Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri bana ters baksa bile onu perişan ederim.minibüsten ana durakta inmek istemedim garaja girip geri çıkmamak için o kadar yürümek istemedim köşede inebilir miyim dedim 'hay senin' diye bir laf etti mırıl mırıl, bir adam daha iniyordu eşyasını alıyordu hadi eşyanı çabuk al dedi zaten kapının dibindeydim açtığı gibi fırladım o 'hay senin' lafı banaydı heralde.
şimdi kendime kızıyorum niye, ne dedin diye üstelemedim hesabını sormadım diye. ben hep böyleyim biri bana laf söylese o anda kalakalıyorum sonra da hakkımı savunmadığım için kendime kızıyorum. hakkımı savunduğumda da en çok yine ben üzülüyorum yine kendime kızıyorum içime dert oluyor of
Basina dert alma bosver onu siniri sana degil tum gun trafik stres polis molis cekiyor.Terbiyesizligine ver...minibüsten ana durakta inmek istemedim garaja girip geri çıkmamak için o kadar yürümek istemedim köşede inebilir miyim dedim 'hay senin' diye bir laf etti mırıl mırıl, bir adam daha iniyordu eşyasını alıyordu hadi eşyanı çabuk al dedi zaten kapının dibindeydim açtığı gibi fırladım o 'hay senin' lafı banaydı heralde.
şimdi kendime kızıyorum niye, ne dedin diye üstelemedim hesabını sormadım diye. ben hep böyleyim biri bana laf söylese o anda kalakalıyorum sonra da hakkımı savunmadığım için kendime kızıyorum. hakkımı savunduğumda da en çok yine ben üzülüyorum yine kendime kızıyorum içime dert oluyor of
minibüsten ana durakta inmek istemedim garaja girip geri çıkmamak için o kadar yürümek istemedim köşede inebilir miyim dedim 'hay senin' diye bir laf etti mırıl mırıl, bir adam daha iniyordu eşyasını alıyordu hadi eşyanı çabuk al dedi zaten kapının dibindeydim açtığı gibi fırladım o 'hay senin' lafı banaydı heralde.
İlahi ne insansın yaKusura bakma da insanlar çıldırmış artık..
O lafına karsılık seni doğramaya kalkardı belkide.