• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minicik 1+1 Kırmızı Beyaz Siyah Yeni Evim :)

Çok şirin ve şık bir evin var canım huzurla mutlulukla oturunn...
Ev evet küçük ama idare edilmeyecek yaşanmayacak gibi değil şartlar böyle gerektirmiş demekki böyle olmuş eleştiren arkadaşları çok doğru bulmadım ben...

evin harika bayıldım canım :) Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah :16:

eviniz çok güzel ama koltuğunuzun rengi krem yada gri olsaydı sanki daha iyi olurdu kırmızı beyaz masanıza bayıldım yatak odanıza bayıldım güzel günlerde oturun inş:16:

Çok şeker bir ev :nazar:
Koyu renkler herzaman daha da ufak gösterir.Keşke açık renkler kullansaydın.
Bu tip daireler uzun müddet çocuk düşünmeyenler için ideal.
Çocuk olunca ona da ayrı bir oda gerekir çünkü.
Allah mutlulukla oturmanızı nasip etsin.

genel olarak eşya seçim güzel ,renkler sizin tercihiniz o da ok ,fakat ben evi beğenmedim ,yani nasıl söylesem kendi evinizmi kiramı bilmiyorum ama işçilik güzel değil ,kartonpiyer bile yok ,perde kornişleri öylece ortada kalmış ,mutfakta tezgah ile dolap arasında da fayans yok sanırım yada ben mi öyle gördüm ,dolaplar kalitesiz görünüyor,yerleşim harika olmuş ,köşe koltuk tercihi oldukça hoş ,fakat geneli ele alınca ev hoş değil, eşyalar güzel ,ayrıca ben oturma bölümünde gelin damat fotosundan hiç hoşlanmam ,bence ortak alanda olmamalı ,yatak odasında olmalı ..güle güle oturun ..
bu tarz evler genelde yalnız yaşayanlara ve çocuksuzlara göre ideal ,çocuk olunca taşınacak mecbur başka çözüm yok ,çünkü uzmanlar çocukların belli bir yaştan sonra odalarının ayrılmasını öngörüyor,ilelebet anne babasıyla yatacak değil nerden baksan 3 yaşından sonra ayrı bir oda şart ,onlarında birer birey olduğunu ve kendilerine ait bir odaları olması gerekti unutulmamalı ,misal benim kızım henüz 5 yaşında olmasına rağmen arkadaşları gelince onları odasında ağırlamak istiyor ,en sağlıklısı da bu çocuk gelişimi açısından ,

bu yüzdendir ki çocuk sahibi olunca 3 odalı bir eve çıkılması kaçınılmaz oluyor.

öyle bir demişsiniz ki herkese 3-5 tane ev sunuyorlar istediğini seçiyorsun sanki. öyle bir dünyada yaşamıyoruz malesef. herkes aynı şartlarda yaşamıyor. eleştirecek şey mi yok ev bakımsız şöyle böyle. ayrıca çocuk konusunda da kafalarının çalıştığını düşünüyorum. hepinizden çok farkındadırlar çocuk olup biraz büyüdüğünde sorun olacağını...

benim yorumuma gelince, ben genelde kırmızı-siyah-beyaz uyumunu sevmem. ama sizin evinizi sevdim. rüküşe kaçmadan üç rengi idare etmişsiniz. önerim:
$1+1-ev-dekorasyonu-2.webp

ayna ikeada 30 tl

öyle bir demişsiniz ki herkese 3-5 tane ev sunuyorlar istediğini seçiyorsun sanki. öyle bir dünyada yaşamıyoruz malesef. herkes aynı şartlarda yaşamıyor. eleştirecek şey mi yok ev bakımsız şöyle böyle. ayrıca çocuk konusunda da kafalarının çalıştığını düşünüyorum. hepinizden çok farkındadırlar çocuk olup biraz büyüdüğünde sorun olacağını...

benim yorumuma gelince, ben genelde kırmızı-siyah-beyaz uyumunu sevmem. ama sizin evinizi sevdim. rüküşe kaçmadan üç rengi idare etmişsiniz. önerim:
Eki Görüntüle 677753

ayna ikeada 30 tl

bende sizin gibi özgür irademle yorumumu yaptım ,illa beğenmek zorunda değilim ,kusura bakmayın ,siz ile ben farklı 2 karakteriz ve zevklerimizin uyması gerekmiyor ,umarım anlaşılmıştır ..

bu cevap konu sahibine : ben eşyalarınızı ve renk seçimlerinizi çok beğendim ,diğer mesajımda da belirttim ,ben evin işçiliğinde eksikler olduğunu ev size aitse bunları zamanla tamamlamanız gerekitğini ,kira ise de ev sahibine yaptırmanız gerektiğini düşündüm ,ama siz beni anladınız zaten :34:

bende sizin gibi özgür irademle yorumumu yaptım ,illa beğenmek zorunda değilim ,kusura bakmayın ,siz ile ben farklı 2 karakteriz ve zevklerimizin uyması gerekmiyor ,umarım anlaşılmıştır ..

