• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minenes'in Evi

Tarzım değil...
Çok klasik ve eski tarz mobilyalarla döşenmiş...
sadece mutfağı beğendim...
Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin.

ben çok beğendim. artık beyaz- siyah - kırmızı aynı tornadan çıkmış gibi birbirine benzer mobilyaları tercih etmemiş; mobilya showroomuna çevirmemişsiniz evinizi; tebrik ederim. bende modern severm normalde ama modernde olsa ruh katmasını bilmeli insan. sizinkide zaten klasik değil. yer yer klasik çizgilerin uygulandığı, modern mobilyalar. bayıldım. öyle mobilyacıdan alıp koltuk takımını koyup bi tabloyu asmayı herkes bilir ama ayrıntılarla hoş bir konsept yaratmak herkesn harcı değil. güle güle kullanın...

Güle güle oturun.

Tek kelimeyle mükemmel.Her bir odayı ayrı beğendim.
Çok zevklisin.Takdir ve tebrik ediyorum :)

Ben de gelinliğinize bakınca hatırladım. Gelinliğinizi de çok beğenmiştim. Eviniz çok mütevazı ve şık. En çok banyoyu beğendim. Güle güle oturun.

Mutfak fayanslarını atlamışım. Onlara bayıldım.

Son düzenleme:
Sizin zevkinizi gerçekten beğeniyorum,gelinliğiniz de dahil.

Tam hayalimdeki ev, güle güle huzurla oturun

çok beğendim biraz önce bir ev için kk da gördüğüm en zevkli ev yazmıştım size haksızlık etmişim
çok isabetli seçimler güle güle oturun

Ayy aynı dergi kapağından fırlamış gibi çok güzel ya. Aynı benim zevkim. Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin canım. Çok sıcacık bir ev. Nerden döşedin canım evini ? Bayıldım. :nazar:

merhabalar öncelikle güle güle oturun çok şık eviniz..
benim bi sorum olacak duvarlardaki renk nedir acaba evimi boyatmayı düşünüyorum ve istediğim renk bu

öncelikle herkese beğenileri için teşekkür ediyorum ve herkesin daha güzellerine içine sinerek sahip olmasını diliyorum.

o perdelerin altında güneşlik mi çekiyosunuz yoksa üstteki perdeleri mi :)

ayrı bir stor güneşliğim yok benim, gündüz perdeleri yanlara açıyorum, geceleri de çekiyorum.

kitaplığın olduğu odadaki koltuklarınızı nereden aldınız?markası nedir sakıncası yoksa söyleyebilir misiniz?
evinizde iyi,mutlu,sağlıklı,sevgi dolu günler geçirmeniz dileği ile...
:nazar:

iki odamda kitaplık olduğundan tam anlayamadım ama salondaki koltuklar modoko Gali mobilya, oturma odasındaki köşe ise ikea.

güle güle oturun çok şık bir ev olmuş .. bende mutfak tezgahını ahşap düşünüyorum kullanırken sorun yaşadınız mı hiç

henüz hiçbir sorun yaşamadım, aksine başına bir şey gelirse zımparalayıp yağlayıp yenileme şansınız oluyor.

Ayy aynı dergi kapağından fırlamış gibi çok güzel ya. Aynı benim zevkim. Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin canım. Çok sıcacık bir ev. Nerden döşedin canım evini ? Bayıldım. :nazar:

birçok farklı yerden döşedim. mine.ertgrl.com adresli blogumda dekorasyon bölümünde tüm ayrıntıları anlattım.

merhabalar öncelikle güle güle oturun çok şık eviniz..
benim bi sorum olacak duvarlardaki renk nedir acaba evimi boyatmayı düşünüyorum ve istediğim renk bu

rengin kum beji olduğunu hatırlıyorum.

zevkler tartışılmaz diye boşuna dememişler ben hayatta o salonda oturamam şahsen çok dağınık görünüyor :19:

Canım, buradaki paylaşımlara bakıyorum,herkes zevkine göre özenmiş,bezenmiş falan ama ev sıcaklığını ve huzurunu bir tek senin resimlerinde buldum.
Sağlıkla otur.

Çok beğendim.
Burada salonunda kitaplık gördüğüm ikinci ev.
Kendimi tuhaf hissetmeye başlamıştım.:)
Mutlulukla, sağlıkla oturun

Canım çok güzel bi ev özellikle mutfağına bayıldımm Allah güle güle oturmayı nasip etsin sağlıkla:16:

Salonun da dekorasyon dergilerinden fırlamış gibi maşallah
:nazar:

bayıldım evineee...:16: çok orjinal eşyalar var...

Allah güle güle oturmayı nasip etsin insallah...

Back
X