Mini karın germe korkusu

Linasarya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
87
59
3
35
Merhabalar herkese ben direk konuya girmek istiyorum arkadaslar mini karın germe yaptırp memnun kalan varmı aranızda birde liposuction iki çocuktan sonra birde üstüne üstelik sezeryan ve gitmeyen koca bi gobekle kaldım yardım ederseniz çok ama çok sevinirim umarım güzel yorumlar olur çünkü bu benim tek umudummm

Bildigim ve okudugum kadariyla mini karin germeyle normal karin germe arasinda bir fark yokmus.

Susu merhaba oncelikle cevabın için tteşekkürleer işin komik tarafı ne biliyormusun bende bu ameliyatları yapan bir hemşireydim fakat hiç ameliyat sonrasını gormedim bilmedim o an hasta uyur biz işimizi yapar cıkardık şimdş çok pişmanım keşke bi gözlemleseydim diye

Evet bende karin gerdirmeyi düsünüyorum 2. dogumumdan sonra. Ilk hamileligimde asiri kilo aldim ve göbegim sarkti artik toparlayamiyorum. Forumlardan okudugum kadariyla ayniymis, tabii ne kadar dogru bilemem.

Keske bir baksaydin :)

Evet bende karin gerdirmeyi düsünüyorum 2. dogumumdan sonra. Ilk hamileligimde asiri kilo aldim ve göbegim sarkti artik toparlayamiyorum. Forumlardan okudugum kadariyla ayniymis, tabii ne kadar dogru bilemem.
Kesinlikle aynı degil ilk once dikişler dah buyuk oluyor haliyle acıda ben acı kısmını gectim sonucu merak ediyorum ben drdan ameliyat için 9 mart için gün aldım ama ayrıca yanlara lipo sorunumuz aynı

Kesinlikle aynı degil ilk once dikişler dah buyuk oluyor haliyle acıda ben acı kısmını gectim sonucu merak ediyorum ben drdan ameliyat için 9 mart için gün aldım ama ayrıca yanlara lipo sorunumuz aynı

Önce ve sonrasi resim eklermisiniz? Gelismeleri bildirirseniz sevinirim.

Önce ve sonrasi resim eklermisiniz? Gelismeleri bildirirseniz sevinirim.
Ewet tabiki eklerim bende oncesi ve sonrası fotosu olan birini bulsam çokkk mutlu olucamda işte kimseyi bulamadım için konu açtım dikkat ettiysen yaptıranlar hep çok eski yeni olan birini bulsam iyi olurdu

ücreti ne kadar peki bu işlemin?
Benim yasadıgım yer küçük doguda bi il haliyle ozel hast yok benimde istanbula gidecek lüksüm yok burda devlet hastanesinde olucam mini karın germe yanlara lipo kaslara müdahale toplam 2300 tl dedi doktorum fakat perşembe randevum var fiyat konusunda yardımcı olucagını soyledi bakalım

Ewet tabiki eklerim bende oncesi ve sonrası fotosu olan birini bulsam çokkk mutlu olucamda işte kimseyi bulamadım için konu açtım dikkat ettiysen yaptıranlar hep çok eski yeni olan birini bulsam iyi olurdu

Aynen yeni yaptirip resim koyan bende kimseyi görmedim. Sen koyarsan eminim benim ve senin gibi merak eden herkes sevinir.

Aynen yeni yaptirip resim koyan bende kimseyi görmedim. Sen koyarsan eminim benim ve senin gibi merak eden herkes sevinir.
Yaaa susu acıkcası ilk kurban ben olmak istemiyorum amA tabi her aşamasını paylaşırım allah yardımcımız olsun napim hem korkuyorum hemde boyle hayatıma devam etmek istemiyorum çünkü mutsuzum kilom normal göbek sarkık

Ne ilksin nede son emin ol :) O kadar cok kadin var ki karin germe islemi yaptiran, sadece biz göremiyoruz. Benim göbegim hem sarkik hemde catlak dolu. Keske su catlaklarada bir care olsa.

Ne ilksin nede son emin ol :) O kadar cok kadin var ki karin germe islemi yaptiran, sadece biz göremiyoruz. Benim göbegim hem sarkik hemde catlak dolu. Keske su catlaklarada bir care olsa.
: ))))) ya aslında çatlaklar göbek deliginin altındaysa karın germede gider onlarda tüm germede hepsi gider antalyada bi klinik lazerle çatlaklara yüzde yüz çözüm vaad ediyomuşta istersen bi arastır

: ))))) ya aslında çatlaklar göbek deliginin altındaysa karın germede gider onlarda tüm germede hepsi gider antalyada bi klinik lazerle çatlaklara yüzde yüz çözüm vaad ediyomuşta istersen bi arastır

Arastiricam tesekkür ederim :)

Bende tam karın germe düsunuyorum. Buyuk ihtimal devlet hastanesinde olacagim. Doktor gobek ustu ve yanlardaki catlaklar kalir dedi.

ben 33 gün önce mini karın germe ve fıtık ameliyatı oldum dikiş izm 30 santim kadar dikiş izim var çamaşırımın altında kalıyor kaslarımın iyileşmesi uzun sürdü daha tam iyileşmedi bide midemin oldugu bölümde bi bombeli oluyor haftaya kontrolüm var doktora sorcam needen acaba diye bide göbek deliğim yamuk olmuş sizin ameliyatınız nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…