bu cevap konu sahibine : ben eşyalarınızı ve renk seçimlerinizi çok beğendim ,diğer mesajımda da belirttim ,ben evin işçiliğinde eksikler olduğunu ev size aitse bunları zamanla tamamlamanız gerekitğini ,kira ise de ev sahibine yaptırmanız gerektiğini düşündüm ,ama siz beni anladınız zaten :34:

beni de bir siz anlamadınız zaten. :34:

ben size beğenmek zorundasınız dedim mi? diyorum ki insanların maddiyatlarıyla ilgili durumlarını eleştiri malzemesi yapmamalısınız. bu bir öneridir. net. insanın parası neye yeterse oraya oturur. özgür irade, zevk meselesi falan ne alaka?? istediğinizi deyin, ben tutumunuzu eleştirdim.
hala anlamadıysanız, 'burası özgür bir platform' zırvalarınızı dinleyemeyeceğim...

güle güle oturun eviniz çook şirin:)ama bir iki öneride bulunmak istiyorum burda dekorasyondan anlayan arkadaşlar da yardımcı olacaktır.mutfakta tezgahla dolap arasında kalan boşlukta fayans yok oraya güzel evin renklerine uygun yapışkanlı folyo ile kaplayabilirsiniz yada siyah kelebekli stickerlerdan yapıştırabilirsin daha şık duracakatır.köşe takımını pencere önüne alırsanız salon daha geniş görünecektir.yemek bölümündeki duvara saat yerine başka bişey asın yada sticker aynalardan asın aynalar dar mekanlarda geniş ve aydınlık algı yaratırmış

Ben genelde 1+1 evleri sevmiyorum hareket etcek yer yokmuş gibi boğucu geliyor bana

Sıcacık bir ev olmuş, maşallah. Güzelliklerle oturun inşallah..

beni de bir siz anlamadınız zaten. :34:

ben size beğenmek zorundasınız dedim mi? diyorum ki insanların maddiyatlarıyla ilgili durumlarını eleştiri malzemesi yapmamalısınız. bu bir öneridir. net. insanın parası neye yeterse oraya oturur. özgür irade, zevk meselesi falan ne alaka?? istediğinizi deyin, ben tutumunuzu eleştirdim.
hala anlamadıysanız, 'burası özgür bir platform' zırvalarınızı dinleyemeyeceğim...

pes ,evim güzel evim konusunu bile tartışmaya çevirmeye çalışıyorsanız ben yokum kusura bakmayın ,ayrıca siz kimsiniz de '' dedim mi ? zırvalamak ''gibi kelimeler kullanma hakkına sahipsiniz .bir kk kadınına yakıştıramadım böyle bir uslübü ,genelde bir derdim varda yaşanır bunlar ,siz bence bu tavırla oraya gidin ,size oradan çıkar malzeme benden değil kusura bakmayın ..

Stüdyo Tipi Daireler İlk Bakışta Çok Şirindir Ama Kullanışlı Değildir

Çocuğu Geçtim Evliler İçin Uygun Değil İnsan Kapana Kısılmış Gibi Hissediyor Kendini Ve Sığmıyor Eşyalar

Söylemeden Geçemeyeceğim Zaten Ev 1+1 Eviniz Bide Siyah Renk Kullanmışsınız İyice Daralmış-Küçülmüş Ev

Ayrıca Salona O Koca Koca 3 Tane Fotoğrafınız Olmamış Orada Çok Boş Alan Var O Mutfak Dolabından Öylece Devam Edilmeliydi

Çünkü O Dolaplar Evli Çifte Yeterli Gelmez Fazla Dolaptan Bişiy Olmazdı Bence

maaşallah güle güle o:nazar:tur canım Allah ağzının tadını bozmasın inş.

kimse kimsenin evini beğenmek zorunda değil ama bu tarz yorumların yeri hakikaten bu başlık değil
:19:

bu tarz evler isi kolay hemen biter rahat ama sadece iki kisilik...cocuk olunca nolcak? bence olmaz. yatak odada bi besik bile koyulmaya yer yok ilersi hic dusunulmemiş.
Tatlım çocuğumuz yok ev kira bundan önce 2+1 evde kiradaydık 700 TL di 30 yıldır yapıldığı haliyledi hiçbir tadilat yoktu 82 yılında yapılmış mutfağı yerleri kapıları hala aynı kalmış hiç değişmemişti yerlerde fayans yok beton üstü plastik malzeme ile örtülmüş kapıları kapanmıyor mutfak dolapları kırık kapanmıyor böyle bir evden sıfır eve geçmek istedim ama 2+1 evi karşılayacak maddi durum yok o yüzden 1+1 600 TL kiralık evde mecbur kaldım taşınma masrafınıda düşünerek ve bu yüzdende çekyatlarımı falan sattım
güle güle otur canım güzel dekore etmişsin masa ve sandalyeni çokk beğendim:16:
ikeadan cnm
bu tarz evler genelde yalnız yaşayanlara ve çocuksuzlara göre ideal ,çocuk olunca taşınacak mecbur başka çözüm yok ,çünkü uzmanlar çocukların belli bir yaştan sonra odalarının ayrılmasını öngörüyor,ilelebet anne babasıyla yatacak değil nerden baksan 3 yaşından sonra ayrı bir oda şart ,onlarında birer birey olduğunu ve kendilerine ait bir odaları olması gerekti unutulmamalı ,misal benim kızım henüz 5 yaşında olmasına rağmen arkadaşları gelince onları odasında ağırlamak istiyor ,en sağlıklısı da bu çocuk gelişimi açısından ,

