Doğuma Hazırlık Mini mini bir kızınız olsa, ismi ne olurdu ? Olanlarıda bekliyoruz buraya :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim de kızım olacak inş. isim konusunda kararsızlık yaşıyoruz. bir isim buluyoruz fikir olsun diye ailelere ya da eşe dosta soruyoruz olumsuz yorum yapınca isimden soğuyoruz. Bizde doğuma kadar eşimle bulduğumuz isimleri kendi aramızda değerlendireceğiz fikir sormayacağız ama buraya yazmaktan sorun olmaz :) kızlar sizce "aden" nasıl bir isim? ya da ırmak yağmur ?

aden güzel isim bence.çok az bulunma olasılığı var.

ins.benm de kızım olacak rüya,alya,eylül isimleri arasında kararsızlık vr.tabi 5 aya kadar değişmezse fıkrımız.

kızlar "burçe" ismi kız mı erkek ismi mi? ben kıza yakıştırıyorum ama isim sözlüğünde erkek ismi diye geçiyor :111:

aynı şekilde "ada" ismi de, ben kıza yakıştırıyorum ama o da erkek ismi diye geçiyor :111:

kızlar bende 6 aylık hamileyim ve bir kızım olucak. isimleri eşim belirledi seçmesini ben yapıcam bana yardımcı olursanız çok sevinirim. (ECE NAZ)- (SELİN SU)-(SUDE NAZ)-(SERENAY) şimdilik eşimin listesi bu :)

bence sude naz hoş :49:

Back
X