Miniğim geliyor :)

Canım tuttundumu bebişler bide 2 tane mi koyuldu bebişlerim dediğin için soruyorum bende tüp bebek yapmayı düşünüyormda
Kusura bakma cnm cok oldu girmiyodum ikitane konuldu mayıs 24 konuldu ama malesef birini kaybetim o düşerkn digerinide kötürdü tutmadı ama hazıranda 8 deadet oldum ama Allahın işi sonra kendiligmden şükür hamile kaldım şuan 3 aylık hamileym şükürler olsun

Kusura bakma cnm cok oldu girmiyodum ikitane konuldu mayıs 24 konuldu ama malesef birini kaybetim o düşerkn digerinide kötürdü tutmadı ama hazıranda 8 deadet oldum ama Allahın işi sonra kendiligmden şükür hamile kaldım şuan 3 aylık hamileym şükürler olsun
canım senin adına cok sevindim hamiş kalmana rabbim sagsalim kucagına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşllh benm tüplerim kapalı cıktı sizde ne sotun vardı ki tüp bebege baş vurdun bide hiçbişey kullanmDan mı hamiş kaldın

canım senin adına cok sevindim hamiş kalmana rabbim sagsalim kucagına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inşllh benm tüplerim kapalı cıktı sizde ne sotun vardı ki tüp bebege baş vurdun bide hiçbişey kullanmDan mı hamiş kaldın
Bende sorun yoktu eşimde cok önemli olmayan sperm hız düşüklügü vardı 1 sene korunmadım olmayonca gittim yumurta takibi yapıldı olmadı aşılama dedik olcmadı artık tüp bebek dedik işte mayosta oldu hazıranda adet oldum tabi bi hayel kırıklıgı yaşadım sonra olmuyo 3 ay sonra denerz tüp bebek dedik ama hemen ertedi ay adetim gecikti ben yine umurasamadm cünkü tüp bebekten sonra adete gecikme olurmuş diye ama test yaptım hamileymişim tahminen tüp bebek için kulanılan ilacların etki si inşalah sende bebişine kavuşursun

Hım o sorundan bizdede var esim varikosel ameliyatı oldu spermleri yükseldi ama hareketlilik hiç yok derecede düştü o yüzden bnde umursamadım aşılama için rahim filmi cektirdiğimde tüplerimin kapalı oldugunu söylediler ama bence yanlış sonuç çünkü kesin konuşmuyolar ameliyat dedi hemen laporoskopi de bakıcaz bide dedi bende kararsızım tüp bebek yaptırsam direk çok mu acılı bi işlem

Merhaba bayanlar, forumu yıllarca dışardan takip ettim, sıkıştığım her yerde güzel fikirlerinizle yardımcı oldunuz bana ve bir çok kişiye öncelikle teşekkürler. Tabi ki asıl mutlu haberimi 17 Mart'ta aldım 4 haftalık bebişimin haberi :) 1 Nisan'da kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah kuzucuğum bize 1 Nisan'da kötü bir şakayla gelmez.. Günler geçmek bilmiyor.. :KK50:

Herkese tekrar Merhaba :KK46: :nazar:

Hım o sorundan bizdede var esim varikosel ameliyatı oldu spermleri yükseldi ama hareketlilik hiç yok derecede düştü o yüzden bnde umursamadım aşılama için rahim filmi cektirdiğimde tüplerimin kapalı oldugunu söylediler ama bence yanlış sonuç çünkü kesin konuşmuyolar ameliyat dedi hemen laporoskopi de bakıcaz bide dedi bende kararsızım tüp bebek yaptırsam direk çok mu acılı bi işlem

Hayır acılı degil 15 güne gibi bi süre iyne tadevisi oluyo yumurtalar için sonra yumurtalar uyutularak toplanıyo aynı gün eşindende sperm alınıyo yumurtalar dölendignde 2. 3 gün dölenmesini bekleyip 15 20 dakika süren kısa bi yerleştirmeylr döken yumurtayı yerleştirşyolar yerleştirmede ayık oluyosun okadar ondan sonra allaha kalıyo tutması

Canın acımıyonu uyanıkken yerleştirlerken nasıl oldu ya canm kusura bakma ama meraktan soruyorum

Canm bilmiyorum gercekten kapalı mı onadaa emin deilim çok kasmışım kendimi sanırım ondan cok acıdı ama kapalı olsa bi belirtisi olmazmı bunun doktor tüplerin kapalı ameliyat olucaksn dediğinde oturdum agladım kapalıyken tüp bebekte tutmaz sanırım dimi

Canm bilmiyorum gercekten kapalı mı onadaa emin deilim çok kasmışım kendimi sanırım ondan cok acıdı ama kapalı olsa bi belirtisi olmazmı bunun doktor tüplerin kapalı ameliyat olucaksn dediğinde oturdum agladım kapalıyken tüp bebekte tutmaz sanırım dimi
okunuda pek bilmiyom ama tahminen olabilir amaliyat lazım nasıl bi agrıydı

Ya kasıklarımda aşırı derece sancı
İlaç hiç acıtmadı zaten ilk önce acıyolarya orda cok kötü oldum bide ceken kiz yanındakilere demezmi ya cıkartamıyorum falan ne oluyo ne kaldı içimde falan dedim bnde 2 kere açmaya çalıştılar sonra kanaman olur cok olursa gel dedi sende olmamışmıydı kanama

Ya kasıklarımda aşırı derece sancı
İlaç hiç acıtmadı zaten ilk önce acıyolarya orda cok kötü oldum bide ceken kiz yanındakilere demezmi ya cıkartamıyorum falan ne oluyo ne kaldı içimde falan dedim bnde 2 kere açmaya çalıştılar sonra kanaman olur cok olursa gel dedi sende olmamışmıydı kanama
Kız sana nasıl yaptılar bana ilac verdiler ultrasonla ilacı izlediler kanalara dagılıyomu diye sana bişeymi soktular ilginc ama doktorum demişti cogu yer agrılı yapar demişti bana biyer söyledi orada yaptırdım

Canım o rahim filmiyse benm cektirdiğim neydi ulturason falan yok yukarıda bi makina altı kelepçe gibi bişeyle acıyorlar ilacı sıkıp odadan kaçıyolar film crkiyolar işte o yukarıdaki makinadan sennki rahm filmi deildi o zmn ondan acımadı

Canım o rahim filmiyse benm cektirdiğim neydi ulturason falan yok yukarıda bi makina altı kelepçe gibi bişeyle acıyorlar ilacı sıkıp odadan kaçıyolar film crkiyolar işte o yukarıdaki makinadan sennki rahm filmi deildi o zmn ondan acımadı
Yok benimkide rahim filmi ama billyosun zeynep kamil makinaları eski ben özelde yaptırdım agrı hisetmedim pek ilac havif adet agrı cekrsnya karnında öyle oda az bişey:) doktor istedi bendende

Yok benimkide rahim filmi ama billyosun zeynep kamil makinaları eski ben özelde yaptırdım agrı hisetmedim pek ilac havif adet agrı cekrsnya karnında öyle oda az bişey:) doktor istedi bendende
Canım bende pişmanm orda çektirdiğime ya dediğin gibi eski oldugu için sanırım canm. Acıdı bu kadar özelde tekrar cektrmeyi düşünüyorm şuan incr kürü ve lokman hekimin verdiği bitkileri kullanıyorum inşllh tüplerim açılır

Back
X