• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minicik Giyerim, Çünkü Seni Değil Kendimi Severim!

Heyyyy, benim gibi düşünen arkadaşlar!!! Giyimine hiç kimsenin karışmasına izin vermeyenlerrrr. Bu başlık altında minik giysilerimizi ya da beğendiğimiz elbise etek ve şort resimlerimizi paylaşabilriz. İlginiz için şimdiden teşekkürlerrr:))

Ayrıca aynı isimdeki facebook hayran sayfasına hepinizi beklerim..

Bir an için bu konuyu ben mi açtım acaba dedim:1:

Annem,babam karışmıyorsa erkek arkadaşım hiç karışamaz.Rahatsız oluyorsa da mini giymeyenini bulacak :33:

'ben sen istedin diye değil senin için kendimi değiştirebilirim' böyle bişiydi
sevdiğinizin ya da sevildiğiniz insanı rahatsız edecek bişiyden taviz vermek sevginin gereğidir
karşıdaki hatta bunu demeden kendi kendinize bunu yapmalısınız
3günlük dünyada nedir yaani,,,ha tamam karşıdaki insanı bu rahatsız etmez tamam ...
ama şahsen benim eşim bu kadar kısaya tabi izin vermez çok doğal :)

geçen seneki sevgilim ne zaman "bu giysi açık/\eğilince için görünüyo" tarzı şeyler söylese hep "ben salaktım ve anlayamamıştım.Teşekkür ederim" derdim :) :))
hakkaten yani,salak mı o kadın giyerken bilmiyo sanki açık olduğunu da adam söyleyince aydınlanma yaşıyo :))

oranın buranın gözükmesinden rahatsız oluyorum dememek için sadece gözüküyor demiş olabilir. :):34:

Heyyyy, benim gibi düşünen arkadaşlar!!! Giyimine hiç kimsenin karışmasına izin vermeyenlerrrr. Bu başlık altında minik giysilerimizi ya da beğendiğimiz elbise etek ve şort resimlerimizi paylaşabilriz. İlginiz için şimdiden teşekkürlerrr:))

Ayrıca aynı isimdeki facebook hayran sayfasına hepinizi beklerim..

jiqlet.com un minicik elbiselerine bayılıyorum Arkas1 Fermuarl1 Beli Kemerli Elbise 2013 - JIQLET örnegin bu =)

Back
X