunuz bir tüple bayağı yol alabiliyormuyuz

Back
X