ben 33 gün önce mini karın germe ve fıtık ameliyatı oldum dikiş izm 30 santim kadar dikiş izim var çamaşırımın altında kalıyor kaslarımın iyileşmesi uzun sürdü daha tam iyileşmedi bide midemin oldugu bölümde bi bombeli oluyor haftaya kontrolüm var doktora sorcam needen acaba diye bide göbek deliğim yamuk olmuş sizin ameliyatınız nasıl geçti
Gecmis olsun. Ameliyat oncesi o bombelik bendede vardi ama karin germeden sonra gecti dumduz oldu. Gobek deligimi tam yerinde yapmis doktorum. Doktorunuza bir sorun mutlaka kontrolde. Kaslarin iyilesmesi zaman aliyor. Bu ameliyatin en zor yanida o zaten.
Gecmis olsun. Ameliyat oncesi o bombelik bendede vardi ama karin germeden sonra gecti dumduz oldu. Gobek deligimi tam yerinde yapmis doktorum. Doktorunuza bir sorun mutlaka kontrolde. Kaslarin iyilesmesi zaman aliyor. Bu ameliyatin en zor yanida o zaten.
Mini karın germe mi oldunuz siz. Minide göbek deliği üstüne müdahale edilebiliyor mu? Benim göbek deliğinin 4 parmak üzerinden başlayan bombem var. Tam karın germe olmak istemiyorum.