• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minenes'in Evi

evin sıcacık evet hoş bi hava var sıradanlığın baya dısında maşalalah öncelikle=)
evinizdeki çoğu eşyayaı bende aldım ikeadan sanırım zevklerimiz çok yakın sizinle bu yuzden yazma gereği duydum,aynı zamanda tasarımcıyım,nazcizane bikaç fikrimi belirticem size,country tarzı dedğimz bu döşemelerde bu osm tipi halılar sanki rahatlığı ağırlaştırmış ve çoğu odada eşyalarlar birlikte fazlasıyla göz yormuş..perdelerinize bayıldığımı söyleyebilirm,perdelerde detayl dikkat edersenz..star olan perdelerinzken gözleri halıya yoğunlaştığı için dikkatlerde kaçıyor bu defa..
bu tarz dekarosyanlarla çalıştığımzda tek renk tip halılar öneriyoruz,bej tonları özellikle o evi bambaşka yapardı perdeleriniz daha çok ön plana çıkardı diye düşünüyorum..
sağlıkla güzllikle oturuun diyorum..:nazar:

benim de hep aklımda düz açık renk halı vardı ancak babam makine halı almamıza kesinlikle karşı çıktı. halıcı bir insanın kızı evine makine halısı sokamaz deyip veto etti :D ben de o yüzden renkleri en çok uyan bu halıları seçtim, ancak şu sıralar gözüm alıştı ve memnunum açıkçası. yine de öneriniz için teşekkürler...

Maşallahhh:nazar:
Allah huzurla sağlıkla iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah..
bayılldımmm.. :69:
Çok kolay beğenmem..yani beğenebilirim de bu kadar beğenmem..
Eskiyle yeniyi birarada yaşatan bir ev olduğu için bence hem çok zevkli,hem özel..
Sıcacık bir şıklığı var..:nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah..çok tarz bir eviniz var...bu dönemde böylesi bir evi oluşturmak eminim kolay olmamıştır....
Düşünerek...seçerek..bulabilerek emek harcanmış gerçekten...
Güzel günlerde kullanmanızı dilerim...
(gelinliğinizi gördüğümde zevkinizi tahmin etmiştim)

.

İyi günlerde yaşayın ama bana çok yorucu geldi dekorasyonunuz.Zevk meselesi tabi.

:nazar:maşaallah, eviniz tarzınızı yansıtmış bende butarzı çok severimkitaplığınız raflarınız mobilyalarınız banyonuz yatak odanız çok hoş rabbim huzurla sağlıkla .mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah .bu arada geçmiş olsun.allah kazalardan ,belalardan korusun

çok hoş olmuş.oturma odasında kitaplık çok güzel olmuş bende kitaplıklı tv ünitesi arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum marangoza yaptırtıcağm

sakncasi yoksa ikea mutfagin ne kadara mal oldugunu sorabilir miyim?

ikeada pazarlık söz konusu olmadığı için fiyat vermemde bir sakınca yok. biz kampanyaya denk gelmiştik, mutfak alana nakliye + montaj bedavaydı. dolayısıyla sadece mutfağı ödedik, o da 5500 liraydı, evye ve batarya hariç gördüğünüz tüm iç aksamlarla da birlikte. ancak annemin ağırlık taşımadıkları düşüncesiyle cam olan rafları ahşapa çevirdiğini de söyleyeyim, o da fiyatı düşürmüştü.

Son düzenleme:
oh bee şıkır şıkır kokoştry tarzı karaktersiz evlerden sonra evin muhteşem göründü bana da :16:

evinin fotoğraflarına bakarken "keşke benim evimi de dekore etse" diye aklımdan geçirmedim değil :9:

divanlı oda favorim. ve üzerindeki kırlent :31:

allah mutlu günlerde oturmayı nasip etsin. maşallah :nazar:

canım evini çok beğendim maşallah maşallah ben nazara çok inanırım geçmiş olsun bu arada banyona bayıldım ve evinde ikeanın kataloğuna bakıyomuşum gibi geldi ben çok severim ikeanın ürünlerini ama en önemlisi allah huzurla mutlulukla ağız tadıyla oturmanı nasip etsin inşallah...

:nazar:maşallah.eviniz çok güzel.Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin. ben kiracıyım ve arzuma göre döşeyemedim evimi. sabırla bekliyorum kendi evimin olacağı ve zevkle döşeyeceğim günleri...

oh bee şıkır şıkır kokoştry tarzı karaktersiz evlerden sonra evin muhteşem göründü bana da :16:

evinin fotoğraflarına bakarken "keşke benim evimi de dekore etse" diye aklımdan geçirmedim değil :9:

divanlı oda favorim. ve üzerindeki kırlent :31:

allah mutlu günlerde oturmayı nasip etsin. maşallah :nazar:

:D ikeaya gitmen yeter o zaman. hepsi ikeadan çünkü. kırlentler ve perdeler dahil.

kızlar, sizlere de çok teşekkürler. Allah keşke herkese helalinden kendi mülkünü nasip etse.

minecim tam anlamıyla muhteşem ,hayalimde benim hep bu tarzda döşemekti bende evimi 2 ay önce yeniledim ama malesef eşim country tarzını sevmediği için standart döşedik . allah huzurla oturmayi nasip etsin :)

Kırk bin kere maşallah canım,
Allah :nazar: an saklasın...

Çok sıcak bir evin olmuş....Allah ömür boyu mutlulukla ve sağlıkla oturmayı nasip etsin....

çok güzel, sıcak, samimi bir havası olan bir ev..
süslü püslü eşyalar, koca koca vitrinler yerine salonda kitaplık görmek de içimi açtı..
sağlık, mutluluk ve huzur dolu güzel günlerde oturun inşaAllah..:109:

Back
X