Minicik kedi.

Mayıs-haziran doğum ayları her yerde böyle yavru kedicikler var.Bende buldum hatta burada bir konu açmıştım.Benimki 10 günlüktü daha
2-3 aylıksa gözlerinin görmesi lazım.Yaş mamayıda rahatlıkla yer.Yaş mama koyarsanız önüne en azından bebişin karnı doyar.Birde barınabileceği bi ortam oluşturursanız o bahçede sorun olmazdır

yerim ben onu ya ne kadar da sevimli.siz de ne kadar muhteşem bir insansınız hanımefendi, çok iyi yapmışsınız.

----
ceylin hanım o bahsettiğiniz adamlardan tırstım açıkçası, bence taşınana kadar besleyin.sonra bakamayacaksanız ve sahiplendiremezseniz salarsınız.

Ay sevsinler onu :sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de yaklaşık iki ay önce penceremde ağlayan kedicigi sahiplendim. Hala benimle iyi ki kiyamayip almışım. Evimizin maskotu oldu o kadar tatlı ki ben ses çıkarıyorum aynısını yapıyor o kadar akıllı yani. Ikimiz de mutluyuz o sicak bir yuvaya sahip oldu ben de anneligin ne demek olduğunu azicik da olsa anladım. Benim sokak kızım günden güne büyüyor

Son düzenleme:
Tesekkur ederim kiZlar.
Yarin yaninda biriyle gideceğim iki günde olsa evde kalsin Yavrucak.
Elimden bu geliyor ne yazik ki sadece

bencede alın ya yazık çok minikmiş sokakta tek başına ne yapar yavrucak evet alışması sıkıntı ama yuvalandırırsınız belki. yada en azından biraz büyüyene kadar evde bakın daha sonra bahçede beslersiniz biraz büyüyünce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…