Miniğim Bize Cinsiyetini Göstermiyo

HURMET

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
40
0
96
Denizli
Minik bebeğim 22+2 haftalık fakat cinsiyeti belli değil kendini bize göstermiyo bana erkek gibi geliyo ama %100 erkek demiyorum ama kız bebeğide sindiremiyorum istemiyorum anlamına gelmesin sakın kız olarak hissetmiyorum.Hamile olanların çoğu bu dönemde öğrenmiş oluyo biraz cnm sıkılıyo anlaşılan miniğim bana süpriz yapacak:emir_bebek:

gostermeyenlerın yanı kendını saklayanların yuzde 70i kız cıkıor:))))neyse ney elı ayagı saglıklı olsunda annnesı onemlı deıl..ALLHIM KUCAGINA HAYIRLI BIR SEKILDE AMAYI NASP ETSSIN DARISI BIZLERE INŞŞŞŞŞ

ewet bende esra8 katılıyorum.benim kızımda daha yeni gösterdii..hem duyumlarıma göre ikili testte de belli oluyomuş cinsiyeti.

:):):)gecen benım arkadasm var gostermıor dedi 2 ghafta sonra kız oldugunu ogrendı hayırlısı

bizim doktor 3.ayda erkeğe benzetti sivri bişey görüyorum dedi 4.ayda saklıyo bişey diyemem dedi en son gittiğimde kıza benziyo ama kesin kız demiyim dedi hayırlısı önemli olan sağ salim dünyaya gelmesi

bizim doktor 3.ayda erkeğe benzetti sivri bişey görüyorum dedi 4.ayda saklıyo bişey diyemem dedi en son gittiğimde kıza benziyo ama kesin kız demiyim dedi hayırlısı önemli olan sağ salim dünyaya gelmesi

bncede saglıklı olması onemlı olan

kızlar cinsiyet ögrenmeye gittiginizde bol bol çikolata yiyinn çikolata yiyince bebişler kıpır kıpır oluyo gösteriyo o zaman

bende hamileyken her kontrollere ne umutlarla giderdim göstermezdi eşim saglıklı olsun da ne olursa olsun diyodu ama içten içe hep erkek istiyodu banada herkes senin oglun olur demişti bende aynen senin gibi erkek olacagına okadar cok inanmıstım ki 30 haftalık oldugumda bi gece yarısı rahatsızlandım gittik hast ye ve hiç beklemediğim anda ultrasonda kızım olacagını öğrendim ay sokk oldum sonra kendime okadar cok kızdım ki anlatamam o ha kız ha erkek sonucta beni canı değil mi diye benim diyecegim göstermiyosa büyük bi olasılıkla kızdır hakkınızda hayırlısı

17 haftalık 2 ayrı dr a göründüüm ikiside göremedi cinsiyeti yanlız rüyamda kurban filan kesiyorum bıçak filan gördüm yorumları erkek çocuk diyor çin takvimi erkek diyor.ikilisi testteki hcg değerim 33 ona görede erkek bakalım hayırlısı:) hayallerim erkek çocuk üzerine kurulu kız olursada benim kızım değilmi yesin anesi onu:):emir_bebek:)

Bende rüyamda hep erkek çocuk görüyom ama yazılanlara göre sanırım kzı olacak yinede hayırlısı mayıs 13 te tekrar kontrol var o günü iple çekiyorum bakalım artık inşallah gösterir:nazar:

ultrasondan önce mutlaka çikolata ye. bak nasıl gösteriyo. enierji verdiği için harekete geçiyo. ben denedim gerçekten göstermişti tabi 2007 de

ayrıntılı ultrasona ekstra ücretle kemiğine elini yüzüne cinsiyetine kadar görüyosun 13 mayısa kadar bekleyemeyeceksen deneyebilirsin tavsiye ederim ultrason ayrı ayrıntılı ultrason ayrı göstermemesi imkansız

meleğin size süpriz yapacak kesin.bende bu ayın sonunda öğreneceğim kısmet olursa ama kısda olsa erkekte olsa çok sevineceğim yeterki sağlıklı olsun

Back
X