• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mini Yüz germe lokal anestezi

Öncellikle geçmiş olsun.... Sedasyonu duymuştum doktorum bahsetmişti ancak ben lokal ile olmayı tercih ettim.
Zor bir süreç yaşadığın için üzüldüm benim ki o kadar zor değildi. Yani evet o korse acayip rahatsız ediyor yani 7 günü zor tamamladım diyebilirim hatta kulak altlarımda alerji yaptı beni o bölgelere ufak sargı bezlerden koyup bu şekilde kaşıntıdan azda olsa rahatlamıştım.
Bana da kulaklarımın hemen alt kısmına ( yanlış hatırlamıyorsam) diren vardı ama bildiğimizlerden değildi böyle latex ten yapılmış bir şeydi ve 3. günümde çıkardı doktor. Onda hiç rahatsızlık duymadım. Ve öyle kalın sargı bezler sarılmadı bende sadece kulak etraflarında sargı bezlerim vardı ve gün içersinde gerektiğinde değiştiriyordum.
Doktorunuz kim sormam da sakınca yok ise?
Benim doktorum derin plan şeklinde yaptığından 8-10 sene kalıcılığı var dedi. Tabi bunuda zaman gösterecek.
Merhaba. Şu an çok daha iyiyim ama kulak arkalarım hala tam iyileşmedi. Krem sürmeye devam ediyorum. 3 Aralıkta 1.aylık kontrolum var. Özellikle sol kulağımın iyileşmesi biraz geriden geliyor ama kulağım ön kısımları görüntü olarak iyileşmiş olarak görünsede hala hassasiyet var.
Bu arada benim de yaşım 55 ve çok fazla kilo verdiğimden, alt yüzümde çok yoğun sarkma oldu. Artık resim çektiremez oldum. O kadar moralim bozuktuki kilo vermeme sevinemez olmuştum :( bu sebeple ben olmaya karar verdim.
Maalesef fiyatlar çok uçuk. Bende Volkan Kıyaktan fiyat almıştım ve çok yüksek gelmişti hatta bana tahminen 7-8 önce 10 bin euro demişlerdi ve ben Türkiyede yaşıyoruz neden Euro diye sorduğumda cevap vermediler. Yani lolita lift benim tahminim mini yüz germe gibi bir şey ama emin değilim. Fiyatı görünce direk ekarte etmiştim. 10 bin Euro ne ya?? Size yine indirim yapmışlar 7 bin Euro.
Benim doktorum hala 50bin sanırım henüz zam yapmadı ama muhtemelen yılbaşı zam olur bilemiyorum.
Asistanı Nisa hn ile konuşabilirsiniz belki size kolaylık yaparlar. Asistanı çok tatlıdır.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Herkese merhaba tekrar. Islemin 6. gunundeyim. Sedasyon etkisiyle ilk gece ruh halimde biraz agresiflik oldugunu dusunuyorum :) su an bir sikayetim kalmadi. direnler alindi, korseyi hala takiyorum ama alistim ve bir rahatsizlik vermiyor. Sanirim ilk gece biraz abartmisim. Kimseyi yanlis yonlendirmek istemem. Benim beklentimle ilgili bir durummus sanirim. Su an icin tavsiye ediyorum diyebilirim 😊

Back