bu yüzdendir ki çocuk sahibi olunca 3 odalı bir eve çıkılması kaçınılmaz oluyor ..
çocuk henüz düşünmüyorum ama olursa 2 yaşında olunca büyük eve çıkmayı planlıyorum artık maddi durum nasıl bir eve el verirse
Çok şirin ve şık bir evin var canım huzurla mutlulukla oturunn...
Ev evet küçük ama idare edilmeyecek yaşanmayacak gibi değil şartlar böyle gerektirmiş demekki böyle olmuş eleştiren arkadaşları çok doğru bulmadım ben...
Tatlım çocuğumuz yok ev kira bundan önce 2+1 evde kiradaydık 700 TL di 30 yıldır yapıldığı haliyledi hiçbir tadilat yoktu 82 yılında yapılmış mutfağı yerleri kapıları hala aynı kalmış hiç değişmemişti yerlerde fayans yok beton üstü plastik malzeme ile örtülmüş kapıları kapanmıyor mutfak dolapları kırık kapanmıyor böyle bir evden sıfır eve geçmek istedim ama 2+1 evi karşılayacak maddi durum yok o yüzden 1+1 600 TL kiralık evde mecbur kaldım taşınma masrafınıda düşünerek ve bu yüzdende çekyatlarımı falan sattım
eviniz çok güzel ama koltuğunuzun rengi krem yada gri olsaydı sanki daha iyi olurdu kırmızı beyaz masanıza bayıldım yatak odanıza bayıldım güzel günlerde oturun inş:16:

Çok şeker bir ev :nazar:
Koyu renkler herzaman daha da ufak gösterir.Keşke açık renkler kullansaydın.
Bu tip daireler uzun müddet çocuk düşünmeyenler için ideal.
Çocuk olunca ona da ayrı bir oda gerekir çünkü.
Allah mutlulukla oturmanızı nasip etsin.

Eki Görüntüle 677753

ayna ikeada 30 tl

Stüdyo Tipi Daireler İlk Bakışta Çok Şirindir Ama Kullanışlı Değildir

Çocuğu Geçtim Evliler İçin Uygun Değil İnsan Kapana Kısılmış Gibi Hissediyor Kendini Ve Sığmıyor Eşyalar

Söylemeden Geçemeyeceğim Zaten Ev 1+1 Eviniz Bide Siyah Renk Kullanmışsınız İyice Daralmış-Küçülmüş Ev

Ayrıca Salona O Koca Koca 3 Tane Fotoğrafınız Olmamış Orada Çok Boş Alan Var O Mutfak Dolabından Öylece Devam Edilmeliydi

Çünkü O Dolaplar Evli Çifte Yeterli Gelmez Fazla Dolaptan Bişiy Olmazdı Bence
cnm ev kiralık ayrıca yapan inşaat firması bu şekilde yapmış ev sahibide büyütüp masraf yapmak istemedi mecbur kaldım en ucuz ev buydu :( hatta bu yüzden tencerelerimin çoğunu memlekete anneme gönderdim
Ben genelde 1+1 evleri sevmiyorum hareket etcek yer yokmuş gibi boğucu geliyor bana
Birgün maddi durum el verirse hem temiz ve yeni hemde büyük eve taşınırım :)
güle güle oturun eviniz çook şirin:)ama bir iki öneride bulunmak istiyorum burda dekorasyondan anlayan arkadaşlar da yardımcı olacaktır.mutfakta tezgahla dolap arasında kalan boşlukta fayans yok oraya güzel evin renklerine uygun yapışkanlı folyo ile kaplayabilirsiniz yada siyah kelebekli stickerlerdan yapıştırabilirsin daha şık duracakatır.köşe takımını pencere önüne alırsanız salon daha geniş görünecektir.yemek bölümündeki duvara saat yerine başka bişey asın yada sticker aynalardan asın aynalar dar mekanlarda geniş ve aydınlık algı yaratırmış

pek duvarına tezgahına müdehale etmek istemiyorum kiracıyım diye iz falan kalmasın ev sahibi uğraştırmasın :D

öncelikle allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hrşe çok güzel bir tek o kırmızı yatak örtünüzü sevmedim

Back
X